Як доїхати зі Львова до Відня

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Одним з найдавніших міст не однієї тільки Європи, а й усього світу, є Відень, яка сьогодні представляє місто вальсів, галерей, музеїв, мистецтв і чудових паркових ансамблів. Розкішні резиденції вельмож і осіб найясніших, храми величні, оперні зали, театри, широкі проспекти і площі - все це чекає кожної людини, який вирішить відвідати Відень, одну з найцікавіших і найкрасивіших столиць у всьому світі.

Дістатися до Відня можливо різними способами, оскільки дуже комфортним і зручним містом є Відень в плані громадського транспорту.

Дістатися до Відня можливо різними способами, оскільки дуже комфортним і зручним містом є Відень в плані громадського транспорту

Коли поїздка до Відня запланована літаком, то такий напрямок є безпосередньо з Міжнародного аеропорту Львів, який розташований приблизно в 6 км від центру міста. Існує як прямий авіапереліт Львів - Відень, так і рейси стикувальні - Львів-Мюнхен-Відень і Львів-Амстердам-Відень. Відстань між містами - 573 км, час перельоту становить 1 годину 10 хвилин. Авіаквиток коштує в середньому 270 доларів. Перевага віддається прямим рейсам, оскільки без додаткових пересадок, витративши мінімум грошей і часу, ви опинитеся в столиці Австрії.

Автобуси зі Львова до Відня Автобуси зі Львова до Відня

Автобусні міжнародні рейси до Відня зі Львова регулярно здійснюються з автовокзалу «Стрийський». Для того, щоб максимально комфортно пройшла така поїздка, до послуг пасажирів надаються зручні і великі автобуси, оснащені туалетом, кондиціонером, телевізором, міні-баром, кавоваркою. Досить цікавою виявиться сама поїздка, оскільки маршрут проходить через відомі і не менш прекрасні міста - Варшаву, Лодзь, Вроцлав, Брно, і кінцевою зупинкою є Відень. Існують також рейси Одеса-Відень і Київ-Відень, які також прямують через Львів. Час переїзду становить від 10 до 12 годин, вартість квитка в межах 80-100 доларів.

До Відня на поїзді

Важливою складовою транспортної системи Відня є залізничний транспорт. По маршруту Львів-Відень дістатися можливо щодня. У Відні ви опинитеся приблизно через добу, але при цьому необхідно здійснити пересадку в Кракові. Маршрут виглядає наступним чином Львів-Краків, Краків-Відень. Незручність такого переїзду полягає в тому, що більше 20-годин триває таку подорож, до того ж має бути ще й на кордоні очікування протягом 2 годин, поки йде заміна коліс для європейської колії. Та й ціни порівняно високі.

Поїздка на власному транспорті відрізняється своєю дешевизною і простотою, і ще при цьому сам від себе тільки залежить людина, і з власної волі планує свій маршрут. Починається він зі Львова, і слід через Польщу. Перетинається межа в Краковці на КПП, і першим містом на території Польщі виявляється Ярослав. Потім по маршруту належить проїхати Жешув, Бохні, Краків, Катовіце, Рибнік. Далі необхідно слідувати в місто Брно, що знаходиться в Чехії. Наступною країною за маршрутом є Австрія, і столиця її - велике і красиве місто Відень. Загальна тривалість маршруту становить 812 кілометрів по трасі, а якщо поїхати по прямій - то подолати доведеться всього 586 км. Відстань між Львовом і Віднем на автомобілі подолати можливо за 11 годині 20 хвилин. По дорозі можливо познайомитися з величними замками і палацами Польщі і Чехії, відвідати Брно - королівське місто, і кінцевим містом маршруту є імператорська Відень.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online