Супутниковий моніторинг транспорту GPS Глонасс

  1. Моніторинг транспорту GPS / ГЛОНАСС - принцип і особливості
  2. Чому підприємствам корисний супутниковий моніторинг транспорту

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Сьогодні системи глобального позиціонування використовуються в безлічі сфер, одна з яких - моніторинг транспорту. Він визначає наскрізне стеження за об'єктом в режимі реального часу і, часто - контроль різних показників роботи автомобіля (витрата палива, число і тривалість зупинок, швидкість і т. Д.).

Компанія «Омникомм Урал», офіційний дилер Omnicomm, надає послуги установки моніторингових комплексів в Єкатеринбурзі і Свердловської області. У рішення, яке підбирається під сферу і особливості бізнесу, можна включити:

  • наскрізне відстеження ТЗ на маршруті - з місцем розташування, фіксацією простоїв і відхилень від заданого шляху;
  • контроль витрати палива - з можливістю відстежити факти зливу, заправки на сторонніх АЗС і т. д .;
  • підтримка контролю за рухом, роботою МС в автопарку шляхом наскрізного спостереження;
  • моніторинг технічного стану транспорту, його захист від викрадення, забезпечення безпеки водіїв і вантажів за допомогою безперервного диспетчерського контролю та т.д.

Моніторинг транспорту GPS / ГЛОНАСС - принцип і особливості

Моніторинг транспорту GPS / ГЛОНАСС - принцип і особливості

Для виконання бізнес-завдань використовується моніторинг транспорту GPS / ГЛОНАСС. Його організовують на базі навігаційних глобальних онлайн-систем, що дозволяють налагодити безперервне отримання даних про ТЗ. Зв'язок з диспетчерськими базами, на відміну від комплексів стеження «чорний ящик», підтримується по інтернет-каналах в режимі реального часу. Інформація про все, що відбувається з транспортом і де він знаходиться, оновлюється раз в 2-3 секунди. Тому вона відразу ж доступна для аналізу, а на ситуацію можна негайно відреагувати.

Для організації моніторингу необхідно вирішити кілька завдань:

  • встановити на ТЗ датчики ( палива , Навантаження, швидкості та інші), модулі передачі GPRS-даних, трекери ( термінали ), Тахографи та інші пристрої;
  • підключити ТЗ до глобального GPS-моніторингу і комплексу ГЛОНАСС - щоб передавати інформацію на сервери, які обслуговують компанію, диспетчерські пункти та в системи зберігання даних через супутники на орбіті, по GPRS-зв'язку;
  • встановити ПО на комп'ютерах і мобільних пристроях відповідальних співробітників компанії, налагодити мережевий доступ, щоб диспетчери могли працювати з особистих кабінетів.

Чому підприємствам корисний супутниковий моніторинг транспорту

Супутниковий моніторинг транспорту відкриває перед компанією шляху до зменшення витрат, зростання прозорості управління роботою водіїв і в цілому до підвищення ефективності бізнесу. Досягається вона завдяки перевагам систем для клієнтів. це:

  • оптимізація логістики - моніторинг спрощує розподіл завдань, облік і контроль автопарку, розрахунок раціональних маршрутів, створення звітності і т. д .;
  • підвищення трудової дисципліни і ефективна боротьба з недобросовісністю водіїв - використанням транспорту в особистих цілях, порушенням ПДР і швидкісного режиму, зливом, заміною пального;
  • зменшення витрат на обслуговування ТЗ завдяки контролю техстану і зменшення пробігу;
  • попередження зриву поставок і неустойок завдяки своєчасній реакції на форс-мажори;
  • комплексний аналіз даних, підтримка постійного зв'язку з водіями.


Установка системи моніторингу транспорту

Для роботи моніторингових комплексів в правовому полі необхідно встановлювати на транспорт тільки легалізовані прилади та датчики - пройшли сертифікацію, мають дозвільні документи. Є вимоги і до порядку монтажу пристроїв - якщо ними знехтувати, транспортна фірма може порушити законодавство і отримати штрафи. Тому установка системи моніторингу транспорту - відповідальний захід, яким повинні займатися ліцензовані професіонали.

Компанія «Омникомм Урал» має всі необхідні дозволи та компетенції, пропонує сучасні засоби моніторингу та монтує їх на ТЗ відповідно до законодавчих вимог. У нас великий досвід підбору оптимальних за складом і характеристикам комплексів, які допомагають зменшити транспортні витрати і підвищити прибутковість підприємства.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online