Договір оренди спецтехніки

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

1. Я ТОВ. Чи можу я укласти договір оренди спецтехніки з екіпажем з громадянином Узбекистану, якщо у нього є патент.

1.1. Добридень! Патент дає право іноземному громадянинові працювати у фізичної особи. Працювати з ТОВ на підставі патенту громадянин Узбекистану не має права. Для ТОВ укладення такого договору загрожує космічним штрафом.

Для ТОВ укладення такого договору загрожує космічним штрафом

2. Чи може фіз. особа за договором оренди здавати спецтехніку ТОВ або ж треба фізособі зареєструватися, як ІП?

2.1. Добрий день.
Так, фізична особа може від свого імені укласти договір оренди спецтехніки і здавати його організації. Це не заборонено чинним законодавством Російської Федерації.

2.2. Доброго часу доби
Якщо у вас один автомобіль, можете здавати його в оренду і платити ПДФО в дохід держави
Удачі вам. Анна Титова.

2.3. Вітаю! Якщо фізична особа є власником техніки, то має право укласти договір оренди. Для цього не потрібно реєструватися як ІП. Тільки подається декларація 3 НДЛ для оплати податку.

2.4. Вітаю! Якщо спец техніка в його власності, то звичайно може, для здачі в оренду не треба реєструвати ВП. Інша справа, що формально він повинен задекларіоовать дохід за підсумками року, але як правило податкова на такі випадки дивиться крізь пальці.

3. Скажіть будь ласка, укладаємо договір між фізичними особами. Оренда спецтехніки. Чи потрібно цей договір, завіряти у натариуса, що-б потім можна було щось довести? Або просто договір досить? Просто побоюємося., Що люди обдурять .. Заранее спасибо!

3.1. Добридень! Договір не обов'язково у нотаріуса завіряти, можете і самі його скласти, головне дата, місце складання та підпису сторін з реквізитами, цей договір так само буде мати юридичну силу, Цивільному кодексі України не потребує нотаріального посвідчення такого договору.

4. Було укладено договір надання транспортних послуг з оренди спецтехніки, фактично послуги не були надані. Виконавець в змові з представником замовника підписав путівки тепер через два роки подав до арбітражного суду вимагає оплати з пнями. Актів підписаних немає, свого часу всі були повернуті виконавцю. Як вийти з ситуації?

4.1. Потрібно знайомитися з документами і писати заперечення. Необхідна більш конкретна інформація щодо претензій і заявками. Шанси є.

4.2. Позовна ви можете або юристу в особисту переписку замовити, або самі його скласти відповідно до статті 131 цивільно процесуального кодексу Росії.

5. Власник віддав Замовнику в оренду спецтехніку без оформлення договору оренди. Замовник передав Виконавцю спецтехніку на правах додаткової угоди до договору послуг. Виконавець частково оплатив Замовнику за надання послуг спецтехніки. Замовник відмовляється платити власнику посилаючись на часткове виконання договору послуг Виконавцем. Подорожні листи, що ця спецтехніка працювала у Виконавця є. Як домогтися оплати від Замовника власнику спецтехніки?

5.1. Марат,
Зацікавлена ​​особа має право в порядку, встановленому законодавством про арбітражному судочинстві, звернутися за захистом порушених прав або законних інтересів. Пред'являйте боржникові претензію-далі позов в арбітраж.

6. Договір на оренду спецтехніки термін тільки на календарний рік або можна на 2 роки наприклад. Оренда техніки без екіпажу.

6.1. Доброго дня, Тетяно
Можна хоч на 3 роки укласти. Як сторони домовляться
Спасибі, що відвідали наш сайт.
Завжди раді допомогти! Удачі вам.

7. Фірма здає в оренду спецтехніку. Яким договором потрібно оформляти стосунки: договір надання послуг з надання спецтехніки або договір на виконання робіт спецтехнікою?
Заковика в тому, що адже спецтехніка виконує певні роботи на об'єкті замовника.
Хто як вважає?

7.1. Руслан!
Потрібно дивитися з якою метою надається техніка. Якщо мета - здача техніки в оренду (не обов'язково цільове використання, тобто не під конкретний об'єкт), то в даному випадку можливий і договір прокату (різновид договору оренди транспортного засобу). Де прописуються умови використання техніки та інші моменти.

8. Допоможіть скласти договір оренди спецтехніки з подальшим викупом.

