Дитяча кімната: чого не вистачає для безпеки і комфорту

  1. Дитяча кімната для дівчинки і хлопчика: чого не вистачає для здоров'я
  2. Безпека в дитячій: на що звернути увагу
  3. Дизайн дитячої: шпалери і освітлення. Як створити комфорт
  4. Ще по темі "Дитячі меблі та дизайн дитячої кімнати в 2019 році":
  5. Двох'ярусне ліжко
  6. Порадьте меблі для підлітків
  7. Порадьте якісну дитячо-підліткову меблі
  8. Підвищити ступінь особистого комфорту
  9. кому не вистачає місця в квартирі
  10. Дизайн кімнати підлітка
  11. Дитяча для трьох дітей
  12. Розкажіть будь ласка про Строгановці
  13. Дівчата, хто недавно меблі міняв
  14. Повноцінна дитяча або батьківська спальня ???? Питання питань.
  15. Ділюся - Дитячі меблі з сосни (Німеччина-Білорусь).
  16. Тим, у кого в кв-ре ОДИН кондиціонер. Питання!
  17. а який нині розмір ігрової кімнати в дитсадку?
  18. У садку не вистачає ліжок ...
  19. У садку не вистачає ліжок ...
  20. Дитяча для хлопчика 7-10 років
  21. Окрема кімната для кожної дитини?
  22. кому потрібна кімната?
  23. Дитячі меблі

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

зміст:

Дуже часто саме холодні зимові місяці і короткий світловий день показують, чого не врахували під час ремонту квартири або безпосередньо дитячої кімнати. Влітку і восени освітлення здавалося достатнім - тепер світильників явно не вистачає. Поки малюк багато гуляв, дитяча меблі не піддавалася «набігам» непосиди, а тепер він ось-ось переверне шафа ... Та й зволожувач терміново потрібен - повітря в квартирі вже дуже сухий. Чого ще не вистачає в дитячій для здоров'я, безпеки та комфорту дитини? Ось найбільш часті проблеми, які, правда, можна вирішити досить швидко.

До змісту

Дитяча кімната для дівчинки і хлопчика: чого не вистачає для здоров'я

Тепла підлога. Дитині ніде так добре не відіграє і не малюється, як на підлозі. Але щоб уникнути захворювань, слід подумати про те, як зробити теплою його поверхню. Відповідним рішенням для дитячої фахівці вважають плівковий інфрачервоний підлогу.

«На відміну від радіаторів і кабельних систем, він прогріває всю кімнату відразу і рівномірно, не пересушує повітря. Це виключає подразнення слизових оболонок і ослаблення імунітету. До слова, подібні технології використовуються в пологових будинках - для підтримки температури в боксах для новонароджених », - розповідає генеральний директор компанії-виробника систем обігріву і мама двох дітей.

Сама система являє собою тонку (0,3-0,4 мм) плівку з запаяними всередині нагрівальними елементами. Така підлога стелиться відразу під підлогове покриття (ламінат, ковролін або лінолеум ), Без капітальних робіт, а процес монтажу займає лише пару годин.

Зволожувач-іонізатор. Під час опалювального сезону вологість повітря в квартирах падає до 20-30%, що веде до частих респіраторних захворювань. Зволожити повітря в дитячій кімнаті до необхідних 40-60% і очистити його від пилу, алергенів і хвороботворних бактерій допоможе зволожувач з функцією іонізації. Для дитячої краще вибрати безшумну і компактну модель, щоб прилад не заважав дитині під час сну та ігор.

До змісту

Безпека в дитячій: на що звернути увагу

Дитячі меблі. Очевидний фактор при виборі меблів в дитячу - відсутність гострих кутів або виступів і стійкість конструкції. В ідеалі вона повинна бути невисокою, легкої і плавних форм. Також меблі, особливо масивну, бажано надійно прикріпити до стіни. Адже якщо дитина активний, він напевно спробує забратися на шафу або тумбу, що не завжди закінчується благополучно. Якщо кріплення в комплекті не передбачено, в Інтернеті можна знайти і купити спеціальні ремені проти перекидання.

Електрика. Цікаві дитячі ручки неодмінно знайдуть, що помацати, поколупати і з чим пограти. Найнебезпечнішою в цьому випадку буде гра з електрикою. Перший засіб, що приходить на розум, - це заглушки, які вставляються в розетки. Але вони лише тимчасова міра, адже дитина росте і розумнішає. А ось розетки з автоматичними шторками більш перспективні. Вони не тільки не дозволяють малюкові дістатися до небезпечних контактів, а й захищають гнізда від пилу і вологи. Нечисленні дроти можна скласти за допомогою хомутів, заховати в короби або прикріпити до плінтусів і стіни.

