Подача заяви в Загси Москви | як подати заяву в ЗАГС онлайн

  1. Подача заяву до РАГСу - Збираємо документи для заяви
  2. Терміни подачі заяви
  3. Державний портал послуг (держпослуги). Або як подати заяву до РАГСу онлайн
  4. З чим потрібно визначитися перед подачею заяви до РАГСу на реєстрацію шлюбу в 2018 році?

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

З чого починається будь-яке весілля? Багато хто скаже, що з приємних клопотів і передчуття торжества. І вони будуть праві лише наполовину. Для того щоб це феєричне подія відбулася, в першу чергу, необхідно подати заяву в загс. Навіть в такі чудові моменти життя доводиться думати про бюрократії.

З чого починається весілля!

Ми одружуємося! Як подати заяву до РАГСу?

За скільки і куди подати заяву до ЗАГСу, які документи потрібні?

Ви ще не одружені, але вже доведеться приймати перше спільне рішення - в який загс подати заяву на реєстрацію вашого шлюбу Ви ще не одружені, але вже доведеться приймати перше спільне рішення - в який загс подати заяву на реєстрацію вашого шлюбу. Згідно із законом у вас величезний вибір! Для подачі заяви можна вибрати абсолютно будь-який загс вашого міста, і навіть в будь-який з міст по сусідству. Щоб визначитися з вибором, катайтеся по місту, подивіться, подумайте і проаналізуйте. Якщо треба навіть пощупайте, і знайдіть саме той, який відповідає всім вашим вимогам.

Визначившись з місцем подачі заяви, можете сміливо відправлятися в загс, подавати документи. Як і в будь-якому державному закладі тут можуть бути черги. Для подачі заяви, необхідна присутність обох майбутніх подружжя. Не забудьте, що для того, щоб ваш союз офіційно зареєстрували, мало просто подати заяву в будь-який загс і пред'явити паспорта. Необхідно зібрати пакет документів і сплатити держмито.

Подача заяву до РАГСу - Збираємо документи для заяви

Найголовнішими і необхідними документами при подачі заяви в загс є паспорти молодят. Обов'язково перевірте, чи не вийшла термін у цих документів інакше заяву у вас не приймуть. Також доведеться заплатити держмито і принести оригінал квитанції про сплату. Необхідно заповнити анкету, її легко можна скачати на сайті «держпослуги» або взяти бланк заяви в загс е. Дівчатам при заповненні анкети потрібно буде вирішити, візьме вона прізвище майбутнього чоловіка або ж залишить свою.

Крім цих основних документів, вам знадобиться свідоцтво про раніше розірваних шлюби (якщо вони були). Парам, в яких, один або обидва молодих не досяг повноліття, доведеться надати дозвіл від батьків або офіційних опікунів.

Зверніть увагу! Документи на реєстрацію шлюбу подаються мінімум за місяць. Якщо ви хочете заздалегідь забронювати певну дату або місяць, то можна це зробити за півроку.

"Чим раніше, тим краще"! Або які терміни подачі заяви?

Терміни подачі заяви

Отже, ви визначилися з вибором супутника життя, вибрали загс і придумали, коли і де відбудеться ваше торжество Отже, ви визначилися з вибором супутника життя, вибрали загс і придумали, коли і де відбудеться ваше торжество. А які ж терміни варто враховувати при подачі заяви? Все дуже легко! Термін подачі заяви в органи реєстрації шлюбу дуже гнучкі. Ви можете прийти і написати заяву за півроку, вибрати вподобану вам дату. А деякі загси дозволяють бронювати дати навіть за рік!

Більшість пар хочуть, щоб в цей урочистий і чарівний день світило сонце і співали пташки! Мало кому до душі похмуре небо і проливний дощ. А вже якщо на вулиці тріскучий мороз, то і говорити страшно. Тому переважна більшість молодих, хочуть оформити шлюб саме влітку. Щоб стати одними з таких щасливців, краще подбати заздалегідь про бронювання місяці і дати.

Єдине, що варто враховувати, це мінімальні терміни подачі документів - він становить місяць! Однак є обставини, при яких реєстрація шлюбу може бути значно прискорена. Які ж поважні причини можуть прискорити реєстрацію:

  • вагітність майбутньої дружини;

  • майбутнього чоловіка закликають на військову службу;

  • швидка і тривале відрядження одного з молодят;

  • пряма загроза здоров'ю і життю одного з вступають в законні відносини (наприклад, хвороба).

Документи і заповнену анкету працівники загсу візьмуть у вас в будь-який робочий день. Не забудьте заздалегідь уточнити графік роботи загсу, в якому ви будете реєструвати свій шлюб.

Я вагітна! Або як подати заяву будучи в положенні

Коли майбутня дружина дізнається про своє цікаве положення, їй хочеться скоріше узаконити свої стосунки. В основному через те, щоб на церемонії не видно було животик. Другий варіант - з етичних міркувань. Законом передбачені такі ситуації. Як подати заяву, в загс при вагітності? До всіх документів, необхідно додати довідку від лікаря, що підтверджує вагітність майбутньої дружини. Залежно від ситуації за рішенням начальника загсу буде встановлений строк, протягом якого пара буде розписана. Термін варіюється від двох до двадцяти одного дня.

Державний портал послуг (держпослуги). Або як подати заяву до РАГСу онлайн

Подача заяви в ЗАГС онлайн (online)

Тим, хто не любить сидіти в очікуванні, в оточенні таких же щасливих людей, можна спробувати звідти втекти і вдома, в більш спокійній обстановці подати заяву до РАГСу онлайн через сервіс держпослуг. Для цього вам знадобиться трохи вільного часу і комп'ютер, підключений до інтернету. В чому полягають плюси даної послуги?

