Книга "Нелюдь (СІ)" - Орлова Вероніка - Купити, Відгуки - Літмір

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Нелюд (СІ)

Автор закрив доступ до книги через: порушення авторського права

Коли я побачила його вперше, він мало був схожий на людину і швидше нагадував дикого звіра, замкненого в клітці, записаного в документах, як піддослідний нелюдь №113 по кличці Біс. Так його називали охорона і мед персонал секретної лабораторії наукового центру під керівництвом професора акушерства і гінекології Ярославської, що займається дослідженнями в галузі генної інженерії. Моїй матері.

Він став любов'ю всього мого життя, а я для нього способом вирватися на волю, щоб потім повернутися і люто розправитися з усіма, хто утримували його в неволі ... і зі мною в тому числі.

попередження:

1. У романі присутні сцени насильства фізичного, сексуального та психологічного. Як між головними героями так і в цілому в сюжеті. Нецензурні вислови присутні (мало). Жаргонна мова.

Поділитися: Поділитися:   : 0 Мій статус книги: : 0 Мій статус книги:

*. *. 210.207

УРА !!! Нарешті я ЦЕ домучив !!! Вкрай дивна книга !!! Взагалі дивний в даному випадку жанр "сучасний роман". Тут ДУЖЕ багато брудних вбивств (в тому числі і як вовк їсть трупи дітей). Дивні перемикання з одного героя на іншого і порушене час, часто вже не позначене. Якось героїв перших 15 стор. І останніх 10, я ще можу зрозуміти - Ассоль і Сашу, до речі книга не закінчено, колись потім, десь буде продовження, саме про них я думала буде написана гарна історія на подобу "Нових видів "Л.Донер, але крупно помилилася, тому що єдина схожість - це лабораторія і експерименти в ній, які прописані в страшних, реалістичних подробицях. І їх сильні почуття один до одного, теж зрозумілі, і то яку вони часом болять і безвихідь.
Але ось середина тексту у мене викликає стійке відчуття огиди, тут описується в подробицях дії серійного маніяка !!! Чесно, я її переглядала по діагоналі, тому що читати ці жорстокості і дивні маніакальні думки вбивці, не дуже цікаво і приємно, та й еротичні листування і сцени, то-таки не пішли, тому що не розумію їхнього змісту, якщо не відчуваю любові між героями. Але один хороший урок тут все ж можна винести: чи не листуватися з ким попало і не зустрічатися з незнайомцями в безлюдних місцях, хоча якщо вірити цій книзі, то маніяки вкрай розумні, не дарма їх довго не можуть виловити. Мирославу можна теж зрозуміти, вона відчайдушно шукає щастя. Так, і Джокер, все ж іноді буває адекватним, адже відпустив же улюблену на всі чотири сторони.
Книга дуже важка, багато неприємних сцен, вбивств, жорстокості, насильства, довгі еротичні сцени, почуття на межі болю, але чомусь у мені не викликали відгуку, то чи описані так, часом навіть з перебором драми, то чи в чомусь ще причина. Читати вдруге точно не стану, але все ж цікаво буде щасливий кінець у Ассоль і Саші. Піду краще "Демоніку" Л. Йон дочитувати, вона все ж якось краще сприймається.

Оцінила книгу на 5

Поділитися: Поділитися:   : 0 : 0

*. *. 6.116

Історія Алі І Саші- це копія (змінені місце / час / імена) книги про Ріно з серії "любов за гранню"

Поділитися: Поділитися:   : 0 : 0

*. *. 66.43

Так, навряд чи це битий файл, гадаю, нам дійсно підсунули дві історії, пошматовані на дві частини. У цьому томі нам дали по половинці кожної історії, одна з яких грубо вставлена ​​в іншу.
Можливо (просто припускаю, сподіваючись на краще), після написання друге частин обох історій автори перетасують написане. Тут все-таки варіант СІ.
Одна з історій без початку і кінця, друга - без кінця. Обидві зацікавили.
***
Чекаю-не дочекаюся, коли ж Соболєва почне більш реально описувати події, відповідні зачіпає нею ж періоду часу. 70-80 були настільки давно, щоб не косячіть в дрібницях.
Фантазія-то хороша, а як занапастить її брудом ... відразу і ось ...

Оцінила книгу на 7

Поділитися: Поділитися:   : 0 : 0

*. *. 115.5

Не можу зрозуміти хто головні герої: Аля і Саша (Біс)? Звідки з'явилися Костя і Мирослава (Слава)? Яка нісенітниця ...

Поділитися: Поділитися:   : 0 : 0

*. *. 210.207

Якщо вірити анотації, то дуже схоже на "Нові види" Лорен Донер, почитаємо ...

Оцінила книгу на 5

Поділитися: Поділитися:   : 0 : 0

{ "B": "602554", "o": 30}

Не можу зрозуміти хто головні герої: Аля і Саша (Біс)?
Звідки з'явилися Костя і Мирослава (Слава)?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online