Нехай нам завжди світять вогні «Маяка Мінська»

  1. Жити в «мальовничому» районі поруч з аквапарком - мрія будь-якої людини
  2. Залишився останній шанс придбати квартиру в будинках «Шагал» і «Ренуар»
  3. Безвідсоткова розстрочка до кінця року
  4. «Маяк Мінська» забезпечить кожному мешканцеві життя «місто в місті»

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

В даний час в столиці, в одному з найбільш екологічно чистих районів міста, поруч з Національною бібліотекою реалізується амбітний проект з будівництва багатофункціонального комплексу «Маяк Мінська». Залишилося не так довго чекати того часу, коли в Мінську запалиться вогонь «Маяка», який буде висвітлювати дорогу і притягувати до себе не тільки десятки тисяч корінних жителів білоруської столиці, а й самих вишуканих гостей із зарубіжних країн.

Уже сьогодні, в'їжджаючи до Мінська з боку східних воріт міста, їдучи по швидкісній трасі - проспекту Незалежності, не можна не звернути уваги на красиве огорожу будівельного майданчика, на якій зводиться багатофункціональний комплекс «Маяк Мінська». За задумом авторів, це буде самий грандіозний і масштабний проект, аналогів якому немає в нашій країні. Замовником будівництва виступає ІООО "Зомекс Інвестмент", що стало в 2008 році переможцем в конкурсі на кращу ескізний концепцію забудови даної території.

З одного боку комплекс межує з водним простором і Національною бібліотекою. У проекті комплексу «Маяк Мінська» Національна бібліотека, як храм духовний і просвітницький, домінує і, як алмаз, що випромінює промені в напрямку всього комплексу, огортає головну його визначна пам'ятка - вежу, яка є чільним символом всього комплексу. Наявність поруч з «Маяком Мінська» ділової зони і зони відпочинку каже про незаперечні переваги проживання тут людей. І це не рахуючи всіх інших переваг транспортної та міської соціальної інфраструктури, які отримують жителі комплексу, - швидкісна траса, що дозволяє за кілька хвилин домчати до МКАД, станція метрополітену «Схід», автовокзал «Московський», торгові центри, бізнес-центри, ресторани, кафе та ін. До того ж, комплекс матиме найсучаснішу і різноманітну власну інфраструктуру, яка допоможе створити тут комфортні умови проживання.

Жити в «мальовничому» районі поруч з аквапарком - мрія будь-якої людини

Житловий комплекс «Маяк Мінська» задовольнить будь-які, в тому числі найвишуканіші смаки і вимоги покупців, що пред'являються до сучасного і комфортного житла Житловий комплекс «Маяк Мінська» задовольнить будь-які, в тому числі найвишуканіші смаки і вимоги покупців, що пред'являються до сучасного і комфортного житла. Адже соціальний статус майбутніх мешканців дозволяє багатьом з них жити в сучасних будинках з гідними і відомими жителями комплексу. Проект «Маяк Мінська» буде реалізовуватися в 6 черг. Вже здано в експлуатацію кілька етапів першої черги будівництва.

Перший етап 1-ї черги - житлова частина, що складається з двох будинків (№37 «Моне» і №38 «Модельяні») здані в експлуатацію в кінці минулого року, і зараз мешканці повним ходом виконують ремонтні роботи в своїх квартирах і облаштовують їх, створюючи затишок і комфорт. В даний час вручаються ключі від квартир та документи для державної реєстрації мешканцям будинків №32 «Рембрандт» і №33 «Ван-Гог». Всі будинки - монолітно-каркасні, фасади облицьовані керамогранитной плиткою. Квартири в них відповідають усім сучасним вимогам, що пред'являються до житла.

Житлові будинки розташовуються поруч з лісо-парковою зоною. У комплексі планується будівництво аквапарку. А це означає, що мешканці будинків, як, втім, і всього житлового комплексу, зможуть відпочивати і розважатися на воді в будь-який час року, продовживши тим самим відчуття літа в холодну пору року.

