Бородіна відкрила правду про чоловічу гідність Терьохіна

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

(Казань, 16 листопада, «Татар-інформ»). Любовні стосунки між Михайлом Терьохіним і Ксенією Бородіної не обговорював хіба що ледачий. Дійсно, парадокс. Не встигнувши розлучитися, як телеведуча «Дому-2» знайшла нового хлопця, яким виявився учасник шоу, до того ж засуджений за хабарництво.
Пара разом проводила романтичні вечори в кафе, днях народженнях подруг Ксюши, презентаціях, під зоряним небом Марокко. закохані всюди (Казань, 16 листопада, «Татар-інформ») і всюди демонструють публіці просто-таки африканську пристрасть. До слова, Михайло встиг потоваришувати і з маленькою дочкою Ксюши - Марусею. А заради нього, як стверджують світські пліткарі, Бородіна закачала в груди силікон і переїхала жити в будиночок на галявину «Дому-2».
Нещодавно Ксюша Бородіна стала головною темою програми «Ху із ху», яка, як і «Дом-2» , Йде на ТНТ. Ведучий Рустам Солнцев (до речі, колишній учасник реаліті-шоу), вирішив підколоти Бородіну, повідавши глядачам, що та запала на Терьохіна через його значного чоловічої гідності.
«Те, що Міша накачаний, красивий і у нього шалена фігура, - для мене не головне. Головне - що у нього в голові », - стала опарвдиваться Ксенія .

«Після того, як він твоє божественне тільце обцілував і проник в лоно, напевно, у тебе ще більше щось сколихнулося, - Не вгамовувався Рустам. - А що, ні в кого іншого немає сексуальних відносин, я не розумію ?! »- гордо парирувала Бородіна .

Так само Ксенія повідала глядачам, що її коханий, колишній заступник начальника кримінальної міліції підмосковних Люберец, вже виплатив державі штраф у 450 тисяч рублів, до якого його засудив суд за отримання хабара. Якщо вірити Бородіної , Її Миша - людина щедра. Крім участі в «Домі-2» він активно працює і часто балує улюблену і її дочку від попереднього шлюбу подарунками.
Бородіна відкрила правду про чоловічу гідність Терьохіна (фото)
Бородіна посварилася з нареченим відразу після переїзду в «Дом-2» (фото)

Більше цікавого в стрічці медіа сервер - додайте «Татар-інформ» в обрані джерела.

А що, ні в кого іншого немає сексуальних відносин, я не розумію ?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online