МАУ знизила вартість провезення гірськолижного обладнання

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

«Міжнародні авіалінії України» слідом за LOT знизили плату за провезення комплектів обладнання для катання на лижах чи сноуборді до $ 2 в обидві сторони, повідомляє avianews «Міжнародні авіалінії України» слідом за LOT знизили плату за провезення комплектів обладнання для катання на лижах чи сноуборді до $ 2 в обидві сторони, повідомляє avianews.com з посиланням на інформацію компанії.

Акційна ціна на перевезення даного обладнання діє до 31 січня 2017 роки для рейсів, що виконуються з Києва в Тбілісі, Кутаїсі і Єреван до 31 березня 2017 року. Акція поширюється і на бронювання, оформлені до її оголошення.

Комплекти обладнання для катання на лижах чи сноуборді МАУ розглядає як звичайний багаж. Таким чином, якщо квиток передбачає перевезення одного місця багажу безкоштовно, пасажир, здаючи тільки лижі або сноуборд в багаж, може взагалі нічого не платити.

Якщо ж за таким квитком лижі або сноуборд здаються як другий предмет багажу, їх перевезення складе $ 1 в одну сторону або $ 2 туди назад замість $ 27,5 і $ 55 відповідно.

Як уточнили в компанії, акція поширюється також і на квитки за тарифом «тільки ручна поклажа». При дотриманні умов, описаних вище, пасажир може оформити перше місце багажу для перевезення лижного обладнання за 1 $ замість $ 27,5 в одну сторону або за $ 2 замість $ 55 при польоті туди-назад.

За правилами МАУ, один комплект обладнання для катання може включати пару лиж або сноуборд, пару лижних палиць і пару черевиків.

Версія для друку

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online