8.1. Для складання договору оренди (ст. 632, 642 ЦК України) зверніться в обраному вам юристу в особисті повідомлення і обговоріть всі умови (ст. 779 ЦК України).

8.2. Привіт, оренді присвячена гл. 34 ГК РФ. Відповідно до неї вам слід скласти договір.
ГК РФ Стаття 609. Форма і державна реєстрація договору оренди
Позиції вищих судів по ст. 609 ГК РФ >>>
Путівник по судовій практиці (вищі суди і арбітражні суди округів) по ст. 609 ГК РФ
1. Договір оренди на термін більше року, а якщо хоча б однієї зі сторін договору є юридична особа, незалежно від терміну, повинен бути укладений у письмовій формі.
2. Договір оренди нерухомого майна підлягає державній реєстрації, якщо інше не встановлено законом.
3. Договір оренди майна, що передбачає перехід в подальшому права власності на це майно до орендаря (стаття 624), полягає у формі, передбаченої для договору купівлі-продажу такого майна.
Відкрити повний текст документа

8.3. Підготовка письмових документів - послуга платна. Визначення договору оренди дано в ст. 606 ГК РФ. Шукайте фахівця в пошуку по сайту на сторінці http://www.9111.ru/urists/#urists-list і укладайте з ним угоду про надання юридичних слуг (ст. 779 ЦК України). Кнопка каталогу також знаходиться на даній сторінці сайту (угорі ліворуч).

8.4. Добрий день.
Примірний договір оренди спецтехніки з подальшим викупом можна скачати в інтернеті, при цьому Вам необхідно проконсультуватися з юристом, т.к у кожного договору є свої нюанси. Особливу увагу необхідно звертати на істотні умови договору. (Ст.432, 632, 642 ЦК України)
Посилання на зразок договору в інтернеті
http://sovetnik.consultant.ru
/ Dogovor / kak_zaklyuchit_dogovor_arendy_avtomobilya_s
_posleduyuwim_vykupom_obrazec /

8.5. --- Привіт із задоволенням, але послуга платна і вам доведеться вибрати юриста і домовитися з ним на платній основі з надання даної послуги. На підставі ст. 779 ГК РФ.
Стаття 779. Договір надання послуг
[Цивільний кодекс РФ] [Глава 39] [Стаття 779]
1. За договором возмездного надання послуг виконавець зобов'язується за завданням замовника надати послуги (здійснити певні дії або здійснити певну діяльність), а замовник зобов'язується оплатити ці послуги.
2. Правила цієї глави застосовуються до договорів надання послуг зв'язку, медичних, ветеринарних, аудиторських, консультаційних, інформаційних послуг, послуг з навчання, туристичного обслуговування та інших, за винятком послуг, що надаються за договорами, передбаченим главами 37, 38, 40, 41, 44, 45, 46, 47, 49, 51, 53 цього Кодексу. Удачі Вам і всього хорошого.

8.6. Привіт, Олена Володимирівна!
Ми Вам готові допомогти. Вам потрібно лише вибрати юриста і звернутися до нього особисто (ст. 779 Цивільного кодексу РФ)
Стаття 642. Договір оренди транспортного засобу без екіпажу
За договором оренди транспортного засобу без екіпажу орендодавець надає орендареві транспортний засіб за плату у тимчасове володіння і користування без надання послуг по управлінню ним і його технічної експлуатації.
Правила про відновлення договору оренди на невизначений термін і про переважне право орендаря на укладення договору оренди на новий термін (стаття 621) до договору оренди транспортного засобу без екіпажу не застосовуються.
Стаття 643. Форма договору оренди транспортного засобу без екіпажу
Договір оренди транспортного засобу без екіпажу повинен бути укладений у письмовій формі незалежно від його терміну. До такого договору не застосовуються правила про реєстрацію договорів оренди, передбачені пунктом 2 статті 609 цього Кодексу.
Стаття 624. Викуп орендованого майна
1. У законі або договорі оренди може бути передбачено, що орендоване майно переходить у власність орендаря після закінчення терміну оренди або до його закінчення за умови внесення орендарем всієї обумовленої договором викупної ціни.
2. Якщо умова про викуп орендованого майна не передбачено в договорі оренди, воно може бути встановлено додатковою угодою сторін, які при цьому має право домовитися про залік раніше виплаченої орендної плати у викупну ціну.
3. Законом можуть бути встановлені випадки заборони викупу орендованого майна.

