Все про гру Магнат курортів. Завантажити безкоштовно або отримати ключ до гри Магнат курортів. Гру також називають: Vacation Mogul

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Багатий дядечко зробив вам шикарний подарунок - курорт на одному з островів Фіджі. Тільки тут давно не вистачає хазяйської руки: потрібно поставити нові шезлонги, поліпшити сервіс в готелях, придумати цікаві розваги для туристів і, звичайно ж, відкрити нові курортні зони! Туристичний бізнес

Багатий троюрідний дядечко робить вам шикарний подарунок: бунгало на одному з островів Фіджі ... і власний курортний бізнес на додачу! Відправляйтеся в тропічний рай і займіться туризмом - в комерційному сенсі цього слова! Розвивайте сімейну справу, будуйте нові бунгало, залучайте туристів і заробляйте солідні капітали.

Але для початку познайомтеся з азами туристичного бізнесу на прикладі курорту, переданого дядьком ... За бунгало потрібно постійно стежити і підвищувати рівень сервісу, тоді відпочиваючі заплатять за проживання в будиночках набагато більше! Подумайте про комфорт і розвагах туристів: шезлонги, катамарани, ласти і окуляри для підводного плавання, бари і дискотеки. Але залишайтеся напоготові: ніхто з туристів не повинен запливати надто далеко - це може бути небезпечно!

Проявіть увагу і економічну кмітливість, тоді гра стане відмінним самовчителем по туристичному бізнесу!

люди як пройти рівень де з волейбольним майданчиком !! ?? не можу набрати 33000 монет ((

Люблю будівельні ігри.Скачала Магнат курортов.Помогіте хтось з ключем, будь ласка

А тут без завдань грати не можна ??? Ну типо кар'єри ???

Гра просто супер!) Всім раджу!

Гра супер. Мені сподобалася!

З усіх "Магнатів" ця мені сподобалася більше всіх! Пройшла на одному диханні: і захоплює і завдання реально здійснимі (хоча і не з першого разу) ... Супер!

Іграшка просто супер)))

Просто відмінна! Дуже захоплююча!

Гра супер!

класна гра вона того варта хотілося б побачити гри від алавар про шоу бізнес або кіно

Читати ще 365 думок гравців Читати ще 365 думок гравців

Перед розміщенням на сайті всі коментарі проходять перевірку. З метою безпеки ми не публікуємо особисті контактні дані користувачів. Також ми не розміщуємо реєстраційні ключі до ігор і прохання про їх публікацію, оскільки це порушує ліцензійну угоду кінцевого користувача.

Якщо у вас виникли технічні труднощі з грою, будь ласка, зверніться в Службу підтримки Фабрики ігор Alawar .

Ну типо кар'єри ?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online