В Астрахані народилося немовля-богатир

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

В Астрахані з'явився на світ малюк-богатир, вагою близько семи кілограмів. Про це в понеділок повідомив лікар пологового будинку місцевого пологового будинку Тетяна Чикина. В Астрахані з'явився на світ малюк-богатир, вагою близько семи кілограмів

"У мешканки Астраханській області в минулу п'ятницю народився син вагою 6 кг 970 г, зростом 70 см. В нашому пологовому будинку бували випадки появи на світ великих дітей вагою близько 5-6 кг, але такого здорованя не пригадаю. Мамі зробили операцію кесаревого розтину. хлопчик народився здоровим ", - повідомила Тетяна Чикина кореспондентам" Інтерфаксу ".

Хлопчик абсолютно здоровий і добре себе почуває. Це вже четверта дитина в сім'ї.

Як повідомили в Міністерстві охорони здоров'я регіону, новонароджені вагою понад п'ять кілограмів - велика рідкість. Такий малюк буває один на 1,5 тис. Новонароджених.

Нагадаємо, що 17 травня 2016 року, в перинатальному центрі міста Нальчика народився малюк вагою 6,5 кілограм і зростанням майже в 60 см. Такі пологи лікарі брали вперше за всю історію існування центру. Багатодітна мама богатиря Заліна Макоева і раніше народжувала дітей з великим вагою близько 4,5 кг. Попередні пологи проходили природним шляхом, але в цей раз медики прийняли рішення про проведення кесаревого розтину, щоб уникнути ризиків для мами. Пологи у мами також пройшли без ускладнень, і дитина відчуває себе добре.

Читайте також:

Вчені з'ясували, в якому віці краще народжувати дітей

Читайте останні новини Pravda.Ru на сьогодні

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online