5 головних салатів на Новий рік і Різдво

  1. Ошатний салат «Ялинка»
  2. Салат «Сніговик»
  3. Салат «Різдвяний вінок»
  4. Новорічний салат «Підкова»
  5. Салат «Рибки в ставку» зі шпротами
  6. Салат «Русский»
  7. Салат «Козел в городі» - 7 рецептів (1 частина)
  8. Салат «Олів'є» - один з головних в Новий Рік!

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Отже, ви складаєте список святкових страв і ніяк не наважуєтеся, на чому ж зупинити свій остаточний вибір? А ми вже все давно зробили за вас. Наша відмінна підбірка новорічних салатів заощадить вам час для вирішення інших не менш важливих завдань перед святом.

Ошатний салат «Ялинка»

Що можна уявити символічніше? Подивіться, яка ошатна краса на блюді з «гірляндами» і «новорічними іграшками»! Основними інгредієнтами цього новорічного салату «Ялинка» виступають шинка і сир. Однак, за основу можна взяти лише ідею прикраси і подачі страви, а салат приготувати на свій смак. Це може бути будь-який рецепт, інгредієнти якого відмінно поєднуються зі свіжим кропом, який символізує ялинові гілки.

Як приготувати салат, дізнайтеся тут .

Як приготувати салат, дізнайтеся   тут

Салат «Сніговик»

Забавна мордочка сніговика неодмінно додасть казкової атмосфери і в без того чарівну новорічну ніч! Як і у випадку з салатом «Ялинка», ви можете використовувати будь-який свій улюблений рецепт, а вже ідеєю подачі ми з радістю з вами поділимося! Наш же «Сніговик» приготовлений у вигляді листкового салату, а основні його інгредієнти - курка, картопля, сир і мариновані огірки.

Салат «Різдвяний вінок»

Якщо новорічні символи у вигляді «Ялинки» або «Сніговика» не підходять під ваш антураж, то ні до чого не зобов'язує подача салату «Різдвяний вінок» вже точно повинна вписатися в незвичайну обстановку. основні інгредієнти нашого салату - гриби, картопля, курка, цибуля ... - суцільна класика. До речі, замаринований цибулю в оцті надає салату приємну солодкість в поєднанні з легкою кислинкою. Спробуйте!

Новорічний салат «Підкова»

Підкова - традиційний символ щастя. Вважається, що вона утримує удачу в будинку і благотворно впливає на благополучний хід подій в нашому житті. У найголовнішу ніч саме час залучити якомога більше щастя і успіху до себе, щоб вони примножувалися і залишалися з нами протягом усього року. Наш новорічний салат «Підкова» відмінно впишеться в святковий антураж, прикрасить своїм яскравим видом застілля і додасть настрою! Ловіть удачу! А рецепт салату ось тут .

Салат «Рибки в ставку» зі шпротами

Кумедне оформлення цього салату не залишить байдужим нікого з ваших гостей. Здивуйте їх цим незвичайним т дуже ситним блюдом. Улюблені багатьма шпроти-рибки як би пірнають в ставок, оточений яскравою зеленою рослинністю. І нехай на календарі Новий рік, а за віконцем падають пухнасті сніжинки, ми все одно любимо чекаємо літо. Відмінний варіант додати трохи літнього настрою на святковий стіл! Рецепт салату «Рибки в ставку» ви знайдете ось тут .

Салат «Русский»

Складно уявити собі новорічне застілля без цього традиційного салату! Нічого незвичайного: все просто і лаконічно, ситно і не дорого, для любителів поїсти смачно і по-домашньому без зайвих проблем і пафосу. Рецепт салату «Русский» ви знайдете ось за цим посиланням .

Салат «Козел в городі» - 7 рецептів (1 частина)

Ось вже де роздолля для комбінацій - це знаменитий салат «Козел в городі»! А у нас їх аж цілих 14 варіантів приготування. Якщо ви не любите заздалегідь заправляти салати майонезом, олією або соусами, то «Козел в городі» підходить під ваші вимоги якнайкраще! Всі ці рецепти ви зможете прочитати ось за цим посиланням .

Салат «Олів'є» - один з головних в Новий Рік!

Класичний салат «Олів'є» - вже усталена традиція, яку ні в ким разі не слід порушувати! Має сенс приготувати невелику салатницю навіть не дивлячись на велику кількість сучасних модних закусок на вашому столі. Такий собі простий і по-домашньому смачний салат неодмінно оцінять усі присутні за столом гості. Скільки б не вигадували нових рецептів, скільки б не з'являлося нових імпортних продуктів, а класичний салат «Олів'є» завжди буде займати свої лідируючі позиції в новорічну ніч!

Рецепт салату ви знайдете тут .

Рецепт салату ви знайдете   тут

Приємного апетиту і всіх з Новим роком! Веселих вам свят!

Отже, ви складаєте список святкових страв і ніяк не наважуєтеся, на чому ж зупинити свій остаточний вибір?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online