Заступник мера Москви назвав причину пожежі на Великій Дмитрівці

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Поділитися в соціальних мережах: Поділитися в соціальних мережах:   Фото: телеканал Москва 24   Пожежа в Будинку педагогічної книги на Великій Дмитрівці виник через порушення правил проведення гідроізоляційних робіт на мансардному поверсі

Фото: телеканал Москва 24

Пожежа в Будинку педагогічної книги на Великій Дмитрівці виник через порушення правил проведення гідроізоляційних робіт на мансардному поверсі. Про це заявив заступник мера Москви з питань ЖКГ та благоустрою Петро Бірюков в ефірі телеканалу Москва 24.

Він підкреслив, що порушення правил ведення будівельних робіт призводять до подібних негативних наслідків.

Площа пожежі досягла 130 квадратних метрів. Спочатку повідомлялося про займання крівлі, дерев'яного обрешетніка і утеплювача на даху, потім полум'я перекинулося на сусіднє будова і площа пожежі зросла. З Будинку педагогічної книги евакуювали близько 25 осіб.

На місці працювала лабораторія ГУ МНС Росії по Москві. ГДК шкідливих домішок не виявлено.

Була загроза обвалення. Відомостей про постраждалих і загиблих не надходило. пожежа ліквідували о 22:03. Рух в районі НП нормалізується. Згідно з інформацією МНС, протипожежна перегородка в будівлі була виконана з порушеннями.

Поділитися в соціальних мережах:

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online