Все просто! Ви економите час і нерви. Написати заяву до РАГСу через інтернет можна в будь-який зручний для вас час. Навіть сидячи на дивані з чашкою гарячої кави і своєю другою половинкою.

Сайт дуже простий у використанні. Вам необхідно вибрати дату і час, коли б ви хотіли одружитися. Подивитися є в цей час вільні місця, і, якщо вам пощастило - внести свої дані. Тут же ви повинні вказати який буде ваша церемонія одруження: урочиста чи ні. Після заповнення всіх даних, залишається тільки одне - вибрати дату походу в загс для написання реального заяви.

Увага! Підійти до вибору варто відповідально, тому що, якщо майбутнє подружжя не прийдуть в призначений день, бронювання дати буде знято.

Вказавши всі необхідні реквізити, молодим необхідно ввести свою електронну адресу пошти, і заявка на бронювання дати буде вважатися успішно поданої. Коли запит опрацюють, на пошту прийде спеціальний купон, який підтверджує реєстрацію дати на порталі. В день, призначений на подачу заяви в загс онлайн, візьміть купон з собою.

Непередбачений випадок. Або як вам забрати заяву

Іноді трапляється таке, що заяву з загсу потрібно забрати. Зазвичай це трапляється якщо одруження з якихось причин скасовується. Якщо раптом ви передумали обов'язково необхідно прийти і забрати заяву. Чи не з'явитися, взагалі, вкрай непристойно. До того ж на місце, що звільнилося час, можуть записатися інші пари, які бажають зареєструвати свої відносини. Якщо ви не з'явитеся і не заберете заяву на вас можуть накласти штраф, а це як мінімум неприємно.

Забрати заяву в загсі, може, будь-який з зірваних подружжя. Для цього необхідно прийти в загс і повідомити реєстратору про скасування одруження. Пред'явивши паспорт, реєстратор видасть вам бланк заяви на скасування реєстрації, де необхідно заповнити дані. Після чого вам повернуть вашу заяву і знімуть з запланованої дати реєстрації.

Весілля не буде! Або чому відмовили в реєстрації шлюбу

Трапляється, що в загсі відмовляються приймати заяву. Якими причинами керуються реєстратори в цьому випадку?

  • Якщо з'ясувалося, що у одного з майбутнього подружжя не розірвано попередній шлюб.

  • Якщо пара, яка бажає вступити в шлюб, складаються в близькій спорідненості.

  • Якщо з'ясувався факт, укладення шлюбу з примусу.

  • Якщо один з майбутніх молодят недієздатний і має офіційний документ про це.

  • Не досягнуть мінімальний дозволений вік для одруження.

Для того щоб ваша весілля запам'яталося вам тільки приємними клопотами, не відкладайте похід в загс. Написання заяви вимагає трохи часу, зате ви будете впевнені, що в призначений день і годину станете чоловіком і дружиною!

Найчастіше, перше, про що замислюються молодята, які вирішили зіграти весілля, так це про те, як правильно подається заява в ЗАГС. Укладення шлюбу - це в першу чергу процес державно рівня. Заява в ЗАГС подається мінімум за 1 місяць до весільного торжества. Однак на сайті держпослуг заява подається не пізніше, ніж за шість місяців до весілля. Цей час дається молодятам для абсолютно точної впевненості їх намірів про вступ в шлюб. Електронна реєстрація заявок надзвичайно зручна, але, на жаль не завжди надійна. Заяву можна, а головне потрібно подавати вдвох, щоб уникнути нотаріальних тяжб.

З чим потрібно визначитися перед подачею заяви до РАГСу на реєстрацію шлюбу в 2018 році?

Якою буде Ваша церемонія в РАГСі, урочистою, або стандартної? Як правило за урочисту реєстрацію стягується додаткова плата.

Документи, необхідні для укладення шлюбу:

Документи, необхідні для укладення шлюбу:

  • паспорта молодят;

  • квитанція про сплачену державне мито;

  • свідоцтво про розірвання попереднього шлюбу, якщо така у Вас є;

  • в разі, якщо молодята є неповнолітніми, буде потрібно письмовий дозвіл батьків з обох сторін;

  • якщо Ваша друга половинка має громадянство іншої країни, Вам потрібно ряд документів (внутрішній паспорт з перекладом, завіреним у нотаріуса, довідка про сімейний стан, Російська віза).

Для жителів з інших міст довідка про реєстрацію не буде потрібно. Перед походом в ЗАГС найкраще звернутися в весільне агентство і проконсультуватися у Вашого весільного експерта, саме він грамотно спланує весільний день, складе детальний чек лист, весільний сценарій з похвилинним таймингом Вашого весільного дня.

Безкоштовна консультація весільного експерта по телефону 8 (495) 644 - 50 -03

З чого починається будь-яке весілля?
Як подати заяву до РАГСу?
За скільки і куди подати заяву до ЗАГСу, які документи потрібні?
Або які терміни подачі заяви?
А які ж терміни варто враховувати при подачі заяви?
В чому полягають плюси даної послуги?
Якими причинами керуються реєстратори в цьому випадку?
З чим потрібно визначитися перед подачею заяви до РАГСу на реєстрацію шлюбу в 2018 році?
Якою буде Ваша церемонія в РАГСі, урочистою, або стандартної?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online