Де виробляють акумулятори Rocket: Супербренд з Південної Кореї


Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

21.12.2016

"Хто робить акумулятори Рокет? Який акумулятор краще: A-Mega або Rocket?"

компанія , Яка виробляє акумулятори Рокет знаходиться в Південній Кореї.

Українцям пощастило, що в нашій країні можна купити один з кращих акумуляторів в світі - корейський Rocket. Основу передових корейських технологій в автомобілебудуванні, електроніки і виробництва акумуляторів заклали їх наставники - знамениті компанії з Японії. В цілому в Південній Кореї виробників сучасних акумуляторів предостатньо. Крім компанії Global Battery Co. Ltd , Творця Rocket, є інші, не менш вагомі корейські виробники: Atlas BX, Delco Battery, Sungwoo Automotive.

Історія корпорації Global Battery Co. бере свій початок у вересні 1954 року. У той час це був лише невеликий науковий центр і скромне підприємство в маленькому містечку Jin Hae. Саме там були створені перші акумулятори Rocket. А перший значний партнер - Yuasa Corporation (Японія) з'явився через 21 рік.

У 1975 році з'єднаними зусиллями з японським холдингом Yuasa Co. побудований перший завод Rocket в місті Changwon з виробництва акумуляторів.
У 1978 році назва компанії була змінена на Sebang Battery Co. Ltd.

У листопаді 1989 року було запущено другий завод Рокет в місті Gwangju , А в 1994 році в цьому ж місті побудований третій завод вже по виробництву Ni-метал-гідридних батарей для електромобілів.

У 1992 році науковий потенціал конструкторського відділу компанії був збільшеним завдяки співпраці з французьким розробником літієвих батарей SAFT
У 2004-му в неї з'явилося ще одна назва - Global Battery Co. Ltd.
У 2014 році корейська корпорація виробила і продала 18 500 000 акумуляторів, з них автомобільних акумуляторів 17 300 000 штук!

В результаті, SEBANG GLOBAL Battery Co. Ltd залишив позаду рівень виробника акумуляторних батарей тільки для Південної Кореї, і увійшов до п'ятірки кращих виробників в світі, експортуючи свої акумулятори в більш ніж 130 країн світу (включаючи й Україну).

З рівнем суперсучасних технологій виробництва акумуляторів в Південній Кореї, можна ознайомитися подивившись дивовижний ролик ще одного корейського виробника iQ Power Asia Inc.

Quot;Хто робить акумулятори Рокет?
Який акумулятор краще: A-Mega або Rocket?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online