NEWSru.com :: "Народна зірка" Британії Сьюзан Бойл вийшла з лікарні, куди потрапила після конкурсу талантів

Шотландська домогосподарка Сьюзан Бойл, яка прославилася на весь світ завдяки конкурсу "Британія шукає таланти", а після програшу у фіналі була госпіталізована, виписалася з лікарні

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

шотландська домогосподарка Сьюзан Бойл , Яка прославилася на весь світ завдяки конкурсу "Британія шукає таланти", а після програшу у фіналі була госпіталізована, виписалася з лікарні . Жінка практично оправилася від психічного виснаження і готується робити кар'єру співачки, передає РІА Новини" .

Раніше британські ЗМІ повідомили про те, що Бойл, незважаючи на сильну перевтому під час конкурсу, пішла на поправку і скоро буде виписана з клініки. Після цього вона зможе почати підготовку до концертного туру і роботу над сольним альбомом: жінка вже підписала контракт з однією з звукозаписних компаній.

Тим часом влада наказала британським газетам обережніше висвітлювати ситуацію навколо новоявленої зірки. Заступник голови британської Комісії зі скарг на пресу Стівен Ебелл рекомендував журналістам не піддавати життя Сьюзан настільки досконалому дослідженню.

Всесвітню популярність 48-річної домогосподарці Бойл принесло виконання в телешоу "Британія шукає таланти" пісні I Dreamed A Dream з мюзиклу "Знедолені". Дивовижний по красі голос непримітної на вигляд шотландки, яку в пресі прозвали "кошлатим ангелом", викликав захоплення далеко за межами країни.

Виступ Бойл відразу став хітом в інтернеті, і багато хто пророкував жінці перемогу в конкурсі. Однак у фіналі вона несподівано поступилася першим місцем танцювальному колективу Diversity. Не витримавши такого удару, Бойл опинилася на межі нервового зриву і була доставлена ​​в приватну психіатричну клініку.

Британські букмекерські контори заробили на поразці Бойл сотні тисяч фунтів. За оцінками William Hill, загальний обсяг ставок на переможця фіналу британського варіанту шоу, відомого в Росії як "Хвилина слави", перевищив 3 млн фунтів. Левова частка з них була зроблена на перемогу Сьюзан Бойл.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online