У Києві хочуть знову заборонити продаж алкоголю в нічний час

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

У Київській міській раді знову заговорили про заборону продажу алкоголю в нічний час . Такий проект рішення вже зареєстрований і може бути проголосований на одній з найближчих сесій.

Це рішення готові підтримати всі фракції. Про це в медіа-центрі інформатор повідомив депутат Київської міської ради Андрій Андрєєв.

Зараз в Києві можна купити алкоголь в будь-який час, в тому числі і вночі. Спиртними напоями заповнені полиці кожного цілодобового магазину столиці. Однак, продаж випивки в нічний час тягне за собою збільшення кримінальної активності. У цьому впевнений депутат київської міської ради Андрій Андрєєв: «Магазини, які продають алкоголь у нічний час - це місце скупчення агресивних і маргінальних особистостей. В основному, туди приходять люди щоб «догнатися». Потім починають голосно сваритися, виникають бійки і так далі. Така ситуація є неприйнятною для більшості населення, яке живе в безпосередній близькості до супермаркетів », - каже депутат.

Нагадаємо, що 22 вересня 2016 Київрада вже приймала рішення про заборону продажу алкоголю. Трохи пізніше воно було скасовано Господарським судом і алкоголь знову став доступний після 23:00. «Верховна рада прийняла закон, згідно з яким місцева влада в містах може самостійно приймати акти про заборону продажу алкоголю в нічний час. Тому ми підготували такий проект знову і готові проголосувати за нього на найближчій сесії, »- повідомив Андрій Андрєєв.

Тому ми підготували такий проект знову і готові проголосувати за нього на найближчій сесії, »- повідомив Андрій Андрєєв

Андрій Андрєєв - депутат Київської міської ради

Андрєєв вважає, що перший проект Київради хоч і був прийнятий без законодавчої бази, але однозначно пішов на користь місту, а його скасування депутат вважає роботою на догоду бізнесменів, які заробляють на продажу алкоголю: «Поліція фіксувала зменшення кількості правопорушень у рази. До того ж, заборона на продаж алкоголю в нічний час рятує інфраструктуру Києва. Любителі міцно випити не будуть трощити зупинки громадського транспорту і ламати дерева в скверах », - заявив депутат.

Новий проект рішення буде винесено на голосування в Київській міській раді вже 20 вересня. Якщо депутати його підтримають, то алкоголь не можна буде продавати з 22:00 до 9:00. Магазини, які не будуть виконувати дане рішення можуть позбавити ліцензії на продаж спиртних напоїв.

Раніше, 16 вересня, ми повідомляли про нічному затримання п'яного водія Chevrolet . Він разом з другом приїхав до супермаркету Billa, щоб придбати чергову порцію алкоголю.

У Києві хочуть знову заборонити продаж алкоголю вночі

У Києві хочуть знову заборонити продаж алкоголю вночі

Проект рішення можуть прийняти вже на найближчій сесії

Руслан Хохлов

Фото: Гліб Пархомець

Відео: Андрій Райський

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl + Enter.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online