Порядок тимчасової реєстрації іноземних громадян в Москві

  1. Тимчасова реєстрація іноземців в Москві Іноземцям, після приїзду в Москву, дається 7 днів на оформлення...
  2. Нюанси тимчасової реєстрації в Москві

Тимчасова реєстрація іноземців в Москві

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Іноземцям, після приїзду в Москву, дається 7 днів на оформлення реєстрації. Якщо ж іноземець ставитися до групи висококваліфікованих фахівців, то він і його сім'я можуть проживати в Москві без оформлення реєстрації не більше 90 днів з дня в'їзду в країну. Якщо особа, яка має іноземне громадянство, знехтує цією процедурою, то йому загрожують штрафні санкції в розмірі, встановленому законом РФ або депортація з країни із забороною на в'їзд в Росію строком до п'яти років.

Оформлення тимчасової реєстрації іноземців в МосквіОформлення тимчасової реєстрації іноземців в Москві

дозволяє громадянам іноземних держав:

  • офіційно перебуває на території Москви;
  • офіційно працевлаштуватися в Москві;
  • оформити поліс медичного страхування , Розраховувати на безкоштовне і доступне медичне обслуговування для повнолітнього (дорослого) людини, встати з неповнолітньою дитиною на облік в дитячу поліклініку;
  • влаштувати дитину в школу, оформити в дитячий садок ;
  • оформити водійські права , Візу, закордонний паспорт та інші документи.
  • оформитися як індивідуальний підприємець.

Чи законно оформити реєстрацію можна тільки в УФМС Росії по Москві.

Порядок тимчасової реєстрації іноземних громадян в Москві

Список документів, які необхідно надати для отримання тимчасової реєстрація залежить від місця проживання іноземця в Москві.

Якщо громадянин іноземної держави вирішить зупинитися в готелі або у родичів, то готель сама надасть всю необхідну інформацію відділу УФМС. При наданні документів приймаючій стороні (готелі), для оформлення реєстрації в УФМС, віддаються лише копії оригінальних документів, оригінали залишаються на руках.

Якщо іноземець вирішить оселитися в орендованій квартирі, то йому доведеться отримати тимчасову прописку. Договір оренди житла повинен бути оформлений в податковій, за всіма правилами РФ. А господар житла повинен отримати дозвіл у своїх дітей, якщо вони прописані в цій квартирі, на те, що б зареєструвати там іноземця.

Іноземцю громадянину необхідно так само оформити повідомлення про своє прибуття в Москву, зробити це можна в органах міграційного обліку саме того району міста, в якому він має намір зупинитися. Бланк повідомлення можливо отримати у паспортиста або ж завантажити з офіційного, державного сайту УФМС по Москві, а також, громадянину іноземної держави необхідно повністю заповнити відривну частину своєї заяви про реєстрацію.

Згідно з порядком тимчасової реєстрації іноземних громадян в Москві, громадянин іноземної держави повинен з'явитися в паспортний стіл особисто, спільно з власником орендованого ним житлоплощі.

Список документів, необхідних для реєстрації іноземців в РФ:

  • міграційна карта;
  • паспорт іноземного громадянина;
  • вид на проживання ;
  • документи, що підтверджують право користування іноземного громадянина житлом;
  • дозвіл на роботу (якщо воно є).

Незалежно від місця проживання приїжджого, слідуючи порядку тимчасової реєстрації іноземних громадян в Москві, відмітка про реєстрацію іноземного громадянина ставиться строго в день подачі заяв разом з усіма необхідними документами в міграційну картку.

Нюанси тимчасової реєстрації в Москві

Тимчасову реєстрацію для іноземців в Москві необхідно оформити незалежно від того факту, чи є у приїжджого реєстрація в інших суб'єктах РФ.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online