Доставка вантажів з Канади і в Канаду. Авіаперевезення, авіадоставка.

  1. Що приносить З КАНАДИ
  2. ТАРИФИ НА авіадоставка З КАНАДИ
  3. ТАРИФИ НА авіадоставка ДО КАНАДИ
  4. 4 ПРИЧИНИ СПІВРОБІТНИЧАТИ СО СКАЙ-МАРІН

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Торговельні відносини Росії і Канади досить стабільні, тому товарообіг між державами вимагає оперативної і надійної доставки. У структурі імпорту Канади лідирують машини, апаратура і обладнання, продукція хімічної промисловості, метали і вироби з них.

Авіадоставка - це оптимальний спосіб транспортування генеральних, небезпечних, цінних, термінових, тендітних і швидкопсувних вантажів. Вона дозволяє доставити вантаж з пункту А в пункт Б за мінімальну транзитний час. Швидкі авіаперевезення з Канади і в Канаду на вигідних умовах здійснює компанія СКАЙ-МАРІН.

Що приносить З КАНАДИ

Торговельні відносини Росії і Канади досить стабільні, тому товарообіг між державами вимагає оперативної і надійної доставки

устаткування

устаткування

Хімічна продукція

Хімічна продукція

Вироби з металів

Авіадоставка з Канади і в Канаду у багатьох клієнтів асоціюється з великими витратами і тривалим збором і оформленням документів. Насправді все залежить від авіаперевізника. Якщо вибрати компанію з великим досвідом і налагодженими партнерськими зв'язками, здійснити доставку вантажів з Канади або в Канаду зовсім не складно і не дорого. Тісні партнерські зв'язки СКАЙ-МАРІН з провідними російськими і канадськими авіакомпаніями забезпечують нашим клієнта низькі ціни і короткі терміни доставки. При цьому співробітники СКАЙ-МАРІН економлять час і гроші клієнтів, вибираючи оптимальні маршрути прямування. Якість авіадоставки завжди на високому рівні.


ТАРИФИ НА авіадоставка З КАНАДИ

Аеропорт відправлення Аеропорт призначення Тариф Торонто Москва 3,55 $ / кг Монреаль Москва 3,65 $ / кг Ванкувер Москва 3,95 $ / кг

Обов'язковою і одним з найважливіших етапів авіаперевезення з Канади або в Канаду є митне оформлення. Провести цю процедуру швидко і без зволікань допоможуть фахівці СКАЙ-МАРІН. Вони допоможуть розрахувати митні платежі і підготувати всі необхідні документи. Митне очищення займає всього 1 робочий день і здійснюється на Шереметьєвській, Домодєдовському або внуковського митниці.

Ми доставляємо вантажі в міжнародні аеропорти Торонто, Монреаля, Ванкувера. Доставка на склад одержувача здійснюється прямими машинами. Вартість доставки до дверей вам допоможуть розрахувати наші менеджери. Крім того, вони завжди готові надати інформацію про місцезнаходження вантажу.

ТАРИФИ НА авіадоставка ДО КАНАДИ

Аеропорт відправлення Аеропорт призначення Тариф Москва Торонто 2,65 $ / кг Москва Монреаль 2,75 $ / кг Москва Ванкувер 2,85 $ / кг

Більше 15 років компанія СКАЙ-МАРІН здійснює авіадоставку в Канаду і з Канади. Наші сильні сторони - досвід, професіоналізм і індивідуальний підхід до кожного клієнта. Ви можете з упевненістю довірити авіаперевезення вантажу СКАЙ-МАРІН, заощадивши гроші і час.

4 ПРИЧИНИ СПІВРОБІТНИЧАТИ СО СКАЙ-МАРІН

Повний цикл послуг по авіадоставка. Здійснюємо всі етапи авіаперевезення, від забору вантажу зі складу відправника до вручення одержувачу.

Здійснюємо всі етапи авіаперевезення, від забору вантажу зі складу відправника до вручення одержувачу

Страхування вантажів на умовах «всі ризики» з СК «Спаські ворота».

Страхування вантажів на умовах «всі ризики» з СК «Спаські ворота»

Ретельне продумування логістичних маршрутів. Пропонуємо оптимальні варіанти з використанням прямих і транзитних рейсів.

Пропонуємо оптимальні варіанти з використанням прямих і транзитних рейсів

Цілодобова підтримка. Консультуємо з будь-яких питань в режимі 24/7.

Задати питання про авіаперевезення вантажу з Канади в Росію і з Росії в Канаду можна по телефону +7 (495) 119-73-72 . Заявку на розрахунок відправляйте на електронну пошту [email protected] або через форму .

ru   або через   форму

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online