Зразок скарги на вступило в силу постанова по адміністративній справі

  1. Ж А Л О Г А (В порядку ст. 30.9 КоАП РФ)
  2. ПРОШУ:
  3. ДОДАТОК:

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Ця скарга на вже вступило в законну силу постанова в адміністративній справі! Подається вона в суд суб'єкта Федерації (обласний, крайовий суд, суд автономної республіки, автономного округу, автономної області).

Подається вона в суд суб'єкта Федерації (обласний, крайовий суд, суд автономної республіки, автономного округу, автономної області)

Якщо хочете домогтися результату, все-ж зверніться за допомогою до професійних юристів (адвокатів) за складання скаргу, оскільки шанси в третин інстанції і так невеликі, так хоч використовуйте їх максимально, наскільки це можливо. Самостійне написання скарги - все одно, що самолікування :). Ми готові надати Вам допомогу в складанні будь-яких скарг, а при необхідності і представити Ваші інтереси в будь-якій судовій інстанції.

У Новосибірський обласний суд
(630091, м Новосибірськ,
вул. Писарєва, 35)

від Заявника: ____________________________
(Голови ТСЖ «__________»)
Новосибірськ, вул. ______________
тел. ___________________

Ж А Л О Г А
(В порядку ст. 30.9 КоАП РФ)

(1) на постанову державного інспектора Калінінського району м Новосибірська з пожежного нагляду від ____________ 2012 про притягнення голови ТСЖ «__________» __________________ до адміністративної відповідальності за ч.ч. 1, 3, 4 ст. 20.4 КоАП РФ
(2) на рішення Калінінського районного суду м Новосибірська від __________ 2013 року до результатами розгляду скарги _____________ на зазначену постанову в порядку ст. 30.1 КоАП РФ

Постановою державного інспектора Калінінського району м Новосибірська з пожежного нагляду від ___________ 2012 року Заявник скарги -голова ТСЖ «________» ________________, притягнута до адміністративної відповідальності за ч.ч. 1, 3, 4 ст. 20.4 КоАП РФ.

Рішенням Калінінського районного суду м Новосибірська від ___________ 2013 року до результатами розгляду скарги _____________ в порядку ст. 30.1 КоАП РФ скарга Заявника задоволена частково: зазначена постанова судом скасовано і справу повернуто на новий розгляд Державному інспектору Калінінського району м Новосибірська з пожежного нагляду з огляду на встановленого судом неизвещения Заявника про розгляд справи про адміністративні правопорушення.
З названими судовими актами заявник не згодна, вважає їх такими, що підлягають скасуванню з наступних підстав.

Оспорюване Постанова державного інспектора Калінінського району м Новосибірська з пожежного нагляду від ___________ 2012 року винесено із суттєвим і непоправних при новому розгляді справи порушенням норм КоАП РФ, яке виразилося не тільки в неповідомлення Заявника про розгляд справи про адміністративне правопорушення, як це встановлено судом при розгляді її скарги, а й в наступному:

1. як правильно встановлено судом в оспорюваному рішенні, представник ТОВ НВФ «__________» ______________, яка здійснювала представництво інтересів Заявника при складанні протоколу по справі про даний адміністративне правопорушення, не мала жодних повноважень з представництва інтересів Заявника.

Однак, Заявник, в порушення вимог п. 4. і п. 4.1 КоАП РФ, що не була сповіщена не тільки про розгляд справи про адміністративне правопорушення, а й про складання протоколу про адміністративне правопорушення, що в даний час є непоправних порушенням вимог КоАП РФ.

