Висить груша не можна зїсти. «Леруа Мерлен» близько, але до нього люберчанам не добратися

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

ІнфоЛюберци - 30 верес. 30 вересня о Люберцях відкрився магазин «Леруа Мерлен», проте дістатися до нього люберчанам виявилося не просто, повідомляє кореспондент міського сайту ІнфоЛюберци.

«Ми з колегами вирушили в« Леруа Мерлен »з центру Люберец на маршрутці № 553, яка йде по Смирновскую вулиці і проїжджає поруч з новим магазином. За цим же маршрутом йдуть кілька маршруток з номерами №№ 47, 556, 940, 942, 556. Але не поспішайте радіти. Згадайте прислів'я: "Висить груша - не можна з'їсти" ..., - розповіла журналіст газети «Люберецкая панорама» Олена Ротанкова.

- Ми вийшли навпроти «Леруа», перейшли дорогу по «зебрі», далі потрібно було перебратися через залізничні колії (спеціального переходу там немає), потім подолати в двох місцях металеві розмежувальні огорожі на проїжджій частині ... Деякі товариші саме так і робили. Але вважали за краще зловити таксі. Водій спробував проїхати через Котельнічеський проїзд, але не зміг. Довелося покружляти по новій естакаді Новорязанське шосе ».

За її словами, магія бермудського трикутника наших колег просто переслідувала. Добравшись до магазину, кілька журналістів не змогли потрапити на прес-конференцію з нагоди відкриття «Леруа». Охоронці не пустили представників преси ні з центрального, ні зі службового входу.

«На дверях магазину висіла знущальна з нашої точки зору табличка:« Заходьте як хочете »(див. Фото). Але історія на цьому не закінчилася. Виїхати з «Леруа» теж виявилося справою не простою - безкоштовні автобуси ходять рідко і до станції метро «Котельник». Мобільний зв'язок там погана, що визнали самі співробітники. Ледве-ледве зателефонувавши до таксі, ми все-таки повернулися до редакції, щоб розповісти вам, що надійніше всього дістатися в «Леруа» на своїй машині », - доповнила Олена Ротанкова.

«Була на відкритті в« Леруа Мерлен », туди довелося їхати на таксі, своїм ходом не добратися. Назад обіцяної безкоштовної маршрутки ми так і не дочекалися. Охоронці казали, що маршрутка ходить до метро «Котельник» і до станції «Люберці». Як переходу на протилежну сторону Смирновскую вулиці я скористалася вузенькими сходами, що ведуть до естакади. Підніматися по ним можна тільки одній людині. Потім треба пройти уздовж траси по вузькому «коридору». Спускаючись, можна триматися тільки за перила з одного боку ... », - поділилася мешканка Жовтневого Галина подплетая.

Для тих, хто захоче потрапити в цей магазин з боку Нової Рязанке, серед них можуть бути жителі найближчих міських поселень - Жовтневого, Малаховки, Томіліна, Краскова на громадському транспорті, то доведеться спочатку подолати металеву огорожу на трасі, а потім спуститися по дуже крутими сходами вниз і пройти трохи пішки.

За інформацією прес-служби магазину, до "Леруа Мерлен" слід безкоштовна маршрутка від метро "Котельники". Шкода, що для люберчан ні платного, ні безкоштовного транспорту не передбачено в сторону нового гіпермаркету.

«Під`їжджати до« Леруа »незручно, немає стоянки для таксі», - поскаржився водій люберецкого таксі.

«Під`їжджати до« Леруа »незручно, немає стоянки для таксі», - поскаржився водій люберецкого таксі

Гіпермаркет будматеріалів "Леруа Мерлен Косино" відкрився поруч з Люберцях

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online