8.7. Добрий день. Згідно ст 421 ГК РФ Громадяни та юридичні особи вільні в укладенні договору. Договір оренди включає в себе наступні пункти, це термін дії оренди, і можливий момент викупу, визначення розрахунків і виплат за договором, визначення вартості подальшого викупу, вказівка ​​викупної вартості, права і обов'язки сторін та відповідальність сторін.
Приблизно так.
ДОГОВІР ОРЕНДИ
автотранспортного засобу з правом викупу
м «» 2016 р
Гр. , Паспорт: серія, №, виданий, проживає за адресою:, іменований надалі «Орендодавець», з одного боку, і гр. , Паспорт: серія, №, виданий, проживає за адресою:, іменований надалі «Орендар», з іншого боку, іменовані надалі «Сторони», уклали цей договір, надалі «Договір», про таке:
1. ПРЕДМЕТ ДОГОВОРУ
1.1. На умовах даного договору Орендодавець здає, а Орендар приймає в оренду з подальшим викупом наступне автотранспортний засіб (далі - Автомобіль):
Модель;
рік випуску;
номерний знак;
№ двигуна;
№ кузова.
1.2. Автомобіль здається в оренду Орендарю на умовах володіння і користування. Після внесення Орендарем всіх орендних платежів і з моменту здійснення ним останнього платежу орендної плати Орендодавцю Автомобіль переходить у власність Орендаря.
1.3. Орендар, з моменту передачі йому автомобіля Орендодавцем, отримує право на переоформлення техпаспорта на своє ім'я у володіння і користування Автомобілем протягом всього терміну оренди.
1.4. За погодженням між Сторонами вартість Автомобіля з урахуванням норм амортизації, технічного стану, товарного вигляду і попиту на автомобільному ринку становить рублів.
2. ОРЕНДНА ПЛАТА ТА РОЗРАХУНКИ МІЖ СТОРОНАМИ
2.1. Орендна плата сплачується Орендарем в наступному порядку:
з дати підписання цього договору до «» 2016 року в розмірі рублів;
в подальшому через кожні місяців рівними сумами в розмірі рублів не пізніше числа місяця, що передує оплачуваної.
2.2. Орендна плата перераховується Орендарем на особовий рахунок Орендодавця в банку або виплачується Орендодавцю готівкою.
2.3. За прострочення платежів на термін більше одного місяця Орендар сплачує Орендодавцю штраф - пені в розмірі% за кожен день прострочення від суми чергового платежу.
3. Права та обов'язки сторін
3.1. Орендодавець зобов'язується:
передати Орендарю за актом прийому-передачі Автомобіль, запасні частини і необхідний інструмент до нього, технічний паспорт Автомобіля протягом робочих днів з дати підписання цього договору.
3.2. Орендар зобов'язується:
прийняти від Орендодавця за актом прийому-передачі Автомобіль, запасні частини і необхідний інструмент до нього, технічний паспорт Автомобіля протягом робочих днів з дати підписання цього договору;
застрахувати Автомобіль на весь термін дії цього договору;
при зміні свого місця проживання або фінансового стану сповістити про це Орендодавця протягом робочих днів;
прийняти на себе всі ризики, пов'язані з руйнуванням або втратою, крадіжкою, передчасним зносом, псуванням і пошкодженням Автомобіля, незалежно від того, виправимо або невиправний збиток;
нести тягар утримання Автомобіля в разі його пошкодження, за свій рахунок проводити всі роботи по його ремонту і відновленню;
замінити пошкоджений Автомобіль на будь-який аналогічний автомобіль, в разі неможливості відновити його до стану, який відповідає вимогам Орендодавця;
своєчасно проводити платежі Орендодавцю по виплаті орендної плати.
3.3. Орендар не має права розпоряджатися Автомобілем (міняти, здавати в заставу, відчужувати іншим способом) без узгодження з Орендодавцем. Здача Автомобіля в суборенду допускається за погодженням з Орендодавцем.
4. ОСОБЛИВІ УМОВИ
4.1. З моменту підписання цього договору і акту прийому-передачі Автомобіля всі можливі ризики, в тому числі ризик випадкової загибелі або випадкового псування Автомобіля, переходять на Орендаря.
4.2. Жодна із Сторін не має права передавати свої права або зобов'язання за цим договором третім особам без письмової згоди на те іншої Сторони. Будь-яка така передача / поступка прав або обов'язків, здійснена всупереч умовам цього договору, буде вважатися недійсною і не має юридичної сили.
4.3. У разі смерті Орендодавця, визнання його в судовому порядку безвісно відсутнім, недієздатним або обмежено дієздатним його права переходять до його близьким родичам у встановленому законодавством порядку.
5. ДОДАТКОВІ УМОВИ
5.1. Одностороння відмова від виконання Сторонами умов цього договору не допускається.
5.2. Зміна або доповнення цього договору допускається за погодженням між сторонами.
5.3. Всі зміни і доповнення до цього договору повинні відбуватися шляхом підписання додаткових угод уповноваженими на те особами Сторін.
5.4. Допускається сплата орендної плати за цим договором за Орендаря третьою стороною (юридичною або фізичною особою) повністю або частини суми орендної плати.
6. ПРАВО ВЛАСНОСТІ
6.1. Після отримання Орендодавцем від Орендаря всієї суми коштів, яка зазначена в п.1.4 цього договору, Автомобіль переходить у власність (у володіння, користування і розпорядження) Орендаря.
7. ТЕРМІН ДІЇ ДОГОВОРУ
7.1. Цей договір укладено Сторонами терміном на років і вступає в силу з дня його підписання Сторонами.
7.2. Цей договір може бути розірваний Орендодавцем в односторонньому порядку при систематичному (більше двох разів) невиконання Орендарем своїх обов'язків за цим договором в частині, що стосується своєчасних платежів по сплаті орендної плати. У разі розірвання Орендодавцем цього договору з підстав, зазначених у даному пункті, Автомобіль і технічний паспорт до нього повертаються Орендодавцю протягом робочих днів з дня розірвання цього договору.
7.3. Дія цього договору припиняється у разі виконання Орендарем всіх своїх зобов'язань за договором, в тому числі при повній і дострокової виплати Орендарем всієї суми, зазначеної в п.1.4 цього договору, повернення Автомобіля Орендодавцю.
8. РОЗГЛЯД СПОРІВ
8.1. Всі суперечки і розбіжності, що виникли з цього договору або в зв'язку з ним, Сторони будуть, по можливості, вирішувати шляхом переговорів. У разі, якщо Сторони не дійдуть згоди, спір підлягає розгляду в суді в установленому законодавством порядку.
8.2. У всьому, що не передбачено цим договором, Сторони будуть керуватися чинним законодавством РФ.
9. Інші умови
9.1. Автомобіль передається по акту технічного стану з додатком технічного паспорта, довіреності на вчинення правочинів з Автомобілем, копія довідки-рахунки попереднього придбання, інструкція з експлуатації.
9.2. У разі повернення Автомобіля за умовами п.7.2 цього договору Автомобіль передається по акту прийому-передачі з додатком документів по п.9.1, при цьому повернення здійснюється в первісному стані з урахуванням нормального технічного зносу за час експлуатації. Цей договір складено в двох примірниках, які мають однакову юридичну силу
10. ПІДПИСИ СТОРІН
орендодавець Орендар
http://dbsd.ru/contracts/lease-contract/1649.html

