Кейт Хадсон чекає на третю дитину

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

39-річна кінозірка ( «Золото дурнів») розповіла, як проходить її вагітність

У актриси вже є двоє синів - 14-річний Рассел і семирічний Бинген, на цей раз буде довгоочікувана дівчинка. Постарався нинішній бойфренд Кейт - 32-річний гітарист рок-групи Chief і засновник звукозаписної компанії Lightwave Records Денні Фудзікава.

Перші тижні майбутню матір-героїню мучив сильний токсикоз, але зараз вона відчуває себе добре і вагітність не заважає їй насолоджуватися життям. Останні два тижні Хадсон провела в Італії під наглядом матусі - актриси Голді Хоун ( «За бортом»).

«Ось було б здорово, якби мама ще й народила за мене!» - жартує Кейт.

» - жартує Кейт

Кейт Хадсон в Італії. джерело: Instagram.com

Але про це залишається тільки мріяти, тому Хадсон готується до важливої ​​події не покладаючи рук. Та й ніг ​​теж - регулярно відвідує фітнес-центри і виконує комплекси вправ для вагітних.

«Тільки дієту ні-ні та й порушую - в Італії все таке смачне, а на свіжому повітрі розігрується такий апетит, що рідко коли обходжуся одним салатом, - скаржиться Кейт. - Так що, можна сказати, у мене культ живота ».

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online