Екатеринбургскую вулицю подовжать до ЕКАД

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

На радість жителям Академічного.

Перспективні квартали району Академічний з'єднає з ЕКАД 2,5-кілометрова дорога, яка стане продовженням вулиці Амундсена, а через річку Патрушіху буде перекинуто міст, повідомляє " Уралінфомбюро ".

Проект "змички" вулиці Амундсена з кільцевою автодорогою було розглянуто 9 жовтня на публічних слуханнях в обласному Мінбуді. Розробила його компанія "ПроектУрал.ру". За словами директора компанії Антона Гильова, ділянка будівництва дороги не торкнеться розташовані по сусідству особливо охоронювані природні території (Південно-Західний лісопарк). Під вилучення потрапили землі муніципальні, нерозмежованість і належать забудовнику Академічного.

Під вилучення потрапили землі муніципальні, нерозмежованість і належать забудовнику Академічного

Антон Гилев знайомить учасників слухань зі специфікою майбутньої магістралі.

У безпосередній близькості від дорожньої рядки знаходяться садівничі товариства, авторинок "Академічний", а також проектовані квартали №№ 45, 15 і 20 Академічного району. До неї також будуть примикати перспективні вулиці Курчатова, Ландау і Тимофєєва-Ресовський.

На цьому місці вулиця Амундсена сьогодні обривається
На цьому місці вулиця Амундсена сьогодні обривається ... Фото: yandex.ru/maps.

Нова дорога досягне в довжину 2422 метрів, а в ширину - 60 метрів, включаючи тротуари та велосипедні доріжки. Уздовж магістралі зарезервовані ділянки під будівництво паркінгів, облаштування автобусних зупинок і зон відпочинку для городян. При цьому велодоріжки планується відбити від решти проїжджої частини ділянками зеленої зони.

Що стосується автобусного руху, воно буде організовано по всій протяжності нової дороги, від проспекту Академіка Сахарова до ЕКАД. А ось тролейбус піде тільки на ділянці від Сахарова до вулиці Ландау, після чого поверне в напрямку кварталів на південь від Патрушіхі. Крім того, уздовж дороги планується встановити світлофори, облаштувати чотири лінії освітлення і зливову каналізацію. Ще одним важливим елементом шляхопроводу стане міст через Патрушіху шириною 15 метрів і довжиною 40 метрів.

Учасники слухань схвалили проект, однак висловили ряд важливих побажань. Так, член садівницького товариства "Вікторія", який представився Олександром, запропонував зробити поруч зі споруджуваним мостом додаткові з'їзди. На його думку, це буде відмінним подарунком для місцевих садівників, які після введення в дію чергової ділянки ЕКАД змушені робити 15-кілометрової гак, щоб дістатися до міста.

Слід додати, що в серпні 2017 року трест "Уралтрансспецстрой" виграв два муніципальних тендера на будівництво доріг, що мають пряме відношення до Академічного. До липня 2020 підрядник прокладе на ділянці між вулицями Бориса Рябініна та Суходольській кілометрову магістраль, а проспект Академіка Сахарова та ж компанія збирається продовжити до вулиці Амундсена.

Раніше по темі
Тресту сім'ї Головіних дали 3 роки
Проспект Сахарова в Академічному з'єднають з ЕКАД

Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram для швидкого доступу до новин!

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online