Kalinka Real Estate Consulting Group склала аналітичний огляд

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Kalinka Real Estate Consulting Group склала аналітичний огляд по ринку житлових комплексів c апартаментами під управлінням міжнародних готельних операторів

/ Вересень, 2013 / До кінця цього року в Росії з'являться перші житлові об'єкти з апартаментами, управляти якими будуть міжнародні готельні оператори. На заході даний формат нерухомості успішно реалізується вже протягом багатьох десятиліть. І зараз житло з сервісним обслуговуванням зустрічається практично у всіх світових мегаполісах. Зазвичай воно зводиться в центральних районах, де зосереджена основна ділова активність, а також в курортних містах.

У нашій країні на поточну осінь в рамках підготовки до Олімпіади заплановано відкриття відразу чотирьох сочинських комплексів з брендованими резиденціями. Серед них "Горки Місто", "Камелія", Hyatt Regency Sochi і "Актор Гелаксі". Готельні апартаменти відрізняються від типових тим, що власникам такого житла доступні всі опції висококласного готелю, включаючи SPA, ресторани, переговорні, консьєрж службу, room-service і т. Д. Такі резиденції обслуговуються готельними операторами, в чиї функції крім експлуатації житлоплощі, при бажанні власника приміщення, входить також її здача в оренду. Готельна мережа при пошуку нових орендарів, як правило, використовує власну клієнтську базу, що істотно знижує ризики і спрощує процес.

1. Курорт "Горки Місто"
Проект "Горки Місто" розташований на гірських схилах Кавказького хребта в 70 км від м Сочі, Курорт розділений на дві частини, розташовані на різних висотах - 540 і 960 м над рівнем моря. На рівні 540 м - Нижнє місто (Gorky City) - сконцентровані основні Апарт-комплекси на 1335 апартаменти та 2 готелю на 636 номерів: "Marriott" на 428 номерів і "Gorki Plaza" на 208 номерів. Поруч з апартаментами зводиться перший на території Червоної Поляни торгово-розважальний центр площею більше 30 000 кв. м. з дитячим майданчиком, власним фітнес і СПА-центром, багатозальним кінотеатром, нічним клубом і аквапарком на верхньому рівні.
На рівні 960 м. - Верхнє місто (Gorky Village) - будується 7 готелів на 995 номерів і апарт-комплекс високого класу: "Rixos" на 111 номерів, "Swissotel" на 168 номерів, 2 Готелю "Solis" із загальним номерним фондом 100 номерів, "Capella" на 120 номерів, "Gorki Panorama" на 302 номери, "Gorki Grand" на 194 номери, а також 75 "luxury" апартаментів. Управляти апартаментами "Горки Міста" будуть такі міжнародні готельні бренди як Rixos, Marriott, Swissotel, Capella і ін. Крім фешенебельних і дизайнерських готелів з пентхаусами тут відкриються бутики, оздоровчі центри та ексклюзивні ресторани.

2. Курортний комплекс "Камелія"
Курортний комплекс "Камелія" зводиться на першій береговій лінії Чорного моря за адресою Курортний проспект, 89. Об'єкт будується на території дендропарку з реліктовими деревами загальною площею 6,3 га. Тут буде розташований готель на 200 номерів під керуванням Swissotel Hotels & Resorts, 73 елітних апартаментів площею від 70 до 180 кв.м. з терасами і видами на море, а також ресторани, басейн, спортивні та дитячі майданчики, упорядкований пляж, нічний клуб і сервісні служби. Вартість резиденцій починається від 18 млн. Рублів.
На території курортного комплексу "Камелія" розташована будівля колишнього санаторію "Наука", побудоване за проектом відомого радянського архітектора А.В. Самойлова. Колишній санаторій "Наука" є пам'ятником архітектурної спадщини Краснодарського краю. Згідно з концепцією КК "Камелія" колишній санаторій буде пристосований під сучасне використання - в ньому розмістяться елітні апартаменти з терасами площею 15-17 кв.м. Ширина терас становить 2,5 метра. На кожному поверсі розташовано всього по 2-3 квартири. Управляти апартаментами "Камелії" буде швейцарська готельна мережа Swissotel Hotels & Resorts.

3. Готель Hyatt Regency Sochi
П'ятизірковий готель Hyatt Regency Sochi з панорамним склінням, до складу якого входять апартаменти "Карат" (Karat Apartments), будується на першій береговій лінії за адресою вул. Орджонікідзе 15/17. Загальна площа будівлі становить 69 000 кв. м., площа ділянки - 0,9 га. Готель займає перші 14 поверхів будівлі, а з 15 по 27 поверх розташовуються 104 апартаментів, з готовим дизайном від архітекторів і дизайнерів з Англії і Франції. У кожній квартирі передбачено балкон або тераса з панорамним видом. Площа резиденцій варіюється від 86 до 456 кв. м, площі терас - від 138 до 213 кв. м., а балконів - від 15 до 65 кв. м. Управління апартаментами візьме на себе готельна мережа Hyatt. Власникам апартаментів цілодобово буде доступні ресторани, бари, конференц-зали, spa і фітнес-центри, салони краси і басейн. Парковка розрахована на 162 машиномісця.

