У Стамбул з Pegasus Airlines: квитки від 66 євро

  1. Запоріжжя - Стамбул
  2. Харків - Стамбул
  3. Львів - Стамбул

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Турецька бюджетна авіакомпанія Pegasus Airlines вирішила провести акцію для українців і знизила ціни на квитки в Стамбул.

Запоріжжя - Стамбул

Переліт із Запоріжжя до Стамбулу і назад коштуватиме всього 66 євро. Наприклад, можна вибрати період з 27 червня по 6 липня. Влітку Стамбул особливо прекрасний, адже він перетворюється на квітучий парк з безліччю квітів, дерев і фонтанів. Тут гармонійно поєднуються урочисті площі із затишними двориками, шикарні проспекти - з вузькими старовинними вуличками, а величні мечеті - з сучасними будівлями. Традиційно місто асоціюється у туристів з екскурсійним відпочинком, однак в Стамбулі є і пляжі на берегах Мармурового і Чорного морів, які, до слова, відзначені блакитним прапором.

Бронюємо квитки на сайті авіакомпанії →

Турецька бюджетна авіакомпанія Pegasus Airlines вирішила провести акцію для українців і знизила ціни на квитки в Стамбул

Тарифи Запоріжжя - Стамбул і назад

Однак забронювати місця в літаку зі знижкою годі й на всі дати. Наприклад, з 15 квітня по 28 жовтня квитки за зниженими цінами доступні, але за винятком деяких періодів: 28 квітня - 2 травня, 18 травня - 22 травня, 8 червня - 12 червня.

Харків - Стамбул

Відправитися в Стамбул можна і з Харкова. Прямий переліт обійдеться мінімум в 79 євро (туди-назад). Плануйте подорожі можна, наприклад, на 14 - 20 вересня. Початок осені ідеально підійде для огляду місцевих визначних пам'яток. У цей період спека поступово починає здавати свої позиції, однак пляжний сезон ще не закінчений, так що цілком можливо, вам навіть вдасться скупатися.

Квитки вже доступні на сайті Pegasus Airlines →

Тарифи Харків - Стамбул і назад

Львів - Стамбул

Компанія Pegasus Airlines не забула і про Західну Україну. Акційна ціна торкнулася також рейсів Львова - Стамбул. Вартість квитка туди-назад складе 117 євро. Дат багато, наприклад, для поїздки можна вибрати кінець весни 18 - 21 травня. У цей період в Стамбулі ще немає виснажливої ​​спеки, тому вивчення місцевих пам'яток принесе набагато більше задоволення. Ще один плюс Стамбула - це шикарний шопінг. Підкачала погодка - сміливо вирушайте в торгові центри, де знайдете безліч товарів, як відомих брендів, так і місцевого виробництва. Якщо ви любите поморжевать, то цілком можете відвідати один з пляжів міста, якщо ж ні, - то сміливо вирушайте в аквапарк.

Забронювати квитки можна на сайті Flypgs.com →

Тарифи Львів - Стамбул і назад

Стамбул - це прекрасне місто, де обов'язково варто побувати хоча б раз у житті. Pegasus Airlines надав чудову можливість не відкладати довгоочікувану подорож.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online