Ресторан Zafferano в ТЦ Lotte Plaza в Москві на Новінському бул .: азербайджанська кухня, забронювати - рецензії, відгуки, фото, телефон і адресу

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Колись цей ресторан азербайджанської кухні був у мене в «топі». А в кінці 2011-го взагалі був першим і найкращим. Минуло п'ять років. За цей час відкрилися нові заклади, зародилися цілі групи і мережі, а Zafferano продовжував жити-поживати на третьому поверсі ТЦ Lotte Plaza, висвітлюючи Новий Арбат своїй білій яскравою вивіскою. Хоча бажання повернутися туди у мене виникало періодично, вдалося заглянути тільки недавно. Zafferano зустрів мене порожнім залом, тишею, приємним, сучасним інтер'єром, закритою верандою, уважним сервісом і проколами в їжі (чого раніше не спостерігалося).
Колись цей ресторан   азербайджанської кухні   був у мене в «топі»

«Салат з бакинськими помідорами і червоним цибулею», наприклад, був ідеальний, аромат чудовий, смак вибуховий, свіжий, підбадьорливий. А «щавельного суп» вийшов порожній, ні грама солі, ні грама спецій, перцю немає, кислоти немає. Зате сметана що подавалася до супу, виявилася відмінна. Їв би і їв. Долма - теж страва смачна, не жирне, не сухий, в міру кисле, в міру пряна. А в "Чобан говурма" знову промахи. Нарізка дрібна-дрібна, вид похмурий, м'ясо сухе, ледве тепле, контрасту з холодним кефірний соусом немає, задоволення немає. Після яловичини смакової маятник знову перелетів до хорошого, а саме до десерту. «Мілфей з ягодами» - відмінний, легкий, не жирний, тісто тонке, хрустке, дзвінке.
Підсумок такий:
У порівнянні з 2011-им мінус в Zafferano один - кухня здала позиції, не сильно, але достатньо, щоб знизити оцінку на один бал.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online