Мисливці за металом облюбували Дніпро: влада оголосила злодіям війну

  1. АВТОР:
  2. Орфографічна помилка в тексті:

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

7 листопада 2011, 7:34 Переглядів: 7 листопада 2011, 7:34 Переглядів:   Огорожу знімають вночі прямо біля стін обласної прокуратури

Огорожу знімають вночі прямо біля стін обласної прокуратури. Фото М. Мірошниченко.

Після публікацій "Сегодня" про те, що в Дніпрі на пр. К. Маркса мисливці за металом розікрали старовинне огорожу на центральній алеї, влада міста оголосила війну нелегальним пунктам прийому металобрухту. "Скоро біля міськвиконкому та міськвідділу міліції почнуть красти металеві конструкції!" - обурився заступник мера Анатолій Крупський. А начальник міського УВС Петро Чистяков заявив, що у міліції є список з 160 нелегальних пунктів прийому металобрухту. Головний міліціонер області Віктор Бабенко додав, що список незабаром побільшає. "Зараз перевіряємо ці адреси і працюємо по виявленню нових пунктів. В залежності від порушень будемо порушувати кримінальна справа або штрафувати ", - говорить Бабенко.

Читайте також: Мисливці за металом крадуть паркан під носом у прокуратури

У війні з викрадачами кришок люків, телефонного кабелю, металевих парканів та ін. Міліцію підтримують і городяни. На одному з міських сайтів вони дають наведення на нелегалів. "Хочу стукануть на 100% нелегальну точку прийому металу, яка знаходиться на вул. Байкальської зі зворотного боку гаражного кооперативу" Автомобіліст ". У мене там гараж, несуть всі: дроти з сусідніх стовпів, кришки люків, один раз рельсу притягли при мені .. . коротше, бізнес йде ", - пише городянка Ірина. Ще один городянин додає нову адресу: "На Войцеховича, за тупиком трамвая, навпаки будівельних складів, в приватному секторі". Місцеві жителі розповіли нам, що на Байкальської у випадкових людей метал не приймуть, а вчора пункт не працював. "Очевидно, знають про облави, і притихли", - припустив житель вулиці Сергій.

За даними комунальників, в цьому році в Дніпрі розкрадань металу на 30% більше, а мисливці за металом до нас їдуть звідусіль. "Особливо їх ваблять вулиці, де роблять капремонт. На Правді в розпал укладання асфальту за кришками від люків злодії приїхали з Новомосковська!" - скаржиться директор КП по ремонту та експлуатації гідроспоруд Микола Джалилов і додає, що на його підприємство постійно подають в суд ті, хто падає в відкриті люки. "У минулому році за рішенням суду ми заплатили близько 800 тис. Грн. А в жовтні ми виплатили 29 тис. Грн. Мало того, що підприємство зазнає колосальних збитків, так ще і постраждалі залишаються інвалідами на все життя!" - обурюється Джалилов.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Ви зараз переглядаєте новина "Мисливці за металом облюбували Дніпро: влада оголосила злодіям війну". інші Новини Дніпра дивіться в блоці "Останні новини"

АВТОР:

Бондарчук Ольга

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Дякуємо! Повідомлення відправлено.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online