До змісту

Дизайн дитячої: шпалери і освітлення. Як створити комфорт

Шпалери. Затишок в кімнаті створюють не тільки предмети, а й кольору. На думку Дарини Колесник, фахівця компанії-дистриб'ютора інтер'єрного декору, дитячої підійдуть шпалери спокійних пастельних тонів з простими схематичними малюнками. «Вони дозволять дитині пізнавати світ і в той же час не будуть втомлювати його візуально. Тут завжди будуть доречні милі малюнки тварин, завзяті смужки, горошини, фонові шпалери. Дизайн дитячої в той же час повинен бути ненав'язливим і не кричущим, адже ця кімната є і місцем відпочинку », - пояснює фахівець.

Для дитячої кімнати експерти рекомендують бамбукові шпалери. За екологічності вони майже не поступаються папері, але більш практичні. Такі шпалери можна мити, і навіть якщо цікаве дитя відірве і потягне в рот шматочок, нічого страшного не трапиться: флізелін здебільшого складається з целюлози, а фарби, які використовуються для малюнків, - на водній основі.

Освітлення. Штучне освітлення в дитячій повинне бути рівномірним, без різких переходів від світла до тіні. Для цього найкраще використовувати точкові світильники, розподіливши їх по периметру стелі. Тоді дитина не буде напружувати зір, в якій би кут кімнати він ні забрався під час гри. Також бажано позбутися блискучих поверхонь, замінивши їх матовими: від відблисків очі швидко втомлюються.

Можливий також варіант люстри з додатковими настінними світильниками. В цьому випадку їх можна додавати і змінювати місцями, якщо зонування кімнати змінилося. А вимикачі краще замінити на диммери для регулювання яскравості.

Стаття надана компанією "Кале Рус"

Авторська стаття

x

Вам сподобалася стаття?

Оцініть статтю

Коментувати можут "Дитяча кімната: чого не вистачає для безпеки і комфорту"

Ще по темі "Дитячі меблі та дизайн дитячої кімнати в 2019 році":

«Дитячі садки» в багатоквартирних будинках

Дитячі садки та дошкільну освіту: розвиток мови, логопед, вихователь, підготовка до школи. Доводи «ЗА» - район новий, ДС на всіх не вистачає, а працювати треба, тому і віддають їх в ці «ДС» мало не з Починаючи від безпеки і закінчуючи санітарними нормами.

Двох'ярусне ліжко

Кімната маленька і дитяче ліжко встає тільки одна. Але ми плануємо "розширювати" сім'ю. Якщо дитяча кімната двох маленьких членів сім'ї має невеликою площею, то придбати в неї рекомендується не дві окремі ліжка, а одну двоярусну.

Порадьте меблі для підлітків

Порадьте меблі в для дитячої / підлітка. Меблі для дівчинки 10 років адже вже дорослу можна? Меблі для кімнати підлітка. Здайте будь ласка адреси хороших меблевих магазинів. Хочу купити новий стіл і шафа, бажано в одному стилі.

Порадьте якісну дитячо-підліткову меблі

Порадьте якісну дитячо -подростковую меблі. Мій майже 4-річка ще в дитячому ліжечку з Служить рік, нічого не зіпсувалося, дсп якісне, грунтовне в порівнянні з Дитячі меблі та дизайн дитячої. Для дитячої краще вибрати безшумну і компактну ...

Підвищити ступінь особистого комфорту

Підвищити ступінь особистого комфорту. ... важко вибрати розділ. Те, що мені не вистачає для особистого комфорту. На сайті працюють тематичні конференції, блоги, ведуться рейтинги дитячих садків і шкіл, щодня публікуються статті і проводяться конкурси.

кому не вистачає місця в квартирі

Дитяча кімната: чого не вистачає для безпеки і комфорту. Та й зволожувач терміново потрібен - повітря в квартирі вже дуже сухий. Чого ще не вистачає в дитячій для здоров'я Дитяча кімната - це місце, в якому дитина проводить значну частину свого життя.

Дизайн кімнати підлітка

Дизайн кімнати підлітка. Подарунки. Підлітки. Виховання і взаємини з дітьми підліткового віку: перехідний вік Дизайн кімнати підлітка. Роблю 13-річному хлопчикові окрему кімнату. Хлопчик живе і вчиться в Німеччині, в Росії буде приїжджати ...

Дитяча для трьох дітей

Дитяча для трьох дітей. Привіт, хотілося б рад хто як мав дітей, якщо вони всі живуть в одній кімнаті. Подивіться інші обговорення: Дитяча кімната: дизайн, меблі, шпалери і спортивний куточок. Дитяча для трьох дітей.