Внаслідок неизвещения про час і місце складання протоколу про адміністративне правопорушення, _____________, в порушення п. 3 ст. 28.2 КоАП РФ, не були роз'яснені передбачені законом права, як особі, яка притягається до адміністративної відповідальності, в порушення п. 1 ст. 25.1 КоАП РФ, вона не мала можливості реалізувати ці права, в тому числі право на дачу пояснень при складанні протоколу, на подання доказів, на заявлення клопотань і відводів, а також права скористатися юридичною допомогою захисника. По суті, з огляду на неизвещения про складання протоколу _____________ була позбавлена ​​можливості захищати себе всіма передбаченими законом способами при виробництві за названою справі про адміністративне правопорушення.
Відповідно до п. 10 Постанови Пленуму ВАС РФ від 2 червня 2004 року № 10, при виявленні в ході розгляду справи факту складання протоколу за відсутності особи, щодо якої порушено справу про адміністративне правопорушення, суду слід з'ясувати, чи було даній особі повідомлено про місце, дату, час складання протоколу і про факт порушення, в зв'язку з якими складається протокол, повідомило воно адміністративний орган про неможливість прибуття, чи є причини неявки поважними. Порушення адміністративним органом при провадженні у справі про адміністративне правопорушення процесуальних вимог, встановлених КоАП РФ, є підставою для відмови в задоволенні вимоги адміністративного органу про притягнення до адміністративної відповідальності або для визнання незаконним та скасування оскаржуваної постанови адміністративного органу.

2. Як неодноразово зазначалося Заявником при розгляді судом скарги на назване постанову по справі про адміністративне правопорушення, вона, як голова ТСЖ «________», не є належним суб'єктом адміністративної відповідальності за правопорушення в галузі пожежної безпеки щодо будинку № __ по вул. ____________, оскільки забезпечення пожежної безпеки будинку покладено на обслуговуючу організацію ООО НПФ «______», про що свідчать представлені Заявником суду документи: договір № 34 від 3 липня 2006 року про обслуговуванні житлового будинку і додаток до нього у вигляді переліку послуг.

Тим часом, цей довід заявника також не розглянутий судом при вирішенні скарги заявника на оспорюване постанову від ___________ 2012 року. Дане процесуальне порушення є непереборним в рамках даної справи про адміністративне правопорушення.

3. У матеріалах справи є Акт перевірки № _____ від __________ 2012 року, який фактично являє собою протокол огляду території житлового будинку № _____ по вул. ____________ в м Новосибірську. Однак, всупереч вимогам ст. 27.8 КоАП РФ, детально регламентує порядок проведення огляду, огляд території будинку проведений і під час відсутності представника особи, яка притягається до адміністративної відповідальності, і за відсутності понятих. Дані процесуальні порушення також є непоправними при новому розгляді справи, оскільки в силу вимог частини 3 статті 26.2 КоАП РФ, використання даного акту перевірки як доказ у справі про адміністративне правопорушення неприпустимо.

Зважаючи на викладені обставини, при новому розгляді справи про адміністративне правопорушення заповнити вищенаведені допущені при його попередньому виробництві недоліки неможливо. Відповідно до вимог п. 3 ст. 30.9, п. 3 ч. 1 ст. 30.7 і п. 2 ч. 1 ст. 24.5 КоАП РФ, постанову по справі про адміністративне правопорушення підлягає скасуванню, а провадження у справі про адміністративне правопорушення - припинення, при наявності хоча б однієї з обставин, передбачених статтями 2.9, 24.5 КоАП РФ, а також при недоведеність обставин, на підставі яких було винесено постанову.

На підставі викладеного та, керуючись ч. 1 ст. 30.9 КоАП РФ,

ПРОШУ:

1. Скасувати (1) постанову державного інспектора Калінінського району м Новосибірська з пожежного нагляду від _________ 2012 про притягнення голови ТСЖ «________» _______________________ до адміністративної відповідальності за ч.ч. 1, 3, 4 ст. 20.4 КоАП РФ, а також (2) рішення Калінінського районного суду м Новосибірська від __________ 2013 року до результатами розгляду скарги ______________ на зазначену постанову в порядку ст. 30.1 КоАП РФ.

2. Провадження у справі про адміністративне правопорушення, передбачене ч.ч. 1, 3, 4 ст. 20.4 КоАП РФ щодо ____________ припинити.

ДОДАТОК:

1) постанову державного інспектора Калінінського району м Новосибірська з пожежного нагляду від ___________ 2012 про притягнення голови ТСЖ «_________» ____________________ до адміністративної відповідальності за ч.ч. 1, 3, 4 ст. 20.4 КоАП РФ

2) рішення Калінінського районного суду м Новосибірська від _________ 2013 року

" ____ " ___________ 2013
_______________ / ________________ /

Скористайтеся цим зразком скарги на вступило в силу постанова по адміністративній справі в форматі Word! Скарга на вступило в силу постанова по адміністративній справі

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online