Найдешевші квартири здаються в оренду на Західній Україні

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

У Києві найдорожча оренда квартир. Фото: Сьогодні

Оренда квартир в обласних центрах України найдешевше обходиться в Чернігові, Чернівцях і Хмельницькому. Найвищі ціни встановилися в Києві, Одесі та Донецьку. Про це повідомляють аналітики порталу Slando.

Середня ціна місячної оренди однокімнатної квартири в Україні - 1620 гривень. Двокімнатної - 2663 грн. Трикімнатна обійдеться в 2818 грн, а чотирикімнатна - в 5200 гривень. Але в залежності від регіону ціни істотно різняться.

Так, найнижчу вартість оренди квартир пропонують власники житла з обласних центрів Західної України. Менш ніж за 1200 гривень можна зняти пристойну гостинку в Чернівцях, Хмельницькому та Тернополі. Аналогічні ціни також в Чернігові та Херсоні.

Найвища вартість оренди квартир в столиці. Знімання житла в Києві обходиться в 2,5 рази дорожче, ніж в середньому по Україні. Так, столична гостинка буде коштувати наймачеві більше 4000 грн на місяць. "Двійка" - 6200 грн. Трикімнатні апартаменти потягнуть в середньому на 8600 грн, а при оренді чотирикімнатної квартири доведеться розщедритися на 13,5 тис. Грн.

Читайте також: Знімати квартиру в Києві стало на 20% дорожче

Значно дешевше обійдеться знімання житла в Одесі та Донецьку, хоча і тут ціни істотно перевищують середньоукраїнські. Так, стати тимчасовим власником однокімнатної квартири в Південній Пальмірі буде коштувати 2650 грн, а у вугільній столиці - 2510 гривень.

У зимовий період ціни на оренду нерухомості в Криму приблизно рівні середньої вартості по Україні. Так, в Севастополі гостинку можна знімати за 1540 гривень на місяць, а в Сімферополі - за 2040 грн.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Підписуйтесь на нашу розсилку

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online