8.8. Звертайтеся до будь-которого фахівця и укладайте договір на надання юридичних вус луг.
ГК РФ Стаття 779. Договір Надання послуг
Позіції Вищих судів по ст. 779 ГК РФ >>>
Путівник по судовій практике (Вищі суди и арбітражні суди округів) по ст. 779 ГК РФ
1. За договором возмездного Надання послуг виконавець зобов'язується за завдання замовника надаті послуги (здійсніті певні Дії або здійсніті Певна діяльність), а замовник зобов'язується оплатіті ЦІ послуги.
2. Правила цієї глави застосовуються до договорів Надання послуг зв'язку, медична, ветеринарних, аудиторських, консультаційних, інформаційних послуг, послуг з навчання, туристичного обслуговування та других, за вінятком послуг, что Надаються за договорами, передбачення главами 37, 38, 40 , 41, 44, 45, 46, 47, 49, 51, 53 цього Кодексу.
ГК РФ Стаття 642. Договір оренди транспортного засоби без екіпажу
Путівник по судовій практике (Вищі суди и арбітражні суди округів) по ст. 642 ГК РФ
За договором оренди транспортного засоби без екіпажу Орендодавець надає орендареві транспортний засіб за плату у ТИМЧАСОВЕ володіння и Користування без Надання послуг по управлінню ним и его технічної ЕКСПЛУАТАЦІЇ.
Правила про відновлення договору оренди на невизначений термін і про переважне право орендаря на укладення договору оренди на новий термін (стаття 621) до договору оренди транспортного засобу без екіпажу не застосовуються.

