Зняти гроші з дебетової картки

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Ліміт зняття готівки - сума грошей, яку можна отримати з банківської карти налом в банкоматі або пункті видачі готівки (ПВН) фінансової установи за одну операцію, за добу або щомісяця.

тримач дебетової картки може знімати гроші з прив'язаного до неї розрахункового рахунку в будь-який час. Однак не завжди вийде зняти одночасно всю потрібну суму, а тим більше зробити це безкоштовно. Що потрібно знати про переведення в готівку дебетових карт?

Зняти гроші з розрахункового рахунку можна в касі банку або в одному з банкоматів. У першому випадку вам знадобиться номер рахунку і паспорт, в другому - карта і пін-код до неї.

Всі банки встановлюють строгі ліміти на отримання готівки через дебетові карти, іншими словами, обмежують суму, яку можна отримати за одну операцію, за добу або щомісяця Всі банки встановлюють строгі ліміти на отримання готівки через дебетові карти, іншими словами, обмежують суму, яку можна отримати за одну операцію, за добу або щомісяця. При знятті готівки з дебетової картки в касі банку ви зможете відразу отримати суму в розмірі добового ліміту. У деяких банках вам можуть видати і більшу суму, але вимагати за це комісію (за те, щоб отримати гроші в касі чужого банку, вам - незалежно від суми - доведеться заплатити подвійну комісію). Ліміт видачі готівки в банкоматі за один підхід завжди менше добового, щоб його вибрати, доведеться звернутися до пристрою кілька разів.

Банкомати банку , Якому належить ваша карта, видають гроші безкоштовно. Чужий банкомат в більшості випадків візьме з вас комісію в розмірі кількох відсотків від видаваної суми, але не менше встановленого мінімуму (наприклад, при комісії 1% і мінімумі 100 руб., Ви однаково заплатите 100 руб. За зняття як 1000 руб., Так і 10000 руб.).

На жаль, дізнатися суму комісійних до проведення операції можна не завжди, а в залежності від умов договору в деяких випадках комісію доведеться платити двічі - і банку, і деяким платіжним системам. Для мінімізації витрат при переведенні в готівку дебетової карти в чужих банкоматах не варто запитувати залишок по картці (це також платна операція) і знімати дрібні суми.

Рекомендовані дебетові карти

Що потрібно знати про переведення в готівку дебетових карт?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online