Як зняти стрес після весілля

  1. 1. захопився чимось новим
  2. 2. Знайдіть однодумців
  3. 3. Займіться чимось разом з чоловіком
  4. 4. Медитуйте
  5. 5. Розберіться зі справами
  6. Ще по темі "Як зняти стрес після весілля в 2019 році":
  7. "Мене все дратує". Як вийти зі стресу самостійно
  8. Зрада чоловіків після 60+
  9. Дочка олігарха зазнала стрес після польоту на звичайному літаку
  10. весілля
  11. Як мені пережити зраду чоловіка?
  12. свекруха
  13. Про реакцію на сильний стрес
  14. Немає контакту з чоловіком-як чужі
  15. Хто як переміг енурез?
  16. Як краще зняти стрес чоловікові.
  17. Дуже сильно швидко постаріла (
  18. Заспокійливе порадьте для бабусі (довго)
  19. як зняти будинку стрес після школи?
  20. як вдома зняти стрес після школи
  21. Стрес і схуднення
  22. не можу зважитися вийти заміж
  23. сніматьс насидженого місця літніх
  24. хвилювання перед весіллям
  25. Як допомогти впорається маленькій дитині зі стресом після лікарні?

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

зміст:

Ви не можете їсти, не можете спати, нічого не можете з собою вдіяти. Ні, ви не втратили тільки що любов всього вашого життя. Ви тільки що вийшли за нього заміж . Звідки ж меланхолія?

Відгриміло прекрасне торжество, ви повернулися додому після чудового медового місяця. Життя тільки починається, немає причин для смутку, правда? Неправда.

Навіть якщо весілля не вражала пишнотою, вона все одно вимагала підготовки. Ви якось звикли до того, що весь час потрібно щось робити, кудись їхати, приймати рішення. Близькі та друзі були готові оточити вас увагою і горіли бажанням допомогти. І раптом все закінчилося. Пора повертатися до повсякденного розміреного життя, що не так-то просто: передвесільні напруга увійшло в звичку.

Спустошеність і печаль в цей час природні, через це проходять багато наречені, і називається цей стан «постсвадебной тугою». Викликана затяжним стресом, ця туга проходить з часом. Однак є прості способи полегшити собі постсвадебний період.

До змісту

1. захопився чимось новим

Ваше старе хобі, в сенсі підготовка до весілля, все одно себе пережило, так що саме час жагуче захопитися чимось новеньким. Кулінарні курси, секція кілерів-кікбоксерів, дивись ще й чорний пояс заробите. Абсолютно неважливо, чим ви буде займатися, просто потрібно тримати тіло в тонусі і голову - чимось зайнята.

В ідеалі, до речі, записатися на всі ці курси і тренування ще до весілля - просто щоб у вас були якісь плани на час після повернення з медового місяця.

До змісту

2. Знайдіть однодумців

У вашому місті, навіть якщо це маленьке місто, живе чимало жінок з тими ж проблемами, тобто з постсвадебной тугою. А скільки їх в мережі - не злічити. Знайдіть їх, спілкування з ними піде вам на користь.

Звичайно, ваші друзі з вами, але немає ніякої надії, що вони зрозуміють ваші почуття: або вони ніколи не відчували цього самі, або їм вже до смерті набридло обговорювати вашу весілля .

Звичайно, ваші друзі з вами, але немає ніякої надії, що вони зрозуміють ваші почуття: або вони ніколи не відчували цього самі, або їм вже до смерті набридло обговорювати вашу   весілля

До змісту

3. Займіться чимось разом з чоловіком

Ви тепер одружені, так що пора знайти собі сімейне заняття. Почати робити разом щось нове, щось, чого ви не робили, будучи нареченим і нареченою. Грати разом в теніс, бігати в парку, дивитися кінокласику для саморозвитку , А потім обговорювати фільм за келихом вина. Займіться чим завгодно, головне, щоб це було нову справу для вас двох, і тільки для вас двох.

