В Станиці Луганській 9-10 грудня тимчасово буде припинено роботу КПВВ через ремонт мостового переходу

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Зруйнований міст у Станиці Луганській / jyrnalist.ru

В Станиці Луганській тимчасово буде припинено роботу КПВВ через ремонт мостового переходу. Про це повідомляється на сайті Державної прикордонної служби України.

"9 і 10 грудня в контрольному пункті в'їзду-виїзду« Станиця Луганська »буде тимчасово припинено пропуск громадян. Це пов'язано з ремонтом мостового переходу, розташованого за КПВВ в напрямку непідконтрольною території", - йдеться в повідомленні.

Читайте також СЦКК очікує збільшення потоку цивільних з окупованих територій через ситуацію в "ЛНР"

В ДПСУ помітили, що відновлення зруйнованого моста істотно підвищить рівень безпечного руху цивільного населення, яке рухається через лінію розмежування в обидва напрямки.

Протягом 9 і 10 грудня буде проведено оновлення елементів мостового переходу, який зараз зруйнований.

Планується, що свою роботу КПВВ відновить 11 грудня.

Як повідомляв УНІАН, 5 грудня прес-секретар екс-президента України, представник України в Тристоронній контактній групі з врегулювання ситуації на Донбасі Леоніда Кучми Дарка Оліфер за підсумками засідання ТКГ в Мінську заявила, що в районі Станиці Луганській в неділю, 10 грудня, заплановано провести розведення сил і засобів при дотриманні режиму припинення вогню.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online