Новини України - Рева: Діти повинні платити аліменти на утримання літніх батьків - 112 Україна

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Він також прокоментував ситуацію з неплатниками аліментів для дітей. За його словами, за місяць у таких батьків було стягнуто понад 500 млн грн і передано дітям Він також прокоментував ситуацію з неплатниками аліментів для дітей

Міністр соціальної політики Андрій Рева в ефірі телеканалу "112 Україна" 112.ua

Діти повинні платити аліменти на утримання літніх батьків. Таку думку висловив міністр соціальної політики України Андрій Рева в ефірі програми " Свобода в деталях ".

"Я вважаю, що в разі дітей і літніх батьків повинна бути жорстка відповідальність - потрібно законодавчо ввести серйозну відповідальність - вони повинні платити аліменти на утримання батьків. У 51-й статті Конституції написано, що батьки зобов'язані утримувати своїх неповнолітніх дітей, повнолітні діти зобов'язані піклуватися про своїх непрацездатних батьків ", - сказав міністр.

Він також прокоментував ситуацію з неплатниками аліментів для дітей:

"Я вважаю це дуже правильно. Подивіться скільки тисяч нормально себе почувають дорослих чоловіків, не вважають за потрібне давати кошти на виховання і розвиток своїх дітей. Буквально за місяць цим дітям більше 500 млн гривень були перераховані такими безглуздими батьками", - заявив Рева.

Нагадаємо, 6 лютого в Україні набув чинності закон про обмеження для неплатників аліментів .

Коли сума несплачених аліментів перевищить суму за півроку, до боржника застосують обмеження до моменту виплати грошей - в праві на виїзд за кордон, на водіння, на користування вогнепальною мисливською і пневматичною зброєю, на полювання.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online