У ЦДМ на Луб'янці представили дитячий одяг спільно з брендом Little Pushkin

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Фото: Прес-служба "Галс-Девелопмент"

"Центральний Дитячий Магазин на Луб'янці (девелопер і власник - компанія" Галс-Девелопмент ") до початку нового навчального року випустив колекцію одягу, розроблену в колаборації з російським дитячим брендом Little Pushkin. Ексклюзивна колекція стала доступна покупцям з 21 серпня в рамках шкільного ярмарку" Велика перерва ", яка відкрилася в головному атріумі дитячого торгово-розважального центру.

У новій колекції представлені футболки, світшоти, дощовики і рюкзаки. Створюючи лінійку одягу, дизайнери надихалися образами радянського минулого, які оживляють в пам'яті світлі миті дитинства - шоколадні цукерки, "пірамідки молока", цукор-рафінад, конверти з паперовими листами. Використовуючи дані образи, дизайнери прагнули перенести естетику того часу в сучасний контекст, зрозумілий дітям нового покоління. Розмірний ряд одягу розрахований на дівчаток і хлопчиків від 8 до 16 років.

"Ми постаралися урізноманітнити дозвілля наших відвідувачів, як дорослих, так і маленьких і надати різноманітну лінійку товарів, необхідних до нового навчального року. Фестиваль" Велика Перерва "проходить на всіх поверхах ЦДМ на Луб'янці. На цокольному поверсі на відвідувачів чекатиме справжня спортивний ігровий майданчик, на другому, третьому і четвертому поверхах проводяться навчальні майстер-класи та лекції з психології, а в головному атріумі працює шкільний ярмарок ", - розповів старший віце-президент" Галс-Девелопмент "Леонід Капровим.

На ярмарку "Велика перерва" представлені різноманітні товари до нового навчального року: шкільна форма від компаній School Bazaar і Orby, рюкзаки та кросівки від брендів Converse, Vans, Superdry і Good Local, шкільне приладдя, книги, товари для творчості від магазинів "Республіка" і "передвижники", а також канцелярські товари від легендарного виробника письмових ручок Lamy.

"Центральний Дитячий Магазин на Луб'янці - це унікальний торговий комплекс, і ми прагнемо пропонувати нашим відвідувачам неповторні речі і емоції. Співпраця з молодими амбітними брендами зі своєю особливою філософією - відмінна можливість створити якісний продукт, який сподобається нашим маленьким гостям. Ми хочемо, щоб діти завжди сприймали нас як джерело особливих і навіть чарівних подій в їх житті. Сподіваємося, що вони із задоволенням будуть носити речі з нової колекції одягу ", - говорить генеральний діректорECE Russlan d Штефан Цайзельмайер.

Анімаційна програма фестивалю "Велика перерва" складається з освітніх та ігрових активностей, а також серії майстер-класів на базі лекторію ЦДМ на Луб'янці "Образоваріум" - інтерактивні уроки російської мови, музики, географії та хімії, заняття в школі творчих професій, де діти можуть освоїти навички промислового дизайну, ілюстрації та скульптури, архітектури та урбаністики.

З розкладом заходів можна ознайомитися на сайті www.cdm-moscow.ru/хchool/#/ .

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online