9. Допоможіть скласти договір, щоб містив захист нас простих людей, за договором оренди спецтехніки з подальшим викупом. Рік тому у своїх знайомих взяли в оренду з подальшим викупом, екскаватор, домовленість була більше усна, ніж на папері, чисто формально нам дали договір оренди транспортного засобу без екіпажу на безоплатно основі. Усно, було обумовлено, максимальні плати по можливості, без встановлених термінів за часом. Вартість 3 х однорічної техніки оголосили 4500000 рублів. За рік, ми виплатили, 1100000 рублів. Вкладали гроші в ремонт, і всіляко техніку обслуговували. На сьогоднішній день, нам раптом оголосили, або виплачуйте решту суми 3400000 разом, або ми його продаємо, а ті гроші підуть в рахунок оренди за рік. Ми відмовилися від покупки, і віддали техніку, тому. Через два тижні, мабуть не продавши її, нам сказали, що вони можуть дати сново її в розстрочку, на два роки з щомісячним платежем 140000 рублів. За даним фактом, вже хочеться скласти хороший договір оренди транспортної кошти, з подальшим викупом, юридично грамотний і з захистом нас як орендарів, від випадковостей у вигляді реальних покупців, якщо такі раптом трапляться.

9.1. Привіт, такий договір скласти цілком можна, потрібно просто докладніше і грунтовніше вивчити обставини Вашої справи і після цього можна буде дати необхідні рекомендації.

9.2. Здрастуйте, Олено
Складання договору - платна послуга.
На нашому сайті багато юристів з Ростова на Дону, пошукайте в каталозі
Спасибі, що відвідали наш сайт.
Завжди раді допомогти! Удачі вам.

9.3. За даним фактом, вже хочеться скласти хороший договір оренди транспортної кошти, з подальшим викупом, юридично грамотний і з захистом нас як орендарів, від випадковостей у вигляді реальних покупців, якщо такі раптом трапляться.
Вам потрібен адвокат.
Норми права.
КОНСТИТУЦІЯ РОСІЙСЬКОЇ ФЕДЕРАЦІЇ
Стаття 48
1. Кожному гарантується право на одержання кваліфікованої юридичної допомоги.
ФЕДЕРАЛЬНИЙ ЗАКОН
ПРО АДВОКАТСЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ І АДВОКАТУРУ
У РОСІЙСЬКІЙ ФЕДЕРАЦІЇ
Стаття 1. Адвокатська діяльність
1. Адвокатської діяльністю є кваліфікована юридична допомога, що надається на професійній основі особами, які отримали статус адвоката в порядку, встановленому цим Законом, фізичним і юридичним особам з метою захисту їх прав, свобод та інтересів, а також забезпечення доступу до правосуддя.

10. Я ІП, наприклад я уклав договір про надання для іншої організації спецтехніки в оренду, а відповідні КВЕД ще не додав, та мені вже замовник перевів кошти за надання цих послуг, чи можу я так робити ці послуги без КВЕД, і можуть чи через це виникнути проблеми з податковою після їх перевірки?

10.1. Можете надавати послуги. Обмежень немає. Якщо хочете, то можете з часом включити додаткові КВЕД.

Якщо хочете, то можете з часом включити додаткові КВЕД

11. Будь ласка як при відсутності договору на оренду спецтехніки стягнути зароблені гроші з фіз особи? В якому порядку? Чи варто звертатися в ОБЕП або відразу в суд? і в який?

11.1. Доброго дня! ніяк, без договору

11.2. Здрастуйте, Олександре!
Звертайтеся до суду. Для більш точної відповіді необхідно вивчати обставини справи, наявні документи.

11.3. Без договору вибачайте. При чому тут ВБЕЗ? А в суді без договору робити нічого

12. Здаю спецтехніку в оренду з правом викупу. Як правильно скласти договір?

12.1. Добрий день.
Можу скласти. Умови продумали?

