Зброя та безпека-2017: Україна вперше покаже бойову машину "Страж"

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

На ХIV Міжнародній спеціалізованій виставці "Зброя та безпека-2017", яка проходить в Києві, представлені зразки сучасного озброєння і військової техніки українських і іноземних виробників, зокрема з Європи, Азії та Америки.

Про це заявив секретар Ради національної безпеки і оборони Олександр Турчинов, виступаючи на церемонії офіційного відкриття виставки, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"У павільйонах і на відкритих майданчиках міжнародного виставкового центру представлені зразки сучасного озброєння, військової техніки та техніки спеціального призначення, засобів захисту, устаткування і багато іншого. У виставці беруть участь і широко представлені наші партнери з країн Європи, Азії, Північної та Південної Америки", - розповів Турчинов .

За його словами, виставка вже 14 рік поспіль демонструє кращі технології українських та іноземних розробників і виробників у сфері безпеки, оборони та спеціальної техніки і з кожним роком набирає потужності як за кількістю її учасників, так і за якістю представленої продукції.

Турчинов також зазначив, що під час роботи виставки відбудуться науково-практичні конференції, круглі столи з обговорення актуальних питань розробки та модернізації озброєння, а також підписання контрактів і створення спільних проектів.

Як повідомили в прес-службі ДК "Укроборонпром" , Концерн продемонструє передові досягнення оборонно-промислового комплексу України, а також підпише стратегічні договори з міжнародними партнерами, які значно поглиблять взаємовигідне військово-технічне співробітництво.

"Зброя і Безпека-2017"

"На виставці" Зброя та безпека "відбудеться прем'єрна демонстрація нової бойової машини" Страж ", яка є результатом спільної роботи Житомирського та Київського бронетанкових заводів, разом з ДАХК" Артем ", що входять до складу ДК" Укроборонпром ". Ця новітня розробка призначена для вогневої підтримки танків на поле бою, забезпечення їх захисту та знищення як повітряних, так і наземних цілей - від розрахунків протитанкових ракетних комплексів, до ворожої бронетехніки і вертольотів ", - йдеться в повідомленні.

Крім того, вперше в Україні, буде представлена ​​нова модифікація БТР-4МВ1. Фахівці "Харківського конструкторського бюро ім. Морозова" значно підвищили броньовий захист машини. БТР-4МВ1 отримав нову фронтальну частину і інші конструкційні зміни, спрямовані на підвищення живучості та бойової ефективності машини.

Також на "Зброя та безпеки-2017" буде вперше публічно продемонстровано автоматичний карабін M4 - WAC-47, виготовлений за ліцензією від уряду США і є результатом реалізації міжнародного проекту.

Загалом, "Укроборонпром" на виставці "Зброя та безпека" представить понад 150 зразків озброєння і військової техніки, з яких кілька десятків - вперше в Україні.

Читайте також: В Україні випробували нові автоматичні карабіни за стандартами НАТО

Крім того, в рамках виставки будуть підписані ключові домовленості з міжнародними партнерами, спрямовані на посилення взаємовигідного співробітництва в сфері оборонних технологій з провідними корпораціями країн-членів НАТО.

Спеціалізована виставка "Зброя та безпека-2017" пройде 10-13 жовтня в Міжнародному Виставковому Центрі.

Варто зазначити, що одночасно з "Зброєю і безпекою", в столиці США - Вашингтоні проходить глобальна міжнародна виставка Association of the US Army (AUSA), на якій "Укроборонпром" вперше представляє передові розробки українського оборонно-промислового комплексу, які довели вже свою ефективність в реальних боях. Участь в цій виставці допоможе Україні посилити позиції надійного і перспективного партнера на міжнародному ринку озброєння.

Перше фото: Defense Express

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online