У Москві заарештували трьох високопоставлених співробітників Слідчого комітету РФ

  1. Орфографічна помилка в тексті:

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

20 липня 2016, 1:04 Переглядів: 20 липня 2016, 1:04 Переглядів:   Фото: Нікерічев Андрій / Агенство & laquo; Москва & raquo ;

Фото: Нікерічев Андрій / Агенство & laquo; Москва & raquo ;.

Пізно ввечері у вівторок Лефортовський суд Москви видав санкцію на арешт заступника начальника столичного управління Слідчого комітету Росії (СКР) Дениса Никандровие. Як і інші затримані у вівторок високопоставлені співробітники СКР, він заарештований до 15 вересня по "справі Шакро Молодшого", пише 112.ua.

За кілька годин до цього суд відправив до слідчого ізолятора керівника управління власної безпеки Слідчого комітету Михайла Максименко та його заступника Олександра Ламонова.

Всі три судові процеси пройшли в закритому режимі. Про це просили і адвокати, і слідчі: вони наполягали, що це забезпечить безпеку підозрюваних і членів їх сімей, а також не допустить розголошення таємниці слідства.

В зали засідання трьох високопоставлених слідчих одного за іншим доставляли бійці спецназу ФСБ в масках. Ламон ховав обличчя за теплим шарфом, Максименко та Нікандров - немає.

Як розповіли РБК адвокати Ольга Лукманова і Сергій Анюша, їх довірителі Ламон і Максименко не визнають провину. Згідно з даними, оприлюдненими в суді, всі троє підозрюються в отриманні хабара в особливо великому розмірі (частина 6 статті 290 Кримінального кодексу).

Джерело РБК в ФСБ розповідав, що Нікандров підозрюється в тому, що обіцяв Шакро Молодому допомогу в вирішенні питання про кримінальну відповідальність за 1 млн дол. За даними агентства "Росбалт", затримання Максименко пов'язано з тим, що він нібито дав слідчим відділу СКР по Північному адміністративному округу Москви вказівку не вимагати продовження арешту Андрія Кочуйкова на прізвисько Італієць, якого агентство назвало правою рукою Шакро Молодого.

Тиждень тому Тверський суд столиці заарештував Шакро. Авторитетного бізнесмена звинувачують у вимаганні 8 млн руб. у співвласниця московського ресторану.

За словами адвоката Анюша, в матеріалах справи фігурують різні суми грошей, але "ні про яке мільйоні мови не йде". Він зазначив, що Максименко не отримав ні від кого жодних грошей, а також не міг вплинути на процесуальні рішення про обрання арешту.

Отримання хабара в мільйон доларів її довірителем заперечувала і адвокат Лукманова.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

суд суд

, безпеку , хабара , ФСБ , бійці , РФ , заарештували , отримання , СКР , адвоката , засідання

Ви зараз переглядаєте новина "У Москві заарештували трьох високопоставлених співробітників Слідчого комітету РФ". інші Світові новини дивіться в блоці "Останні новини"

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Дякуємо! Повідомлення відправлено.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online