Зразок довіреності співробітнику на ведення справ в арбітражному суді.

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

ДОРУЧЕННЯ № ___

(Співробітнику на ведення справ в арбітражному суді при здійсненні виконавчого провадження)

м ________________ «___» ____________ ____ р

______________, в особі керівника _____________________, який діє на підставі ______________________, цією довіреністю уповноважує гр. _______________, ____ року народження, паспорт: серія _____, № _________, виданий _________________ «__» ______ ____ р, код підрозділу: __________, що проживає (у) за адресою: _______________________, що складається (у) в штаті ____________ на посаді __________ (наказ № ____ від «__» _______ ___ р), представляти інтереси ________________________ і вести від його імені і в його інтересах всі справи з його участю в якості позивача, відповідача, третьої особи у всіх арбітражних судах, в тому числі при розгляді справи по суті, а також в апеляційної , касаційної і наглядовій інстанціях і на стадії виконавчого провадження. ______________, в особі керівника _____________________, який діє на підставі ______________________, цією довіреністю уповноважує гр

В рамках цього доручення ________________________________ (П.І.Б.) надаються всі права, які надані законом позивачу, відповідачу і третій особі, в тому числі право підписання позовної заяви , Відзиву на позовну заяву, заяви про забезпечення позову, пред'явлення позову, зміни предмета або підстави позову, визнання позову, повної або часткової відмови від позовних вимог, укладення мирової угоди , Передачі справи до третейського суду, право оскарження судових актів, підписання заяви про принесення протесту, вимоги примусового виконання судового акта, пред'явлення виконавчого листа до стягнення з правом оскарження дій судового пристава-виконавця, отримання присудженого майна або грошей, а також право збору, підготовки , отримання та підписання будь-яких необхідних для виконання даного доручення документів, право здійснення всіх інших дій, пов'язаних з виконанням даного доручення.

Довіреність видана строком на 3 роки з / без правом (права) передоручення.

Підпис гр. ____________________ _________________________ засвідчую.

керівник

____________________ _________________ / _______________

(Підпис)

М.П.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online