будинок музики

  1. Вартість відвідування і час робота Будинку музики
  2. Як дістатися до Будинку музики
  3. Фотографії пам'ятки:

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

автор фотографії: Inge Prader @ wikimedia.org / CC BY-SA 3.0

Недалеко від центру міста розташований один з найцікавіших музеїв - Будинок музики або "Haus der Musik". Відень відома як музична столиця Європи, так що звукам тут приділяється особливо пильна увага. Будинок Музики зацікавить навіть непосвяченого в глибини музичного мистецтва людини, адже звуки оточують нас протягом всього нашого життя і тут можна дізнатися про них багато цікавого, а також помацати все руками, пограти, розглянути з усіх боків.

Музей займає 6 поверхів, дослідивши які ви дізнаєтеся все найнеобхідніше і трішки більше про музику і звуках. Є поверх, присвячений історії музики і композиторам - кожному композитору відведено окремий зал, де лежать його особисті речі або Свідоцтво його життя і праці, в спеціальних кімнатах ви зможете подиригував оркестром. На інших поверхах можна дізнатися багато нового про походження звуку, почути звучання різних музичних інструментів і предметів. Ви почуєте, що чує дитина в утробі, дізнаєтеся, як звучить тіло людини або які звуки видає космос, причому кожна зірка має різне звучання.

Вартість відвідування і час робота Будинку музики

вартість відвідування 13 євро для дорослих, 5.50 для дітей до 11 років, діти до 3 років безкоштовно, сімейний квиток (2 дорослих і 3 дитини до 12 років) 29 євро, з 20.00 до 21.30 вхід коштує 6,50 євро.

Ви можете придбати квитки в касах або купити їх заздалегідь онлайн , Якщо не хочете стояти в черзі.

Музей відкритий щодня з 10.00 до 22.00

Як дістатися до Будинку музики

Найближча станція метро Karlsplatz. Якщо вирішите їхати на автобусі - сідайте на №2А і їдьте до зупинки Kärntner Straße, до музею також їде трамвай № 2 і 71, зупинка називається Schwarzenbergplatz.


купити квиток

Фотографії пам'ятки:

автор фотографії: Inge Prader @ wikimedia

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online