13. За договором оренди спецтехніки з екіпажем (оренда відбувається кілька разів на місяць по кілька годин) сторони повинні підписувати акт прийому-передачі. Чи достатньо буде в акті підпису відповідальної особи і штампа організації? Або в будь-якому випадку потрібен підпис директора підприємства і кругла печатка?

13.1. ---в будь-якому випадку. все оформляється як годиться. покладена підпис. значить вона повинна там стояти

14. Як стягнути борг за оренду спецтехніки? Послуга надана, а ось договір і акт Орендар не підписав, і оплачувати не хоче, на дзвінки не відповідає.

14.1. скільки місяців техніка була в оренді, як з вами до цього боргу розраховувалися на адресу орендаря прямували рекомендовані листи з повідомленнями

15. Як правильно скласти договір оренди спецтехніки (беру в оренду стройтельную техніку)

15.1. Ринат, підготовка юридичних документів можлива на платній основі.
Якщо будете робити договір самостійно - керуйтеся гл. 34 ГК РФ.

15.2. Помилково думати (якщо Ви хочете самостійно складати договір), що скласти грамотний договір простіше, ніж тим же екскаватором викопати котлован ..

Помилково думати (якщо Ви хочете самостійно складати договір), що скласти грамотний договір простіше, ніж тим же екскаватором викопати котлован

16. Чим відрізняється договір оренди спецтехніки з екіпажем від договору на послуг спецтехніки?

16.1. Дуже багатьом. 1 варіант. Ви берете техніку з екіпажем і вона виконує будь-які доступні їй або прописані в договорі роботи.
2 Варіант. Виконуються визначені договором послуги в певному обсязі, за який Ви і платите.

16.2. Доброго дня! Розрізняються правовим регулюванням, а по суті - одне і теж. Швидше за все договір послуг - це змішаний договір з елементами послуг та перевезення. Якщо моя консультація вам допомогла - не забудьте подякувати)

17. Між двома юридичними особами укладено договори оренди спецтехніки з екіпажем. В процесі експлуатації стався нещасний випадок, загинули люди. Яку відповідальність буде нести орендодавець і як надалі, можна себе убезпечити від подібного?

17.1. Добрий день. Якщо люди були оформлені як працівники в організації орендодавця, то за безпеку праці відповідатиме орендодавець. згідно п.2 ст. 322 Трудового Кодексу Республіки Казахстан від 15 травня 2007 року розслідуються і підлягають обліку як нещасні випадки на виробництві виробничі травми та інші пошкодження здоров'я працівників, пов'язані з виконанням трудових обов'язків, або вчинення інших дій за власною ініціативою в інтересах роботодавця, що призвели до непрацездатності або смерті.
Відповідно до ст. 164 Трудового кодексу Республіки Казахстан при заподіянні шкоди життю і (або) здоров'ю працівника у зв'язку з виконанням ним трудових обов'язків, роботодавець зобов'язаний відшкодувати шкоду в повному обсязі.
Для більш конкретної консультації можете звернутися до нас за телефонами.

18. Вкрали спецтехніку в нічний час з будівельного майданчика, є договір з ЧОП і договір оренди даного екскаватора. Ми заявили в поліцію, необхідна консультація юриста для аналізу ситуації та оцінки ризиків.

18.1. Вітаю! Потрібно проаналізувати зазначені договори на момент можливості стягнення збитків з Чопа і ответствености за втрату техніки перед орендодавцем. Звертайтеся.

18.2. Привіт Наталя Миколаївна! За загальним правилом Ваші збитки разом з судовими витратами можна стягнути з охоронної організації. Те, що Ви зафіксували факт крадіжки звернувшись в поліцію дуже добре для справи. Для повної оцінки перспектив справи в суді необхідно вивчити Ваш договір з Чопом. Рекомендуємо записатися на очну консультацію, або направити документи для вивчення по електронній пошті.

18.3. Звертайтеся до будь-якого адвокату має досвід як і в кримінальних так і в цивільних справах

19. Я ІП, здаю в оренду спецтехніку. Орендар не платити вже півроку, у мене є договір оренди, підписані акти виконаних робіт, акти звірки. Чи можу подати позов до суду, щоб стягнути орендну плату?

