На відпочинок на авто в Монголію - правильно оформляйте документи на дітей

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

З настанням літа в пунктах пропуску через російсько-монгольську кордон збільшується потік відпочиваючих, відпускників і туристів з Росії в Монголію і назад З настанням літа в пунктах пропуску через російсько-монгольську кордон збільшується потік відпочиваючих, відпускників і туристів з Росії в Монголію і назад. І, як правило, їдуть з дітьми, своїми або дітьми родичів, друзів. Дотримання неповнолітніх дітей в супроводі родичів без нотаріально завіреного дозволу батьків або опікунів є одним з найбільш частих фактів порушення правил перетину державного кордону в пунктах пропуску. У зв'язку з цим ще раз інформуємо жителів Республіки про порядок виїзду з Російської Федерації та в'їзду в Російську Федерацію неповнолітніх громадян.

Відповідно до Федерального закону «Про порядок виїзду з Російської Федерації та в'їзду в Російську Федерацію» від 15.08.1996 року та Угодою між Урядом Російської Федерації і Урядом Монголії про умови взаємних поїздок громадян Російської Федерації і Монголії від 03.09.2014 року:

Неповнолітні діти можуть здійснювати поїздки з особистих проїзним документам, а також за закордонними паспортами своїх батьків або супроводжуючих їх осіб, якщо вони вписані в ці документи. Якщо діти виїжджають з Росії без супроводу, то повинні мати при собі, крім паспорта, нотаріально оформлена згода названих осіб на виїзд із зазначенням терміну виїзду і країни, яку мають намір відвідати.

У разі якщо один з батьків, усиновителів, опікунів або піклувальників заявить про свою незгоду на виїзд неповнолітньої дитини з Росії, питання про можливість його виїзду вирішується в судовому порядку. Відповідальність за життя і здоров'я неповнолітніх громадян України, що виїжджають з Російської Федерації, захист їх прав і законних інтересів за межами території Російської Федерації покладаються на батьків, усиновителів, опікунів або піклувальників.

При організованому виїзді груп дітей без супроводу батьків, усиновителів, опікунів або піклувальників обов'язки їх законних представників несуть керівники виїжджають груп.

Організація виїзду з Російської Федерації для відпочинку та (або) оздоровлення групи неповнолітніх громадян Російської Федерації, які залишилися без піклування батьків і перебувають в організаціях для дітей-сиріт і дітей, які залишилися без піклування батьків, здійснюється юридичною особою, що відповідає встановленим вимогам, на підставі дозволів на виїзд з Російської Федерації кожного такого неповнолітнього громадянина Російської Федерації, виданих органом опіки та піклування, і договору про організацію відпочинку та (або) оз оровленія таких неповнолітніх громадян Російської Федерації, укладеного між юридичною особою, органом опіки та піклування і організацією для дітей-сиріт і дітей, які залишилися без піклування батьків. Порядок видачі органами опіки та піклування дозволів на виїзд з Російської Федерації неповнолітніх громадян Російської Федерації, які залишилися без піклування батьків і перебувають в організаціях для дітей-сиріт і дітей, які залишилися без піклування батьків, істотні умови договору про організацію відпочинку та (або) оздоровлення таких неповнолітніх громадян Російської Федерації, а також вимоги до юридичних осіб, які висловили намір укласти зазначений договір, встановлюються Кабінетом Міністрів України.

Органи опіки та піклування ведуть облік неповнолітніх громадян Російської Федерації, зазначених у частині другій цієї статті, які виїхали з Російської Федерації для відпочинку та (або) оздоровлення, а також здійснюють контроль за їх своєчасним поверненням в Російську Федерацію в порядку, встановленому Кабінетом Міністрів України.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online