Розкажіть будь ласка про Строгановці

Розкажіть будь ласка про Строгановці. Освіта, розвиток. Підлітки. Виховання і взаємини з дітьми підліткового віку: перехідний вік, проблеми в школі, профорієнтація, іспити, олімпіади, ЄДІ, підготовка до ВНЗ.

Дівчата, хто недавно меблі міняв

Ми в дитячу в Інфініті меблі купували - вона екологічна, ніякого запаху немає Покупаліі рік тому Ресурс меблі -з сосни і Ікею-соснова у них серія тоже.Ікею правда Ми дитячу купували велику (на кімнату 18 метрів), тому чекали весняну акцію, щоб ...

Повноцінна дитяча або батьківська спальня ???? Питання питань.

Дитина від 1 до 3. Виховання дитини від року до трьох років: загартовування і розвиток, харчування Ні кімнати ізольовані. Хочу зонувати кімнату на дитячу та вітальню, думаю на рахунок Потім зрозуміла, що влітку до дівчинки в кімнату переїде хлопчик, і його ліжко теж треба кудись про меблі і обстановку кімнати до школи-потрібно думки. Кімната велика, місце є.

Ділюся - Дитячі меблі з сосни (Німеччина-Білорусь).

Ми довго (з минулого року) шукали меблі в кімнату сина-школяра. Їздили по різних магазинах і в Гранде нам дуже сподобалася І нам так сподобалися меблі, що вирішили відмовитися від думки робити шафа-купе в дитячій,. Вчора доставка нам привезла ще й шафа ...

Тим, у кого в кв-ре ОДИН кондиціонер. Питання!

Реально охолоджує тільки кімнату, в якій стоїть? Або всю кв-ру? Установники в один голос твердять, що тільки кімнату, і мені в мої 37 метрів треба, як мінімум, два ставити ... Подружка каже, що при відкритих дверях, у неї прохолодно було в усій кв-ре ...

а який нині розмір ігрової кімнати в дитсадку?

Дитяча кімната: чого не вистачає для безпеки і комфорту. кому потрібна кімната? у нас дівчинка на роботі шукає кімнату, є всього 100-150 $, може з кимось об'єднатися їй? На сайті працюють тематичні конференції, блоги, ведуться рейтинги дитячих садків і шкіл ...

У садку не вистачає ліжок ...

У садку не вистачає ліжок ... Дівчата, чи була у вас ситуація, коли в групі за списком більше 20 чоловік, а Я звичайно розумію, що не всі 23 дитини (як у нас за списком) кожен день ходити будуть, але і шафки і ліжка повинні ж бути індивідуальними?

У садку не вистачає ліжок ...

У садку не вистачає ліжок .... Ситуація .... Дитина від 3 до 7. Виховання, харчування, режим дня, відвідування дитячого садка і Я звичайно розумію, що не всі 23 дитини (як у нас за списком) кожен день ходити будуть, але і шафки і ліжка повинні ж бути індивідуальними?

Дитяча для хлопчика 7-10 років

Дитяча кімната. Дитина від 7 до 10. Дитяча для хлопчика 7-10 років. Добридень! Підкажіть, будь-ласка, якщо хтось стикався з таким питанням: ми робить ремонт Часто до початку нового навчального року в дитячій кімнаті робиться ремонт, купується нові меблі.

Окрема кімната для кожної дитини?

Комфорт дітей безумовно важливий, але я не уявляю як можна обходитися без вітальні чесно кажучи. Окрема кімната для сина - це теж моя мрія і моя біль, і наш з чоловіком комплекс, що не можемо створити Поява дитини в сім'ї Ідеальна дитяча кімната.

кому потрібна кімната?

Дитяча кімната: чого не вистачає для безпеки і комфорту. кому потрібна кімната? кому потрібна кімната? у нас дівчинка на роботі шукає кімнату, є всього 100-150 $, може з кимось об'єднатися їй?

Дитячі меблі

Дитина від 3 до 7. Виховання, харчування, режим дня, відвідування дитячого садка і взаємини з вихователями, хвороби і фізичний розвиток дитини від 3 до 7 років. Розділ: Розвиток, навчання (Збираємося купувати дитині меблі в кімнату).

А який нині розмір ігрової кімнати в дитсадку?
Кому потрібна кімната?
Чого ще не вистачає в дитячій для здоров'я, безпеки та комфорту дитини?
Меблі для дівчинки 10 років адже вже дорослу можна?
Повноцінна дитяча або батьківська спальня ?
Реально охолоджує тільки кімнату, в якій стоїть?
Або всю кв-ру?
А який нині розмір ігрової кімнати в дитсадку?
Кому потрібна кімната?
Нас дівчинка на роботі шукає кімнату, є всього 100-150 $, може з кимось об'єднатися їй?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online