Виготовлення та встановлення декоративних огорож під ключ в Москві. Купити декоративні огорожі за низькою ціною від ТОВ «Сітібуд»

  1. Декоративні огорожі з пластику Виготовлення декоративних огорож з пластика відкриває широкі можливості...
  2. Декоративні дерев'яні паркани
  3. Декоративні паркани для дачі

Декоративні огорожі з пластику

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Виготовлення декоративних огорож з пластика відкриває широкі можливості для реалізації самих оригінальних дизайнерських проектів Виготовлення декоративних огорож з пластика відкриває широкі можливості для реалізації самих оригінальних дизайнерських проектів. Цей матеріал відмінно піддається формуванню і зберігає свої чудові експлуатаційні якості по завершенні виробничого процесу. Наші майстри створюють конструкції різного розміру, з округлими, геометричними орнаментами, переплетенням пластикових елементів, кольорове оформлення яких може бути самим різним. У нас ви можете купити садові і дачні декоративні огорожі з пластику, які мають високу міцність, вони довговічні і практичні у використанні.

Ціна: від 1 500 руб. за секцію

Декоративні металеві паркани

Створення декоративних огорож з металу передбачає застосування техніки ручного кування, яка дозволяє виготовляти конструкції яскравою краси, відмінно доповнює собою архітектуру заміського будинку, паркової зони Створення декоративних огорож з металу передбачає застосування техніки ручного кування, яка дозволяє виготовляти конструкції яскравою краси, відмінно доповнює собою архітектуру заміського будинку, паркової зони. Ваші декоративні огорожі можуть бути як невеликих розмірів, так і високими. У їх оформленні буде використаний унікальний ескіз, створений спеціально для вас. Варто зазначити, що металевий варіант огорожі є повноцінним захисною спорудою, яке складно призвести до пошкодження монітора. В обробці виробів використовуються антикорозійні покриття, які істотно продовжують терміни їх експлуатації.

Ціна: від 1 000 руб. за п. м.

Декоративні дерев'яні паркани

Деревина залишається одним з найпопулярніших матеріалів, які використовуються у виготовленні огорожі. Варіантів дизайну таких конструкцій досить багато за рахунок піддатливості дерева, що дозволяє створювати парканчики різної форми, кольору. У нашій компанії ви можете придбати дерев'яний пліт, виконаний в кращих традиціях російських селищ. За невелику вартість ми виготовимо для вас міцний плетений варіант огорожі, який ефектно доповнить ландшафтний дизайн вашого саду в сільському стилі. Ми використовуємо тільки якісну сировину, що дозволяє нам давати гарантії міцності і довговічності нашої продукції.

Ціна: від 800 руб. за п. м.

Декоративні паркани для дачі

Якщо ви цінуєте відокремленому відпочинку на дачі, то подбавши про естетичне прикрасі ділянки, ви зробите своє проведення часу в улюбленому місці незабутнім, яскравим, насиченим враженнями. Ми виготовимо для вас красиві і функціональні конструкції, як ґрунтовні, так і переносні, які можна встановлювати на час сезону. Ви можете вибрати варіант опори для секцій, в будівництві яких можуть використовуватися блоки, сталеві і бетонні стовпи, цегла, натуральний камінь і т. Д. Наші майстри успішно реалізують задумки наших замовників, при цьому ціна на професійну роботу не буде захмарною.

Ціна: від 800 руб. за п. м.

отримати консультацію

отримати консультацію

Зробити попередній розрахунок

Зробити попередній розрахунок

Викликати майстра на замір

Фото декоративних огорож

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online