Чому довірити вивезення старих вікон професіоналам - це вигідно?

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

При заміні вікон закономірно виникає питання, куди ж подіти демонтовані віконні конструкції, а також мішки будівельного сміття, які супроводжують цей процес
При заміні вікон закономірно виникає питання, куди ж подіти демонтовані віконні конструкції, а також мішки будівельного сміття, які супроводжують цей процес. Чому довірити вивезення старих вікон і балконних блоків професіоналам у сфері даних послуг - це вигідно, розповість портал ВІКНА МЕДІА.
Купівля нових пластикових вікон - це завжди свято: після їх установки в приміщенні стає світліше, воно здається більше, а фасад омолоджується, виблискуючи прекрасними, незатуманеннимі «очима дому». Однак, ейфорію цього свята може порушити необхідність вивезти і прилаштувати старі вікна та балконні блоки. Відмінним подарунком для замовника пластикових вікон може стати послуга «Вивезення старих вікон», яка часто буває безкоштовною.
Клієнтоорієнтовані компанії довіряють вивезення старих вікон професіоналам

Уже сьогодні клієнтоорієнтовані компанії розуміють, що процес вивезення демонтованих вікон і балконних блоків можна пускати на самоплив і включають його в спектр стандартних сервісних послуг. Багато представників віконного бізнесу вирішують робити це своїми силами, навіть не підозрюючи, що ускладнюють собі життя, в той час як в їх розпорядженні є професійна схема з вивезення будівельного сміття, продумана до дрібниць.
Провідні компанії віконного ринку, що спеціалізуються в області установки пластикових вікон, які вже не перший рік практикують дану послугу, підтвердять, що довірити професіоналам вивезення старих вікон і балконних блоків - це вигідно. Давайте розглянемо, чому.
Що включає професійна послуга «Вивезення старих вікон»?

Щоб розібратися, чому довірити професіоналам вивезення старих вікон і балконних блоків - це вигідно, для початку варто розглянути, що ж включає пропонована послуга.
Послуга «Вивезення старих вікон» має на увазі:
- виїзд автомобіля з бригадою робітників у призначений час;
- винос на вулицю заздалегідь демонтованих монтажниками конструкцій, включаючи супутній сміття: рами, стулки, підвіконня, обшивку від балконів, мішки та інше;
- Навантаження будівельного сміття в вантажне авто силами компанії;
- прибирання майданчика і зони ліфта;
- вивезення старих вікон і балконних блоків на подальшу переробку.
Даний список дозволяє оцінити масштаб майбутніх будівельних робіт і проблем, які вони тягнуть за собою. Завдяки правильному підходу до вирішення питання вивезення старих вікон і балконних блоків реально створити зручності кінцевого споживача, але також паралельно принести додаткові матеріальні вигоди віконним компаніям, держзамовникам при модернізації соціальних об'єктів, а також внести вклад в покращення екології.
Довірити вивезення старих вікон професіоналам - кому це вигідно?
ВІКОННОЇ КОМПАНІЇ

По-перше, прибирання сміття, навантаження старих вікон, особливо в високий сезон, буде забирати дорогоцінний час монтажника вікон, яке він може використовувати з більшою користю для своєї компанії.
По-друге, додаткові інвестиції в транспорт, а також вантажні роботи, в умовах кризи - не найвигідніше рішення. Також, багато компаній з вивезення вікон мають можливість в'їзду в центр міста без обмежень, що важливо в плані зручності, пунктуальності і економії часу замовника.
По-третє, при докладної калькуляції стає очевидним, що співпрацювати з професіоналами з вивезення вікон вигідніше, ніж робити це самостійно силами компанії. А різниця в ціні дозволить просувати цю послугу по акції і розчиняти її в вартості. «Вивезення старих вікон в подарунок» - може стати відмінним варіантом для підвищення обсягів продажів нових вікон ПВХ в кризу.
По-четверте, незалежно від обраного формату просування послуги з вивезення вікон - окрема платна послуга або само собою зрозуміла частина віконного сервісу - в очах клієнта віконна компанія, яка піклується про його комфорт вже на етапі установки вікон, буде явно вигравати на тлі конкурентів.
ВІКНА МЕДІА рекомендує прочитати: «Заберемо Вікна» комфортно і вигідно
Держзамовниками ПРИ МОДЕРНІЗАЦІЇ СОЦІАЛЬНИХ ОБ'ЄКТІВ
По-перше, прибирання сміття, навантаження старих вікон, особливо в високий сезон, буде забирати дорогоцінний час монтажника вікон, яке він може використовувати з більшою користю для своєї компанії
З прийняттям закону про енергозбереження активізувався процес термомодернізації соціальних установ, що в першу чергу пов'язано з заміною старих вікон. Інвестори даних проектів, закономірно, роблять акцент на низьку вартість послуг.
Економія від 150 до 600 рублів на одному віконному блоці (в залежності від конструкції), яку дає звернення до професійну компанію в перерахунку на скління однієї школи, лікарні або дитячого садка, дозволить заощадити досить великі суми державних грошей. Цю різницю можна витратити на більш якісні або функціональні пластикові вікна, наприклад, оснащені дитячими замками.
Великі компанії, що спеціалізуються на вивезенні старих вікон, крім стандартного парку машин, мають в своєму арсеналі великі по тоннажу автомобілі для перевезення великих партій демонтованих віконних і балконних блоків, забезпечуючи вигідний і якісний сервіс.
ДОВКІЛЛЯ

