Turkish Airlines відкрила продаж квитків на рейси Харків-Стамбул: ціни і розклад

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Turkish Airlines 6 грудня відкрила продаж квитків на прямі регулярні рейси Харків-Стамбул, які стартують з 30 березня 2017 року, повідомляє   avianews

Turkish Airlines 6 грудня відкрила продаж квитків на прямі регулярні рейси Харків-Стамбул, які стартують з 30 березня 2017 року, повідомляє avianews.com .

Відповідно до опублікованого розкладу, спочатку польоти будуть виконуватися чотири рази на тиждень по понеділках, середах, четвергах і неділях з вильотом зі Стамбула о 06:40, поверненням з Харкова о 09:45.

МаршрутВилітПрилітДні

Стамбул-Харків 6:40 8:50 1, 3, 4, 7 Харків-Стамбул 9:45 12:25 1, 3, 4, 7

З 30 травня додадуться ще три рейси по вівторках, п'ятницях і суботах, які будуть виконуватися по іншому розкладом: вильоти зі Стамбула о 18:40, повернення з Харкова о 21:45.

МаршрутВилітПрилітДні

Стамбул-Харків 18:40 20:50 2, 5, 6 Харків-Стамбул 21:45 00:25 2, 5, 6

Вартість квитків на рейси Харків-Стамбул Turkish Airlines, яка доступна в системі, становить $ 240-300 в обидва боки з урахуванням зборів.

Однак, з огляду на, що до запуску рейсів залишилося майже чотири місяці, ближче до дати першого рейсу авіакомпанія може значно знизити вартість квитків, ввівши промо-тариф.

Наприклад, при запуску нового рейсу зі Стамбула в Запоріжжі в 2015 році мінімальна ціна квитка становила $ 129в обидві сторони, а коли авіаперевізник перший раз намагався зайти до Харкова, промо-тариф з урахуванням зборів знаходився на рівні $ 90 в обидва боки.

Крім прямих рейсів Turkish Airlines надасть можливість жителям Харкова літати транзитом через Стамбул на захід і востокс короткою стикуванням, наприклад, в Нью-Йорк, Чикаго, Торонто, Токіо, Сеул і по інших напрямках, список яких найближчим часом буде опублікований.

Польоти Turkish Airlines до Харкова стали можливі після того, як в жовтні Україна і Туреччина домовилися зняти обмеження на польоти між Києвом і Анкарою, а також значно збільшити квоту на польоти за іншими маршрутами.

Зокрема, квота на маршруті Харків-Стамбул була збільшена в два рази до 14 рейсів на тиждень для кожної зі сторін. Всі сім додаткових частот з турецької сторони отримала Turkish Airlines. Решта сім знаходяться в розпорядженні лоу-коста Pegasus Airlines.

Для пошуку і бронювання квитків перейдіть на Skyscanner або скористайтеся формою бронювання нижче. Для резервування готелів в Стамбулі ми рекомендуємо скористатися booking.com .

Цитування цього матеріалу дозволено тільки за умови активного гіперпосилання, не закрите для для пошукових систем, на www.avianews.com



BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online