На сьогоднішній день в житлових будинках залишилися в продажу тільки готові квартири на перших поверхах. Половина з них вже продана, друга половина реалізуються за договорами купівлі-продажу. Однокімнатну квартиру (загальна площа 38-45 кв.м) можна купити в середньому за ціною 1600 дол / кв.м, двокімнатну (59-62 кв.м) - 1550 дол.США / кв.м і трикімнатну (76- 80 кв.м) - по 1500 дол.США / кв.м.

Залишився останній шанс придбати квартиру в будинках «Шагал» і «Ренуар»

В даний час на території комплексу ведеться будівництво другої черги, яка включає зведення ще 3-х житлових будинків (№6 - «Шагал», №7 - «Ренуар», № 11 - «Мані»). На сьогоднішній день в будинку «Мані» продано близько 90% квартир. Залишився останній шанс придбати квартиру і в будинках, в назвах яких увічнені імена художників зі світовими іменами, - «Шагал» і «Ренуар». У цих будинках вже продано по три чверті квартир.

Всі будинки - також монолітно-каркасні, але відрізняються від будинків першої черги тим, що мають вільне планування, а ретельно продумана система колон дозволяє створити житловий простір на будь-який смак і залишає колосальний простір для фантазії майбутніх власників житла і запрошених ними архітекторів. Тим самим мешканцям надано можливість реалізувати в своїх квартирах найсміливіші плани, задумки і дизайнерські рішення.

Квартири продаються за договорами пайового будівництва. Ціни на житлові приміщення варіюють в залежності від поверху і метражу приміщень. На сьогоднішній день у продажу залишилися поодинокі однокімнатні квартири в будинку № 11 на 9-му поверсі. Ціна квадратного метра в них становить 1550 дол.США. У будинку № 7 реалізуються тільки двох - і трикімнатні квартири. Двокімнатні - за ціною від +1170 до 1400 дол.США / кв.м, трикімнатні - від 1250 до 1390 дол.США / кв.м. У будинку № 6 двокімнатну квартиру можна купити за ціною 1280 - 1410 дол.США / кв.м, трикімнатну - 1350 - 1380 дол.США / кв.м.

За всіма житловим будинкам завершення виконання будівельно-монтажних робіт плануються в грудні 2012 року - технічна інвентаризація і остаточне введення в експлуатацію намічене на перше півріччя 2013 року.

Безвідсоткова розстрочка до кінця року

До кінця поточного року для всіх бажаючих придбати нерухомість в комплексі «Маяк Мінська» при первинному внеску 31% на покупку квартир діє безвідсоткова розстрочка. Так, при покупці квартири в будинках «Шагал» і «Ренуар» площею 75 кв.метрів при 100% оплаті діє знижка в 50 дол.США з квадратного метра. При покупці 2-х квартир в комплексі загальною площею більше 100 кв.метрів при 100% оплаті також діє знижка в 50 дол.США з квадратного метра.

При покупці квартири можна скористатися і кредитом БПС-Ощадбанку. За угодою з компанією "Зомекс Інвестмент" на перші 24 місяці дії кредитного договору банк надасть кредит під 31,5% річних (СР +0,5 п.п.). Після закінчення перших 24 місяців - під 34% річних (СР + 3 п.п.)

Восени почнуть рости і вежі

У вересні поточного року забудовник планує почати реалізацію третьої черги, що включає в загальній композиції будівництво 5 висотних будинків-веж і 4 житлових будинків між вежами звичайної поверховості. Безумовно, найголовнішим символом і досягненням з архітектурної точки зору буде 35-поверхова вежа, яка перебуває в центрі житлового комплексу.

«Маяк Мінська» стане символом і талісманом для всіх мінчан і гостей міста-героя Мінська. МАЯК - це символ, який притягує до себе, висвітлює шлях у майбутнє, зігріває своїм теплом і дарує впевненість кожній людині, що йде до успіху. Адже недарма в усі часи і в усіх країнах світу люди зводили МАЯКИ на берегах морів і океанів, щоб МАЯК дарував надію потерпілим морякам, коли бушує стихія і виходять всі навігаційні прилади з ладу, залишається надія на порятунок - це світло МАЯКА !!!

Що стосується інших веж, то чотири з них будуть нараховувати по 23 поверхи, ще чотири - по 16 поверхів. Будинки будуть будуватися дуже швидко, по так званій турецької технології, в основі якої лежать механізовані, а не ручні роботи.

