Вартість продажу квартир в Ялті. За яку ціну можна купити квартиру в Ялті в 2016 році, Крим

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Ялта - курортне місто Криму і ціни на квартири та іншу нерухомість в ньому визначаються саме цим фактором Ялта - курортне місто Криму і ціни на квартири та іншу нерухомість в ньому визначаються саме цим фактором. Ялта займає високий ціновий сегмент в структурі нерухомості Криму , Ціни на квартири в Ялті одні з найвищих в Криму.

Нерухомість в Ялті є явно недооціненою. Масова переорієнтація "російськомовних" на Гаваї і Туреччину довго не триватиме. Краси Південного бігу Криму, особливо такої перлини, як Ай-Петрі з переважним наявністю російського населення зроблять свою справу. А з огляду на вступ Криму до складу Росії, де назва цього міста на слуху - можна припустити, що ціни на квартири в Ялті будуть тільки рости.

Вартість за яку можна купити квартиру в Ялті безпосередньо залежить від відстані до моря. Якщо Ви візьмете за точку відліку набережну Ялти і будете рухатися у напрямку до гір, то вартість ялтинської нерухомості буде зменшуватися з кожним Вашим кроком. Тому оцінити вартість ялтинських об'єктів дуже складно без їх прив'язки до конкретного місця розташування.

В даний час, розробляються програми по перетворенню Ялти в міжнародний туристичний центр. Будуть побудовані нові комфортабельні житлові адміністративні та комерційні будівлі. А так же зони відпочинку та розважально-туристичні центри.

Оскільки ціни на квартири і будинки в Ялті в 2018 році, тримаються на високому рівні, багато будівельних компаній займаються зведенням нових багатоповерхових житлових будинків. Вартість квартир у новобудовах коливається в великих межах залежно від місця розташування будинку та загальної площі квартири. Середня вартість одного квадратного метра в новобудовах Ялти становить від 1700 - 2500 доларів.

Велика Ялта включає в себе такі привабливі приморські міста і селища як Алупка, Гаспра, Гурзуф, Кореїз, Лівадія, Массандра, Місхор, Сімеїз і Форос. Ціни на квартири в містах і селищах великої Ялти не поступаються за своєю вартістю цінами в самій Ялті.

В даний час, за станом на 2018 року один квадратний метр на вторинному ринку нерухомості в Ялті оцінюється в межах:

  • для 1-кімн. квартир 1750 - 2500 дол. США.
  • для 2-кімн. квартир 1625 - 2250 дол. США.
  • для 3-кімн. квартир 1500 - 2125 дол. США.

Вартість квадратного метра квартирного фонду Ялти можна розглядати тільки для усередненої оцінки, оскільки там присутні житлові багатоповерхові будинки з різним рівнем комфортності і загальної площі квартир. Але останнім часом намітилася стійка тенденція підвищеного попиту на однокімнатні квартири невеликої площі. Тому вартість 1-го квадратного метра житлоплощі в таких квартирах найвища. Продати ж 2-х і особливо 3-х кімнатну квартиру буває складніше і ціни на 1 кв. м. таких квартир в Ялті буває нижче в порівнянні з однокімнатними.

1 кімнатні 2 кімнатні 3 кімнатні
центр
75-88 100-125 113-150
Спартак 63-75 88-113 100-125 Дарсан 63-69 81-106 100-119 Автовокзал 56-69 75-100 100-113 10 мікрорайон 63-75 75-88 88-113 Лівадія 50-63 63-75 75- 88 Місхор 88-100 100-150 150-250

Якщо Ви хочете купити квартиру в Ялті, то подивіться орієнтовні ціни на квартири в місті Ялта в наведеній вище таблиці.

На вартість квартир на вторинному ринку значний вплив мають такі фактори, як поверховість і стан квартири. Квартири на 1-м і останньому поверхах продаються довше за часом і коштують трохи дешевше, в порівнянні з квартирами на інших поверхах. У 5-ти поверхових хрущовках найбільше цінуються квартири на 2-му і 3-му поверхах. Якщо розглядати перші поверхи на вторинному ринку, то тут теж багато нюансів. Наприклад, квартири в 9-ти поверхових будинках, з високим цоколем, балконом або лоджією добре виглядають по своїй вартості навіть на першому поверсі. Найгірші справи з хрущовками на 1-х поверхах, в яких немає балкона. Їх продати складно і доводиться значно поступатися в ціні реальному покупателю.

Квартири на останніх поверхах традиційно продаються довго і зі знижкою. З огляду на, що ціни на квартири в Ялті залежать від того, які панорамні краєвиди відкриваються з вікон, то квартири на останніх поверхах з видом на море продати можна швидше і вигідніше. Якщо ж нічого цікавого з вікон не видно, то ціни на такі квартири на останніх поверхах доводиться знижувати.

Люди купують квартиру для безпосереднього в ній проживання, тому при перегляді варіантів вони в першу чергу ставлять собі питання - "Чи потрібно робити ремонт або можна вселятися відразу після оформлення документів?" Ремонт в наш час справа дорога і клопітка, тому більшість покупців воліли б обійтися без нього. Тому ціни на квартири в Ялті з ремонтом і особливо з якісним євроремонтом значно вище, ніж на аналогічні варіанти.

В Ялті присутній великий масив приватного сектора з різним ступенем зручностей. Їх ще називають "квартири на землі". Це житло старої, ще дореволюційної споруди, коли побутових зручностей не надавали такого важливого значення, як зараз. У цьому масиві можна зустріти будови з пічним опаленням і туалетом на вулиці. Купити квартиру в Ялті з частковими зручностями можна за відносно недорогий для цього міста ціною. Такі об'єкти активно використовуються влітку для здачі в оренду відпочиваючим, оскільки існує стійкий попит на недороге житло для відпочинку.

Вартість квадратного метра квартирного фонду Ялти можна розглядати для усередненої оцінки, оскільки там присутні житлові багатоповерхові будинки з різним рівнем комфортності і загальної площі квартир. Але останнім часом намітилася стійка тенденція підвищеного попиту на однокімнатні квартири невеликої площі. Тому вартість 1-го квадратного метра житлоплощі в таких квартирах найвища. Продати ж 2-х і особливо 3-х кімнатну квартиру з кожним роком стає складніше (швидше за все це пов'язано з впливом економічної кризи) і ціни на такі квартири в Ялті

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online