Ввезення іномарок в Україну: Кабмін дозволив тільки 48 тис. На рік

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Про це повідомив прем'єр Микола Азаров під час зустрічі з главою Міжнародної організації автовиробників (OICA) Івом ван дер Страатеном, повідомляє   www

Про це повідомив прем'єр Микола Азаров під час зустрічі з главою Міжнародної організації автовиробників (OICA) Івом ван дер Страатеном, повідомляє www.autoconsulting.com.ua , Посилаючись на прес-службу уряду. «Наші споживачі повинні мати можливість купувати будь-які автомобілі. А нашому автопрому необхідно підніматися на рівень світових виробників і гідно конкурувати з ними. Ми провели переговори з ЄС у рамках створення ЗВТ і домовилися про безмитне ввезення близько 48 тисяч автомобілів на рік », - зазначив прем'єр. Він підкреслив, що така кількість відповідає традиційному обсягу імпорту у докризових 2005-2007 роках.

Прем'єр також пообіцяв, що уряд буде всіляко сприяти розвитку українського автопрому та іноземним інвестиціям в цю галузь. Він додав, що Уряд чекає пропозицій від вітчизняних автовиробників, зокрема асоціації «Укравтопром», щодо необхідних заходів, які сприятимуть розвитку галузі.

Крім того, Кабмін вживе заходів для активізації іноземного інвестування в українську автомобільну галузь і забезпечить вигідні умови для іноземних інвесторів, які займатимуться автомобілебудуванням в Україні.

Микола Азаров навів приклад, що зараз електроенергія в Україні вп'ятеро дешевше, ніж в Європі, порівняно дешева і одночасно кваліфікована робоча сила і т.п .. Прем'єр-міністр зазначив, що така ситуація буде зберігатися певний час і в подальшому, а тому іноземні інвестори , розміщуючи свої виробництва в Україні, будуть мати суттєві переваги.

Глава Уряду додав, що візит генерального секретаря Міжнародної організації автовиробників сприятиме налагодженню співпраці між українськими та іноземними автовиробниками. «Ми сподіваємося, що ваша організація буде сприяти співробітництву нашого автопрому зі світовими виробниками автомобілів», - сказав він.

Ів ван дер Страатена, в свою чергу, зазначив, що Україна має значний потенціал для залучення іноземних інвестицій. «Якщо говорити про інвестиційні можливості України, то я переконаний: у вашої країни є надзвичайний потенціал», - підкреслив глава OICA. Він підкреслив, що Україна має всі можливості стати надійним і перспективним партнером для іноземних компаній в галузі автомобілебудування.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl + Enter.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online