Хто надає позики на Яндекс Гроші?

  1. Особливості оформлення позик на Яндекс Гроші
  2. Необхідні документи
  3. Список МФО, дають позику на Яндекс Гроші
  4. Як зняти гроші? Яка комісія?

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Яндекс Гроші на сьогоднішній день є однією з найбільш популярних електронних платіжних систем в Росії. Тому для багатьох користувачів є актуальним питання: «Чи можна отримати термінові позики на Яндекс Гроші карту або електронний гаманець?». Спробуємо детальніше розібратися в цьому питанні.

Особливості оформлення позик на Яндекс Гроші

Особливості оформлення позик на Яндекс Гроші

Особливістю платіжної системи Яндекс Гроші є те, що і карта сервісу і рахунок мають однакові реквізити. Іншими словами, кошти, які перераховуються вам на електронний гаманець ресурсу, автоматично опиняються і на вашій пластиковій картці Яндекс.

Якщо ви вирішили оформити мікрокредит у МФО через інтернет, не виходячи з дому, то можете в якості реквізиту для переказу коштів вказати номер свого рахунку Яндекс.

Розглянемо тепер покрокову інструкцію перерахування грошових коштів на Яндекс Гроші:

  • Визначитися, яку суму коштів ви маєте намір зняти;
  • Підготуйте необхідні документи (їх список наведено далі);
  • З переліку МФО виберіть організацію, яка пропонує найбільш оптимальні умови позики (наявність її офісу поблизу не є необхідністю, так як гроші будуть перераховані на вас рахунок Яндекс і особисто з'являтися в відділення МФО не доведеться);
  • Зайдіть на офіційний сайт потрібної МФО і заповніть анкету-заявку на надання фінансової позики, вказавши в якості способу отримання грошей реквізит Яндекс Гроші;
  • Дочекайтеся винесення позитивного рішення по своєму поводженню;
  • Отримайте гроші на віртуальний гаманець;
  • Обналічьте карту в найближчому банкоматі.

Необхідні документи

МФО висувають клієнтам надзвичайно мало вимог. Найчастіше буває досить вказати в заявці лише паспортні дані. Основними критеріями для позичальника є:

  • повнолітній вік (найчастіше від 18-ти до 65-ти років);
  • наявність російського громадянства;
  • постійна реєстрація за місцем проживання;
  • наявність телефонного апарату для зв'язку.

Таким чином, список документів, які необхідно мати для оформлення термінового мікропозик обмежується паспортом російського зразка. У деяких випадках МФО можуть розширити список потрібних документів і включити в нього ще й довідку про доходи з місця працевлаштування.

Список МФО, дають позику на Яндекс Гроші

В цьому році отримати терміновий мікрокредит на Яндекс Гроші на вигідних умовах і з мінімальним пакетом документів можна в таких мікрофінансових організаціях:


Всі вище перераховані МФО відрізняються мінімальними вимогами до клієнтів, а також високою швидкістю обробки заявки - протягом 10 - 15 хвилин.

Про те, як перевести гроші з Яндекс гаманця на карту Ощадбанку або іншого банку читайте тут:

Як зняти гроші? Яка комісія?

Яка комісія

Перевести в готівку грошові кошти, переведені з МФО на ваш електронний гаманець Яндекс.Деньги можна декількома способами:

  • Знявши потрібну суму з карти Яндекс в будь-якому банкоматі або терміналі;
  • Перерахувавши кошти з карти Яндекс на карту банку. (Все про виведення грошей з карти Яндекс тут )

При переведенні в готівку коштів через банкомат, з користувача буде знятий комісійний збір в розмірі 3% від суми зняття, плюс додатково 15 рублів.

На разовий переклад з пластика електронної системи Яндекс на кредитку банку встановлений ліміт. Мінімальна сума сума становить 500 рублів, а максимальний розмір переказу протягом доби - 75 000 руб.

Переклад може зайняти до 3 діб (як правило, гроші надходять на рахунок протягом 1-3 годин). Також можливо прискорене перерахування коштів, якщо вони відправляються на карти наступних російських банків: Тінькофф, Альфа-Банк, «Відкриття», Промсвязьбанк.

Швидка форма заявки

Заповни заявку зараз і отримай гроші через 30 хвилин

Яка комісія?
Яка комісія?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online