Найточніший рейтинг безпеки авіакомпаній за версією Airlineratings

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

На це тижні портал Airlineratings завершив роботу над складанням першої в світі комплексної рейтингової системи авіакомпаній, за основу якої було взято безпеку польотів
На це тижні портал Airlineratings завершив роботу над складанням "першої в світі комплексної рейтингової системи авіакомпаній", за основу якої було взято безпеку польотів. Директором-засновником сайту є Джеффрі Томасом, який є австралійським письменником-авіатором, а ця праця є результатом двох річної копіткої роботи команди дослідників. Вони оцінили 425 авіакомпаній по всьому світу, розставляючи їх за допомогою системи "зіркового" рейтингу. Однозіркових авіакомпанії є найменш надійними. В цілому 137 авіакомпаній нагородили сім'ю зірками, серед них British Airways, Flybe, Virgin Atlantic, Lufthansa і Aer Lingus. Ryanair, EasyJet, Monarch і Jet2.com удостоїлися п'яти зірок.

Більше 40 авіакомпаніям дали три зірки і менше, в тому числі Lion Air (Індонезія), Yeti Airlines (Непал), і Solomon Airlines (Соломонові Острови). "Ми розглядаємо безпеку цілісно і об'єктивно, нам допомагають міжнародно визнані аудити з найбільш шанованих органів", - сказав пан Томас. - "Як людина, що літає понад 75 днів на рік, я можу сказати вам, що дуже важливо дізнатися про авіакомпанію не тільки їх меню на обід". "Наприклад, ви летите з Лондона до Москви. Як ви думаєте, чи буде політ з авіакомпанією Бєлавіа безпечним чи ні?", - запитує він. - "Цілком ймовірно, що ви ще не чули про них, і ви, можливо, зробите вибір на користь іншої авіакомпанії, але Бєлавіа отримала найвищий бал з семи за забезпечення безпеки".

Веб-сайт буде часто оновлюватися, поповнюючись новою інформацією. Рейтинг безпеки, опублікований раніше в цьому році німецькою дослідницькою компанією JACDEC, визначив Finnair найбезпечнішою авіакомпанією в світі. Air New Zealand, Cathay Pacific, Emirates і Etihad також виявилися в першій п'ятірці безпечних перевізників. Сайт Tickets.ua становить свій власний Рейтинг авіакомпаній. Взяти участь в складанні Рейтингу авіакомпаній можуть користувачі, які купували авіаквиток на сайті і вчинили переліт. Оцінити авіакомпанію, подивитися статистику затримок або залишити свій коментар можна тут.

Як ви думаєте, чи буде політ з авіакомпанією Бєлавіа безпечним чи ні?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online