Українські військові покинули Крим

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

За даними міністра оборони Сергія Шойгу, понад 8 тисяч українських військовослужбовців перейшли на бік російської армії і здали документи на отримання паспортів РФ За даними міністра оборони Сергія Шойгу, понад 8 тисяч українських військовослужбовців перейшли на бік російської армії і здали документи на отримання паспортів РФ   Українські військовослужбовці залишили територію Криму

Українські військовослужбовці залишили територію Криму.

Фото: РИА Новости, Михайло Воскресенський

Москва. 4 квітня. INTERFAX.RU - Українські військовослужбовці, які вирішили продовжити службу в Збройних силах України, безперешкодно покинули територію Криму, повідомив міністр оборони Сергій Шойгу на позачерговому засіданні колегії.

"В даний час ми передаємо українській стороні озброєння і військову техніку розформованих на півострові військових частин Збройних сил України", - сказав міністр.

Понад 8 тисяч українських військовослужбовців перейшли на бік російської армії і здали документи на отримання паспортів РФ. За словами Шойгу, близько 3 тисяч з них вже призначені на посади. "Тепер необхідно створити умови для їх якнайшвидшої адаптації до служби в російській армії", - зазначив міністр.

Шойгу також заявив, що посилення охорони російських військових об'єктів в Криму було пов'язано із загрозою з боку екстремістських організацій. При цьому, зазначив він, Росія не порушила жодного двостороннього договору з Україною, а також своїх міжнародних зобов'язань. Глава міноборони підкреслив, що Росія не перевищила чисельність сил Чорноморського флоту, яка становить 25 тис. Особового складу.

Нагадаємо, що очолював на той момент міністерство оборони України Ігор Тенюх звинуватив Росію в порушенні договору про базування ЧФ. За його словами, чисельність російського контингенту за три місяці збільшилася з 12,5 тис. Осіб до 21,6 тис. Військовослужбовців.

організоване виведення українських військовослужбовців з території приєднаного до Росії півострова почався 26 березня. В той же день у всіх 193 підрозділах ЗС України на території Криму були підняті російські прапори. Військовослужбовців та їхні родини вивозили з Криму залізницею і без зброї.

Всього в Криму, до приєднання півострова до Росії, за даними Тенюха, налічувалося 18,8 тис. Українських військовослужбовців і членів їх сімей.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online