IKEA Centers Russia придбала ділянку під будівництво торгового комплексу | КК "Новосілля" | МЕГА

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

У селищі Новосілля з'явиться один з найбільших торгових комплексів МЕГА в Росії

/ Липень, 2016 / В селищі Новосілля Ломоносовського району Ленобласті з'явиться один з найбільших торгових комплексів МЕГА в Росії. Компанія IKEA Centers Russia придбала ділянку в 40 га на території Аннинского поселення під будівництво третього торгового комплексу в регіоні.

Ділянка розташована між Красносельський шосе і КАД поблизу проекту КОТ "Новосілля: Міські квартали", і входить до складу комплексно освоюваної території, на якій місцеві девелопери ведуть будівництво житлових будинків і розвиток соціальної та дорожньої інфраструктури.
На першому етапі на території буде побудована IKEA, другим стане зведення ТЦ МЕГА. Передбачається розробити сучасну концепцію нового торгового центру МЕГА з магазином ІКЕА, що відповідає потребам жителів Санкт-Петербурга і Ленобласті. Відкриття магазину ІКЕА заплановано до кінця 2019 року. Реалізація проекту дозволить створити понад 3 000 робочих місць.
Девелопери, які освоюють територію селища Новосілля, позитивно оцінюють появу IKEA в селищі. Наявність IKEA, на їхню думку, посилить привабливість території.
Директор ЗАТ "СевНІІГіМ", Кулаков И.Я .: ми дуже раді успішним переговорам. Безперечно, територія отримає потужний імпульс до подальшого розвитку. При цьому, варто зазначити, нами проведена велика робота: спроектовані і будуються об'єкти транспортної та інженерної інфраструктури, в планах реконструкція розв'язки на перетині КАД з продовженням вулиці "Пионерстроя" до форми повного "конюшини", проектування якої ведеться в даний час. Також в планах підприємства влітку 2017 року розпочати реконструкцію селищної частини Красносільського шосе з метою забезпечення більшої пропускної здатності дороги в примиканні до існуючої транспортної розв'язки з КАД.
У дирекції з маркетингу УК "Новосілля" так прокоментували новину про появу IKEA: "Ми дуже раді інформації про те, що IKEA планує побудувати третій ТЦ саме в Новосілля. Ми позитивно оцінюємо поява третьої IKEA в місті. І якщо говорити про наш проект, це подія, безсумнівно збільшить привабливість мікрорайону, розвине транспортну доступність, забезпечить додатковими робочими місцями і, в принципі, підвищить попит на житло, що будується півдня міста і ЛО.

Як відзначили в компанії, оцінюючи перспективи для ЖК "Новосілля: Міські квартали", поява IKEA враховувалося в одному з можливих сценаріїв розвитку проекту. "Ми очікуємо збільшення попиту до 2019 року як мінімум на 30% -40%, і, відповідно, зростання цін кв.м. пропозиції на 10-15% до 2019 року, ми розглядаємо сценарій вирівнювання цін з цінами в локації Кудрово, розповіли в КК "Новосілля". - Розташування між двома розв'язками з КАД, близькість до ЗСД, Пулково, наявність в проекті дитячих садків і школи, а також відсутність пробок, близькість до архітектурних ансамблів Петродворца, близькість до Фінської затоки і тепер поява IKEA, однозначно збільшать привабливість локації ".
Як відзначили в компанії, оцінюючи перспективи для ЖК Новосілля: Міські квартали, поява IKEA враховувалося в одному з можливих сценаріїв розвитку проекту "Поява такого оператора як IKEA дасть імпульс розвитку всього мікрорайону і стане точкою тяжіння для потенційних покупців, - згоден Сергій Степанов, директор з продажу компанії" Будівельний трест ", компанія реалізує в селищі Новосілля проект NEWПІТЕР. - Ми сподіваємося, що будівництво нового торгового центру збільшить привабливість району. Крім того, новий ТЦ виступить буферною зоною між житловими корпусами і кільцевою автодорогою ".
Територія Аннинского сільського поселення, до складу якої входить селище Новосілля, оцінюється як перспективна локація. В даний час тут реалізується два проекти комплексного освоєння території, найближчим часом Ганнинське поселення отримає статус міського. Через п'ять років прогнозована чисельність місцевих жителів складе 15-17 тис. Чоловік.
"Один з найважливіших плюсів перетворення поселення - комплексний розвиток інженерної та соціальної інфраструктури. Ми розраховуємо на зростання населення і закладаємо розвиток транспортної інфраструктури відповідно до нашими планами, - коментує глава адміністрації Аннинского сільського поселення Дмитро Ритов. - Зараз розробляється кілька проектів щодо поліпшення транспортної доступності поселення. По-перше, це збільшення пропускної здатності Красносільського шосе до чотирьох смуг. Реконструкція буде проходити від Кадан до ю жних кордонів Новосілля. Протяжність ділянки - 1,8 км ".
Будівництво проекту "Новосілля: Міські квартали" почалося в 2012 році. З тих пір побудовано і заселено 5 будинків в двох житлових кварталах. Зараз будуються 3-тя і 4-я черги будівництва ( "Гамма" і "Дельта"), в цілому близько 50 000 кв. м. житла. В рамках проекту зводяться будинки висотою 12 поверхів по збірно-монолітної технології. До 2026 року в планах КК "Новосілля" будівництво 500 000 кв. м. житла.
КК "Новосілля" - девелопер, орієнтований на якісний розвиток території.

Контактна інформація:

Керуюча компанія "Новосілля" ( "Новосілля: міські квартали")

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online