У Житомирській області майже 3 тисячі громадян замовили витяг з Державного земельного кадастру в онлайн-режимі

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Отримати виписку громадяни могли в найближчому Центрі надання адміністративних послуг / фото ЖОГА

У Житомирській області майже три тисячі громадян замовили витяг з Державного земельного кадастру в онлайн-режимі, повідомляє прес-служба ОДА.

"З липня 2015 року, коли на Публічної кадастровій карті України ввели електронну послугу замовлення витягу з Державного земельного кадастру про земельні ділянки, на території Житомирської області громадяни замовили 2928 таких документів в режимі онлайн. В тому числі одна тисяча п'ятсот тридцять дев'ять заяв надійшло в 2017 році", - сказано в повідомленні.

Найбільше електронної послугою скористалися щодо земельних ділянок, які розташовані на території Житомирського (615), Черняховського (599) і Радомишльського (300) районів Житомирської області.

Отримати виписку громадяни могли в найближчому Центрі надання адміністративних послуг, який вибирали самі при замовленні. Вартість послуги з 1 січня 2017 року становить 80 гривень. Всі отримані кошти спрямовуються до загального фонду Державного бюджету України.

Читайте також На Закарпатті продали виділену бійцям АТО землю, визнавши дерева нерухомістю - Москаль

Відповідно до Закону України «Про адміністративні послуги» з 1 січня 2015 року на всій території України органи земельних ресурсів надають послуги через центри надання адміністративних послуг (ЦНАП), які утворені при місцевих державних адміністраціях та органах місцевого самоврядування. Громадяни можуть ознайомитися з адресами ЦНАУ на офіційному сайті Госгеокадастра.

Замовлення виписок здійснюється через Публічну кадастрову карту, яка розміщена на офіційному сайті Госгеокадастра.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online