Добова оренда котеджів в Підмосков'ї

  1. Яка ціна питання?
  2. Право вибору
  3. Що потрібно робити?

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Весь тиждень жителі мегаполісу поспішають у своїх справах, стоять в пробках, обговорюють насущні проблеми і, звичайно, працюють. Рівень стресу і нервозності неймовірно високий, тому слід регулярно відпочивати і проводити час в своє задоволення. І найкраще це робити далеко від загазованого міста, на лоні природи, наприклад, в одному з комфортабельних підмосковних котеджів. Весь тиждень жителі мегаполісу поспішають у своїх справах, стоять в пробках, обговорюють насущні проблеми і, звичайно, працюють

Відпочинок в заміському котеджі запам'ятатися надовго

Оренда котеджу на вихідні в Підмосков'ї також може знадобитися і тим, хто запланував святковий захід, масштабне або не дуже. Наприклад, весілля, студентську вечірку, корпоратив, день народження і т.д. Більш того, саме оренда будиночка за містом дозволяє знизити витрати і вирішити ряд інших нагальних питань.

Навіть взимку можна чудово відпочити на лоні природи

Орендуючи котедж, ви рятуєтеся від безлічі проблем:

  • є де розміститися гостям, скільки б їх не було;
  • зручно добиратися всією компанією (на автомобілях або мікроавтобусах);
  • можна розслабитися і відчути себе як вдома;
  • можливість вибрати котедж, який припаде до смаку всім.

Але як правильно зняти котедж, щоб і задоволення отримати і на неприємності не нарватися?

Яка ціна питання?

Важливу роль при замовленні котеджу грає його ціна. Вона залежить від безлічі факторів, серед яких віддаленість від центру Москви, розвиненість інфраструктури і престижність району. Мало кому сподобається ідея їхати через все місто, щоб відпочити. Розумніше вибирати ближнє Підмосков'я з прив'язкою до того чи іншого шосе. З цим не повинно виникнути складнощів, оскільки сьогодні котеджі в Підмосков'ї зняти на добу можна практично з будь-якого напрямку.

Так, невеликий котедж на 40-му кілометрі Ленінградського шосе обійдеться мінімум в 5 000 рублів. А оренда заміського будинку на тому ж кілометрі Рубльово-Успенського шосе на порядок дорожче - від 12 500 рублів. До речі, якщо ви хочете відпочити з розмахом і маєте в своєму розпорядженні нескромним бюджетом при цьому, то вибирайте західний напрямок: саме там можна зняти найрозкішніші апартаменти з усіма можливими зручностями.

Котеджі прямо в межах міста обійдуться в 27 000 рублів на добу і вище.

Котеджі прямо в межах міста обійдуться в 27 000 рублів на добу і вище

У підмосковному котеджі можна відмінно справити весілля

Наявність додаткових зручностей і розваг додає кілька тисяч до вартості оренди, а й гарантує відмінне проведення часу гостям вечірки. При замовленні слід обов'язково озвучувати менеджеру, що саме має бути в котеджі. Тоді пошуки відповідного будиночка будуть вестися з урахуванням ваших потреб. Наприклад, на території заміського будинку може розташовуватися річний або зимовий басейн, майданчик для барбекю, танцювальний зал, сауна або парилка.

До свята котедж може бути відповідно прикрашений

Як правило, котедж на добу в Підмосков'ї орендується для того, щоб відсвяткувати якусь подію, і це повинно супроводжуватися святковим застіллям. Нагодувати гостей допоможе кухар, а красиво сервірувати стіл і обслуговувати гостей зможуть офіціанти. Дану послугу також слід обговорити окремо. Продумайте це питання заздалегідь. До речі, якщо ви запланували грандіозну барбекю-вечірку, то допомога професійного кухаря на ній, швидше за все, не буде потрібно.

В середньому ціна оренди складе від 10 000 рублів за добу. Весілля і святкування національних свят (8 березня, Новий рік і т.д.) обходяться трохи дорожче (від 35 000). Кінцеву вартість озвучить менеджер після уточнення всіх деталей.

Право вибору

До речі, якщо запланований захід з великою кількістю гостей, можна піти їм назустріч і навіть провести голосування за той чи інший будиночок. Для цього найкраще використовувати групи або сторінки в соцмережах, де будуть створюватися видимі тільки зацікавленим особам голосування.

Для цього найкраще використовувати групи або сторінки в соцмережах, де будуть створюватися видимі тільки зацікавленим особам голосування

Варіантів сотні - вибирайте відповідний для себе

Що потрібно робити?

Шукати самостійно власників підмосковних котеджів не доведеться, оскільки в інтернеті є сайти, які активно пропонують зняти будинок в Підмосков'ї на вихідні. Все, що потрібно від організатора - це вибрати відповідний котедж, після чого зв'язатися з менеджерами сайту. А далі фахівці самі візьмуть справу в свої руки, зідзвонився з власником, підготують договір і покажуть фотографії або відео, що демонструють інтер'єр і екстер'єр котеджу.

А далі фахівці самі візьмуть справу в свої руки, зідзвонився з власником, підготують договір і покажуть фотографії або відео, що демонструють інтер'єр і екстер'єр котеджу

Головне у відпочинку - тепла компанія

Тільки після того, як всі нюанси будуть в подробицях розглянуті і вивчені, можна буде займатися підписанням договорів та оплатою. У документах повинні прописуватися всі тонкощі і передбачатися будь-які надзвичайні ситуації, що захищає власника від псування майна, а відпочиваючих від різного роду неприємностей.

Яка ціна питання?
Але як правильно зняти котедж, щоб і задоволення отримати і на неприємності не нарватися?
Яка ціна питання?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online