19.1. Так, можете і мотивувати ви повинні ст.309-310 ГК РФ

20. Було питання Я підприємець, за усним договором здав спецтехніку в оренду через посередника. Машина виконала обсяг роботи на 150000 руб., Посередник отримав гроші з замовника і изчез. Чи можу я подати заяву в поліцію про шахрайство? Значить заяву подавати там де працювала машина?

20.1. можете подати заяву в будь-який відділ поліції

можете подати заяву в будь-який відділ поліції

21. Я підприємець, за усним договором здав спецтехніку в оренду через посередника. Машина виконала обсяг роботи на 150000 руб., Посередник отримав гроші з замовника і изчез. Чи можу я подати заяву в поліцію про шахрайство?

21.1. Так, маєте право (ст. 140, 144 КПК України)

22. Здав замовнику в оренду чужу спецтехніку (автокран), у мене договір з замовником з правом залучати третіх осіб, цей же договір підійде для обґрунтування оплати власнику техніки?
Всі юридичні особи, ТОВ.

22.1. все залежить від того, що в договорі прописано. Можливо да.

23. Чи можна трактувати договір оренди спецтехніки, як залучення субпідрядної організації за договором надання послуг? Субпідряд повинен погоджувати з замовником.

23.1. Якщо на орендованій техніці працюють ваші працівники, то немає.

24. Власник (фізична особа) здав в оренду юрособі автокран за договором (оренди спецтехніки) .. Як власник повинен повідомити організації, що більше не хоче з нею співпрацювати, якщо в договорі є такий пункт (Договір може бути достроково припинено або змінено за згодою сторін.) чи означає це, що власник повинен укласти з організацією доп. Угода або іншим способом.

24.1. Власник зобов'язаний направити Орендарю письмове повідомлення про розірвання договору за 30 днів і зажадати повернути автокран до конкретної дати.

25. Як грамотно сформулювати додаткову угоду до договору оренди спецтехніки на зменшення орендної плати, в зв'язку з неповним використанням техніки?

25.1. Доп угода повинна бути про зниження орендної ставки з конкретної дати з зазначенням нової суми орендної плати.

26. Юр Особа надає послуги з оренди спецтехніки, договір є, замовник заборгував певну суму, і не виходить на зв'язок, але робота триває, а договір до кінця року.
Яким чином правильно припинити надання послуг для того, щоб в подальшому це не стало невиконанням договірних відносин?
І змусити замовника погасити борг бажано без суду?

26.1. Відповідно до условтямі укладеного вами договору, направити повідомлення про розірвання договору. Витребувати спецтехніку і виставити вимогу про погашення заборгованості. Примусити їх погасити борг якщо вони ухиляються, без рішення суду і арешту рахунку ви зможете моло ймовірно, якщо пробудити тільки совість у них.

27. Нашою організацією (орендодавець) було укладено договір оренди спецтехніки з екіпажем. У договорі (редакція орендаря) пункт: після закінчення кожної робочої зміни сторони підписують акт приймання виконаних робіт (послуг) в якому отрожается кількість відпрацьованих годин, вартість і сума підлягає сплаті, з описом виполлненного завдання.
Нами спочатку виставлялися замовнику шляхові листи він їх не підписував мотивуючи їх ненадобосностью за умовами договору. Оплата здійснювалася на остованіі актів рівно і в строк. Але надалі сформувалася заборгованість з їх боку. Змінилося керівництво і нашу претензію на сплату вони відхиляють по пречіне відсутності дорожніх листів. Нагадаю акти виконаних робіт ними підписані.
Питання правомочні їхні дії і як бути нам в цій ситуації? Чи можна працювати за договором оренди техніки без оформлення подорожніх листів?

27.1. шляховий лист потрібен, що водій бензин не крав)))) Якщо є акти - подавайте в суд, стягувати заборгованість, шляхові листи НЕ ПОТРІБНІ

Особа за договором оренди здавати спецтехніку ТОВ або ж треба фізособі зареєструватися, як ІП?
Чи потрібно цей договір, завіряти у натариуса, що-б потім можна було щось довести?
Або просто договір досить?
Як вийти з ситуації?
Як домогтися оплати від Замовника власнику спецтехніки?
Яким договором потрібно оформляти стосунки: договір надання послуг з надання спецтехніки або договір на виконання робіт спецтехнікою?
Хто як вважає?
11. Будь ласка як при відсутності договору на оренду спецтехніки стягнути зароблені гроші з фіз особи?
В якому порядку?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online