«Маяк Мінська» забезпечить кожному мешканцеві життя «місто в місті»

Комплекс «Маяк Мінська» запроектований з урахуванням архітектурного стилю «місто в місті» - це підкреслить всі його пишність Комплекс «Маяк Мінська» запроектований з урахуванням архітектурного стилю «місто в місті» - це підкреслить всі його пишність. Таким грандіозним інвестиційним проектом, реалізованим в нашому місті, може пишатися будь-яка столиця світу. Дана концепція передбачає створення єдиної архітектурної композиції, що включає власну інфраструктуру.

Перше, що звертає на себе увагу. У травні поточного року біля житлового комплексу «Маяк Мінська» в межах вулиці Калиновського поруч з Будинком милосердя і будуються комплексом «Магніт» почалося будівництво експериментальної школи з поліпшеним плануванням на 880 учнів. У школі передбачені два басейни і хороша спортивна база. Вона буде призначена для дітей жителів «Маяк Мінська». При урбанізації міста будівництво подібних соціально значущих об'єктів набуває особливої ​​важливості і є ще однією незаперечною перевагою покупки квартири саме в «Маяку Мінська».

«Маяк Мінська» - це сучасний комплекс європейського рівня, який буде збалансовано поєднувати всі умови для проживання мешканців, організації роботи, торгівлі та розваг. У вересні поточного року на території комплексу в рамках реалізації 2-ї черги почнеться будівництво багатофункціонального торгово-розважального центру загальною площею орієнтовно близько 101 тис.кв.метров. До чемпіонату світу з хокею - 2014 рік роботи по влаштуванню фасаду цього будинку, з боку проспекту Незалежності, планується завершити. У багатофункціональному торгово-розважальному центрі для жителів комплексу будуть передбачені послуги банків, фітнес-центрів, кафе, магазинів, ресторанів, аптек, SPA-салонів і багатьох інших соціально-орієнтованих об'єктів. Передбачається, що торгові місця будуть пропонуватися в оренду.

В даний час реалізується 1-й пусковий комплекс бізнес-центру, який є невід'ємною частиною багатофункціонального торгово-розважального центру. У самий найближчий час на другому поверсі бізнес-центру розпочнеться продаж офісних приміщень.

На території комплексу будуть створені всі умови для цікавого і пізнавального відпочинку жителів. Парки, зони відпочинку, пішохідні та велодоріжки, фонтани, які взимку будуть перетворюватися на ковзанки, запроектовані з урахуванням останніх досягнень ландшафтного дизайну.

Чи не відмовляються архітектори і від ідеї білоруського Дубая. Не виключено з проекту і будівництво на території комплексу системи водних каналів, на яких можна буде поплавати круглий рік на гондолах. Що може бути романтичніше!

Мешканці комплексу не матимуть жодних проблем і зі зберіганням свого особистого авто. Враховано і передбачені всі інтереси автомобілістів. На території комплексу з'являться паркінги під житловими будинками, перевагами яких є: охорона та контроль доступу; оснащення новітньою системою відеоспостереження; станція техобслуговування.

Просторі місця вмістять автомобіль будь-яких габаритів: від самих маленьких до серйозних авто. Особливість паркінгу - це крокова доступність до вашого будинку. Завжди приємно заощадити час і не турбуватися за збереження вашого улюбленця. Вже сьогодні можна укласти попередній договір на купівлю машино-місця. При повній оплаті ціна місця становить 16 тис.дол.США. При розстрочці на півроку ціна збільшується до 18 тис.дол.США, при розстрочці на рік - до 21 тис.дол.США.

Приймаючи рішення про покупку квартири в житловому комплексі «Маяк Мінська», майбутні мешканці купують не просто квадратні метри житла, а найкомфортніші умови для свого життя і життя своїх дітей.

Наші менеджери завжди раді відповісти на Ваші запитання по придбанню житлової та комерційної нерухомості в комплексі "Маяк Мінська". Чекаємо Вас в нашому мобільному офісі, який розташований в районі Національної бібліотеки.

Фото: realt.by

realt.by

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online