4. Житловий комплекс "Актор Гелаксі"
Житловий комплекс "Актор Гелаксі" реалізується на березі Чорного моря в 200 метрах від нього. Загальна площа ділянки становить 4,5 га. 30-ти поверховий будинок складається з 674 апартаментів вільного планування з видом на море і гори, площа яких варіюється від 35 до 500 кв. м. Вся територія комплексу є паркову зону з субтропічній рослинністю. Інфраструктура ЖК включатиме упорядкований пляж для мешканців та їх гостей, закритий і відкритий басейни з морською водою, бутики, SPA-центр і фітнес-клуб, обладнані дитячі майданчики, тенісний корт, ресторан і бар, зимовий сад, а також підземний паркінг. Управління житловим комплексом передбачається доручити міжнародного готельного оператора. Однак поки його ім'я тримається в секреті.

5. Апартаменти "Новий Арбат, 32"
Апартаменти "Новий Арбат, 32" входять до складу будівлі, в якій знаходиться готель Marriott Novy Arbat на 234 номери. Її інфраструктура включає ресторан стейк-хаус, сигарний бар, Executive Lounge з окремою кімнатою переговорів, конференц-зал (банкетний зал), дві кімнати з трансформованою перегородкою і можливістю об'єднання в загальний зал, фітнес-центр, бізнес-центр, spa-центр з інфрачервоними саунами, хамамом, джакузі, масажними кабінетами і салоном краси. Парковка на 595 машиномісць займає чотири підземні поверхи. 153 апартаменти площею від 45 до 420 кв. м. займають з 2 по 13 поверхи. На верхніх поверхах розташовані два дворівневих пентхауса з панорамними видами на місто. Договір на сервісне обслуговування апартаментів підписаний з Marriott International.

"На сьогоднішній день ринок преміальної нерухомості все виразніше розвивається в бік апартаментів тимчасового проживання. Сім'ї з високим достатком живуть на кілька країн, постійно переходячи з однієї географічної точки в іншу - для них квартира перестає виконувати функцію сімейного вогнища і стає в першу чергу транзитної зупинкою. іншим людям апартаменти необхідні як бізнес-локація. і в тому, і в іншому випадку аудиторія зацікавлена ​​в покупці квартири з повним сервісним обслуговуванням - у власників немає часу на походи по магазинах або пошук кваліфікованих помічників по господарству. Тому поява житлових комплексів, які суміщають готелі та апартаменти в приватній власності, стає одним з головних трендів теперішнього часу. Купуючи квартиру в такому проекті, власник отримує високоякісний сервіс від готельного оператора, не замислюючись про побутові питаннях, які особливо важко самостійно вирішити, якщо мова йде про курортній зоні. Більш того, резиденцію на час своєї відсутності можна здавати в оренду, компенсуючи т м самим витрати змісту квартири в туристичному місці. Тенденція розвитку апартаментів тимчасового проживання з сервісними послугами буде тільки наростати, і висновок на російський ринок нових проектів даного формату виглядає дуже своєчасно ", - вважає Катерина Румянцева, голова ради директорів Kalinka Real Estate Consulting Group.

Kalinka Real Estate Consulting Group заснована в 1999 році, і з цього моменту Компанія формувала столичний ринок елітної нерухомості. Компанія першою принесла високі міжнародні стандарти на столичний ринок елітної нерухомості, встановила саме поняття елітної нерухомості, розробила її класифікацію та основні критерії. Kalinka Real Estate Consulting Group здійснює повний спектр операцій з елітною нерухомістю та надає широкий спектр консалтингових послуг. Всього Компанія розробила понад 65 успішних концепцій проектів високоякісної нерухомості, брала участь в реалізації понад 160 проектів. Компанія займає 85% ринку консалтингових послуг і 25% від загального обсягу продажів елітної нерухомості Москви. У 2012 році компанія "Kalinka Real Estate Consulting Group" стала ексклюзивним партнером компанії "yoo" - світовим лідером у сфері дизайну будівель і інтер'єрів, в 2013 році - перемогла в одній з найпрестижніших міжнародних премій International property 2013. Загальний обсяг угод, проведених компанією , становить $ 2,6 млрд., обсяг реалізованих площ - понад 220 тис. квадратних метрів.
На сьогоднішній день Kalinka Real Estate Consulting Group реалізує самі амбітні і престижні об'єкти в Москві - клубні будинки Turandot Residences, Golden Mile private residences, Karetny Plaza, Knightsbridge Private Park, "Садові квартали", "Парк Рублево" та інші.

Контактна інформація:

Kalinka Real Estate Consulting Group (ТОВ "Калинка-Ріелті")

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online