Як дізнатися і перевірити заборгованість по аліментах онлайн на прізвище, як дізнатися і подивитися суму боргу по аліментах через інтернет.

  1. Де і як можна дізнатися суму боргу по аліментах?
  2. Як дізнатися борг по аліментах через інтернет
  3. На прізвище на сайті Федеральної служби судових приставів
  4. На сайті Єдиного порталу державних послуг
  5. В соціальних мережах
  6. Як дізнатися борг по аліментах через пристава

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Згідно зі статистикою, сумлінно платять аліменти не більше чверті розлучених чоловіків. До решти платникам доводиться застосовувати примусові заходи стягнення, але не завжди вдало.

Деякі платники навмисне «ухиляються» від виконання своїх батьківських обов'язків протягом тривалого терміну. Інші не виплачують аліменти через відсутність судового рішення та виконавчого листа. Причинами несплати аліментів може бути і втрата роботи, і хвороба.

Якою б не була причина несплати, борг по аліментах накопичується. А потім у платника виникає резонне питання - як дізнатися і перевірити суму заборгованості по аліментах?

Де і як можна дізнатися суму боргу по аліментах?

У вас є такі способи подивитися цю інформацію:

  1. Через Інтернет:
  1. Через відділ судових приставів за місцем проживання:
  • при безпосередньому зверненні;
  • в письмовому зверненні / поштою;
  • по телефону.

Як дізнатися борг по аліментах через інтернет

Держава йде назустріч боржникам, пропонуючи простий і зручний спосіб перевірити і подивитися заборгованість по аліментах через інтернет.

У будь-який момент можна дізнатися свою заборгованість по аліментах онлайн - на сайті служби судових приставів і на Єдиному порталі державних послуг.

До речі, зробити це можна як через комп'ютер, так і через мобільний пристрій. Власники мобільних пристроїв з операційними системами iPhone і Windows Phone, Android можуть встановити спеціальний додаток для відображення інформації про заборгованість по аліментах. Щоб знайти додаток, введіть в рядку пошуку «ФССП» про це онлайн сервісі піде мова нижче.

На прізвище на сайті Федеральної служби судових приставів

На сайті ФССП міститься інформація про поточні виконавчих провадженнях і розмірах заборгованості. В тому числі, є можливість дізнатися борг по аліментах на прізвище!

Щоб дізнатися заборгованість по аліментах на сайті ФССП онлайн, потрібно ...

  • перейти в розділ «Територіальні органи» і вибрати свій федеральний округ, область, місто;
  • в розділі «Сервіси» - вибрати підрозділ «Банк даних виконавчих проваджень»;
  • щоб дізнатися заборгованість по аліментах на прізвище, в який з'явився сервісі пошуку слід вибрати «пошук по фізичних особах». У порожні рядки потрібно ввести свої персональні дані (П.І.Б. та дату народження) і натиснути кнопку «Знайти»;
  • якщо Ви знаєте номер виконавчого провадження / документа, слід вибрати «пошук по номеру ІП / ВД» і ввести в порожній рядок відповідну послідовність літер і цифр. Натиснути кнопку «Знайти».

Якщо в базі є дані про відкрите виконавче провадження по стягненню аліментів, система представить необхідну інформацію, в тому числі контакти пристава виконавця, з яким можна зв'язатися для уточнення деталей.

Скористатися сервісом ФССП можуть як боржники, так і одержувачі аліментів.

На сайті Єдиного порталу державних послуг

Крім даних про заборгованість по аліментах, Єдиний портал державних послуг надає різні послуги і надає інформацію.

Щоб подивитися заборгованість по аліментах, потрібно виконати наступні дії:

  • зареєструватися на сайті (або увійти в систему під наявними логіном і паролем);
  • перейти в розділ « Електронний Уряд держпослуг і »;
  • перейти до підрозділу «органи влади»
  • знайти в переліку органів Міністерства юстиції Російської Федерації, Федеральну службу судових приставів;
  • вибрати розділ «надання інформації по знаходяться на виконанні виробництвам»;
  • ввести в порожні рядки необхідні дані і натиснути «Отримати послугу».

В соціальних мережах

Завсідникам соціальних мереж «ВКонтакте» і «Однокласники» буде дуже зручно перевіряти заборгованість по аліментах через спеціальний додаток - «Банк даних виконавчих проваджень». Досить просто підписатися на оновлення, щоб завжди бути в курсі динаміки суми свого боргу.

Як дізнатися борг по аліментах через пристава

Дізнаватися заборгованість по аліментах через інтернет - це дуже зручно. Але найбільш повну інформацію про суму боргу можна дізнатися безпосередньо у судового пристава, у веденні якого знаходиться виконавче провадження про стягнення аліментів.

Особисте звернення - найефективніший спосіб отримання інформації. Приходити на прийом до судового пристава слід тільки в прийомні години, а щоб уникнути черг слід записуватися на прийом заздалегідь. Заборгованість по аліментах можна дізнатися і по телефону - це просто, але не завжди інформативно.

Якщо немає можливості відвідати судового пристава, можна запросити необхідну інформацію в письмовому вигляді. У передбачені законом терміни запит буде розглянутий, відповідь буде надано.

ЗАПИТАТИ ЮРИСТУ БЕЗКОШТОВНО

Де і як можна дізнатися суму боргу по аліментах?
А потім у платника виникає резонне питання - як дізнатися і перевірити суму заборгованості по аліментах?
Де і як можна дізнатися суму боргу по аліментах?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online