Добре, якщо старі вікна після демонтажу можуть стати в нагоді на дачі або домашньому майстрові як підручний матеріалу, але в більшості випадків - це надбання звалищ. Завдяки чітко організованій роботі компаній, що надають послуги з вивезення старих вікон, подальша доля вивезеного будівельного сміття не обмежується доставкою на спеціалізовану міське звалище.
Утилізація старих віконних і балконних блоків відбувається дружнім для міського середовища способом, що важливо в разі великих обсягів будівельного сміття. У великих компаніях були у вжитку вікна та аксесуари до них доставляються на спеціальну базу, де відбувається їх сортування на дерево, скло, пластик, метал і бетон (підвіконня).
Подальша доля комплектуючих віконних конструкцій виглядає так:
- пластик, скло, метал - здаються в пункти переробки вторсировини (платно);
- бетон - відправляється на заводи з переробки будівельного сміття;
- дерево - йде на забезпечення пенсіонерів в селах дровами (безкоштовно).
Таким чином, старі віконні та балконні блоки, а також аксесуари до них, пройшовши через руки професіоналів, які не будуть засмічувати ландшафт, а навпаки, можуть приносити користь, сприятливо позначаючись на стані міського середовища.
кінцевий споживач

При заміні віконних блоків утворюється дуже багато будівельного сміття, як у панельних, але особливо в цегляних будинках. Тільки з одного демонтованого старого вікна обсяг будівельного сміття може досягати навіть 10-ти великих мішків, а з однієї квартири - перевищувати 500 кілограмів.
Якщо проігнорувати послугу віконної компанії з вивезення старих вікон, то вся ця ноша в прямому і переносному сенсі лягає на плечі домовласника. Вирішення питання, куди подіти мішки сміття разом зі старими рамами зі сходового майданчика, може привести до ряду ускладнень. Перш за все, затягування цього процесу може викликати невдоволення сусідів. Спроба «поховання» старих вікон на прибудинковій звалищі не сподобається законодавству РФ, згідно з яким будівельне сміття повинен в обов'язковому порядку вивозитися в спеціально позначені для цих цілей місця.
Переваги послуги «Вивезення старих вікон» спільно з покупкою нового вікна:

- Економте час на оформлення замовлення, позбавляючи себе від пошуку компанії, що спеціалізується на вивезенні сміття, а також найбільш вигідної цінової пропозиції;
- Чи не конфліктуєте з сусідами з приводу старих вікон, захаращують сходову площадку;
- Чи не турбуєтеся про пошук транспорту і його своєчасне прибуття на місце;
- Позбавляєте себе від необхідності піднімати тяжкості і курній прибирання під'їзду після демонтажу вікон;
- Не платіть штраф за викид будівельного сміття в контейнери;
- Чи не несете витрати по найму спецтранспорту для вивезення старих балконних і віконних блоків;
- Можете заощадити, купуючи пластикові вікна в період проведення акції з безкоштовного вивезення старих вікон.
- Якщо, крім заміни вікон, виробляються інші ремонтні роботи, то на предмет вивозу надмірної кількості будівельного сміття можна домовитися за додаткову плату, що позбавить від необхідності витрачати свій час на пошук інших транспортних засобів і робочих для навантаження.

Заміна вікон відбувається не так часто, а іноді тільки раз в житті, тому не слід позбавляти себе комфорту при установці продукту, за допомогою якого ми очікуємо підвищити комфорт свого житла на багато-багато років.
Словом, перефразовуючи, популярний вислів, давайте керуватися правилом: Ми не настільки багаті, щоб купувати нові пластикові вікна без послуги з вивезення старих!
ВІКНА МЕДІА рекомендує прочитати: Готуємо квартиру до установки пластикових вікон

Що включає професійна послуга «Вивезення старих вікон»?
Довірити вивезення старих вікон професіоналам - кому це вигідно?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online