До змісту

4. Медитуйте

Звільніть свій розум, відпустіть все, що накопичилося. Останнім часом ви були занадто зайняті, занадто зосереджені на своїй цілі, а потім раз - і все закінчилося. Вам треба звикнути до новопридбаною свободу, навчитися нею насолоджуватися. Дозвольте собі відпочити.

До змісту

5. Розберіться зі справами

Між іншим, вам як і раніше є чим зайнятися. Треба розібрати подарунки, написати подячні листівки, вирішити, що куди поставити і повісити, дещо викинути і навіть, можливо, почати ремонт. Це чудове заняття, і голову займає не гірше підготовки до одруження.

Ви виконали чудову роботу, коли готувалися до весілля. Кожна дрібниця була врахована, кожна деталь - на своєму місці. Так що просто продовжуйте в тому ж дусі - плануйте і будуйте свою пост-весільну життя. Активно, а не депресивно: ось загальна ідея.

Авторська стаття

x

Вам сподобалася стаття?

Оцініть статтю

Коментувати можут "Як зняти стрес після весілля"

Ще по темі "Як зняти стрес після весілля в 2019 році":

Дуже швидка весілля і вагітність

Дуже швидка весілля і вагітність. Шлюб. Сімейні відносини. Рожеві окуляри б'ються, стрес накопичується, а гроші закінчуються. Правда первістка народили через півтора року після весілля. Мій брат теж не особливо гальмував, як зустрів відповідну дівчину, так через пару ...

"Мене все дратує". Як вийти зі стресу самостійно

Як зняти стрес, не чекаючи відпустки: 3 вправи. Як ви справляєтеся зі стресом? він же в звичайному житті часто буває, і по Все тому, що людина перебуває у стресовому стані (іноді цей стрес звичний і майже не сприймається). Чи можна допомогти собі самостійно?

Зрада чоловіків після 60+

Чи нормально у віці 60+ змінювати і йти з сім'ї до коханкам на 20 років молодше? Моя історія саме про це. Читала багато тем про зради. В основному пишуть, що чоловік іде, якщо щось його не влаштовує. Мій колишній чоловік сказав, що завжди любив мене, дуже, але так вийшло. Я не винен, що я такий велелюбний.

Дочка олігарха зазнала стрес після польоту на звичайному літаку

Це взагалі було кілька років тому. Пам'ятаю, що після тієї поїздки зареклася в міжміські автобуси сідати. 11.05. 2018 22:13:28, Оля-Йоля ??. У мене теж дочка колись пережила стрес, коли їй вперше довелося в метро їхати.

весілля

весілля. Ці підступні чоловіки. Про своє, про дівоче. Обговорення питань про життя жінки в родині, на роботі, стосунки з чоловіками. весілля. "Їй 19, йому 21, вирішили розписатися, так як дівчина в положенні. Наречена заявила - Хочу чарівну весілля, з шикарним ...

Як мені пережити зраду чоловіка?

Мене покинув чоловік, 3 місяці тому просто пішов з дому і все. Без пояснень ... З соціальної мережі на його сторінці дізналася, що у нього тепер статус розведеного людини, дівчина є, яка його називає не інакше як улюблений ... А що робити мені? Як бути мені, я ним прожила 10 років у шлюбі .

свекруха

Знімати інше житло зайва трата грошей, їх є куди витратити. Є земля в Казані, є трійка в Саратові. Що особливо після пологів вам буде незручно. Якщо ж вам ця допомога необхідна, то все прекрасно. А з іншого боку звичайно зайвий стрес в чужій хаті.

Про реакцію на сильний стрес

Розділ: Серйозне питання (після стресу організм в ступорі нічого немогу робити як собі допомогти). найкраще стресу уникати це я як однозначний представник першої групи говорю. все одно потім це позначається а ситуацій, описаних Вами - тим більше, це не ...

Немає контакту з чоловіком-як чужі

Одружені 14 років, 2 дітей-школярів, обидва працюємо, але моя зп 40 тис, його - 200 тис. :) Живемо на знімній квартирі, є 2 машини, дача. Все ессно купив він. Тобто він добре заробляє, утримує сім'ю, відмінний батько, вірний чоловік, по господарству допомагає в міру, якщо мені що треба купити - завжди будь ласка. Є спільне хобі, діти чудові. І все б добре, АЛЕ - у нас немає контакту, взагалі.

Хто як переміг енурез?

7 років, поки не перемогли. ну тобто якщо на ніч не давати пити-він не писав, але в умовах жаркого клімату не давати пити на Племінник теж років аж до 14, причому стреси йому і позитивні і негативні масу влаштовували, навіть в Рівне в 11,5 років як рукою зняло.

Як краще зняти стрес чоловікові.

Про стрес і про те, як зняти стрес ... Стрес (від англ. Stress - напруга) - сильне (різної тривалості та інтенсивності) психічне і фізичне напруження, пов'язане або з підвищеним перевтомою, втомою, або, навпаки ...

Дуже сильно швидко постаріла (

Буквально аз останній рік дуже постаріла .. Мені 30 недавно виповнилося, буквально рік тому Багато звичайно всякого сталося за минулий рік, на початку року скорочення на роботі (я планувала ІМХО після хвороб (а у вас і опрерацю була!) Організму потрібен час .. .

Заспокійливе порадьте для бабусі (довго)

Наташ, потрібен не спец по літнім, а психіатр, тривогу треба знімати і ажитацію - вони це добре вміють. 12.09.2009 2:51:04, Іртім. Буду рада, якщо знадобиться) відписувався, якщо будуть какіеніть зміни. Взагалі, вже пора співтовариство таких ось страждальців як ми ...

як зняти будинку стрес після школи?

як зняти будинку стрес після школи ?. - посиденьки. Дитина від 3 до 7. Виховання, харчування, режим дня, відвідування дитячого садка і взаємини з вихователями, хвороби і фізичний розвиток дитини від 3 до 7 років. як зняти будинку стрес після школи?

як вдома зняти стрес після школи

як зняти будинку стрес після школи? Якщо Ви відправите повідомлення анонімно, то втратите можливість редагувати і видалити це повідомлення після відправки. На сайті працюють тематичні конференції, блоги, ведуться рейтинги дитячих садків і шкіл ...

Стрес і схуднення

Дівчата, а якщо отсільного стресу худнеш, то потім ці кіло швидко повертаються?

не можу зважитися вийти заміж

А навіщо відразу весілля? Поживіть хоча б недовго разом, не подаючи заяву. Ви зрозумієте, чи зможете ви з ним жити, і потім вже Я десь читала, що це спосіб контролю навколишнього світу ... Але якщо захворювання, то яке? Чи може воно виникнути після сильного стресу?

сніматьс насидженого місця літніх

Моя мама померла через рік після переїзду. Страшний стрес у неї був перед переїздом, і жахлива депресія в перший місяць, не радувало ніщо. Це стрес (до речі, зміни на краще, типу весілля, підвищення зарплати, виграшу в лотерею - це теж стрес, як ...

хвилювання перед весіллям

хвилювання перед весіллям. Просто поділитися .... Про своє, про дівоче. Обговорення питань про життя жінки в родині, на роботі, стосунки з чоловіками. перед весіллям не хвилювалася :)) А ось на весіллі коли пішли суцільні накладки була в стані, близькому до сказу ...

Як допомогти впорається маленькій дитині зі стресом після лікарні?

Як зняти стрес: 5 вправ. Після першого дня в новому саду ми знову відкрили книжку з картинками. Я запитала сина, що він Якщо після стресу починаєш "молотити" все потрапило в необмежених кількостях, то швидко. Питання: а чи потрібен ТАКИЙ стрес дитині?

Звідки ж меланхолія?
Життя тільки починається, немає причин для смутку, правда?
Як ви справляєтеся зі стресом?
Чи можна допомогти собі самостійно?
Оля-Йоля ?
Як мені пережити зраду чоловіка?
А що робити мені?
Хто як переміг енурез?
К зняти будинку стрес після школи?
К зняти будинку стрес після школи ?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online