Продаж квартир

  1. Продаж квартир
  2. Квартира в кредит

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

До уваги потенційних покупців об'єктів нерухомості в ЖК «Коцюбинський»!



Продаж квартир

Продаж квартир в житловому комплексі «Коцюбинський» здійснюється за адресою: Київська обл. смт. Коцюбинське, вул. Пономарьова, 26. Ми пропонуємо квартири з різними варіантами планування, кількістю кімнат (1-3 кімнатні). Це дозволяє придбати житло, не переплачуючи за непотрібну площу.

До того ж, продаж квартир здійснюється без участі посередників, що в значній мірі економить Ваш бюджет.

Ви маєте можливість придбати квартиру з виконаними оздоблювальними роботами нашої будівельною бригадою, або купити квартиру без будь-якої обробки і провести ремонтні роботи самостійно. Вирішивши купити квартиру в даному житловому комплексі, Ви отримаєте не тільки високонадійне житло, але й забезпечите собі і своїй родині максимально сприятливу екологічну і соціальну середу проживання.

Квартира в кредит

Тепер Ви можете стати, власником власної квартири, не відкладаючи придбання власного житла на потім!

Ми пропонуємо оптимальний варіант - квартира в кредит. Через брак можливості оплатити повну вартість житла відразу, квартира в кредит - це найкраще вирішення питання придбання власної житлоплощі.

Квартира в кредит робить висококомфортабельні житло в абсолютно новому будинку доступним кожному.

Всі умови, на яких здійснюється продаж квартир, можливість огляду житла Ви можете обговорити з менеджерами нашої компанії. Зв'яжіться з ними за телефонами, вказаними на сайті, і узгодьте час візиту в наш офіс.

Ринок нерухомості української столиці, не дивлячись на занепад галузі в минулі кризові роки, не перестає радувати різноманітністю пропозиції. Продаж квартир класифікується операціями з первинної або вторинної нерухомістю.

Вторинне житло - це, умовно кажучи, вживане. Очевидною перевагою квартир на вторинному ринку є можливість заселення відразу після того, як оформляється продаж квартир. Київ, правда, забудований досить специфічними будівлями. Будинки, побудовані в першій половині 20 століття, відрізняються відмінною якістю і плануваннями, проте комунікації, електрика, системи теплопостачання такого житла давно вичерпали свій ресурс. Що ж стосується панельних будинків, тут крім солідного зносу всієї інфраструктури, спливає ще проблема незручних планувань та енергозбереження. Практикується і продаж квартир в киеве з капітальним ремонтом, проте в цьому випадку вартість "вторинки" значно перевищує середньостатистичну.


Важливою перевагою вторинного житла часто є і розташування. Але на даний момент все частіше пріоритетом стає екологія, а не близькістю до міста. Тобто, якщо віддаленість місця проживання не заважає роботі, то куди приємніше і здоровіше дихати чистим повітрям в квартирі з прекрасним видом на ліс, ніж ковтати пил і вихлопні гази автомобілів в густо населених районах.

Первинне житло, як Ви вже здогадалися, це квартири в нових будинках. Звичайно, існують випадки, коли продаж квартир в нових будинках перетворилася на велику аферу. Однак переважна більшість будівельних компаній надійні, а інвестори, які оплачують нерухомість на різних етапах її будівництва, в результаті істотно економлять. До того ж в зданих будинках так само практикується продаж квартир. Київ забудований навіть за останні роки десятками нових будинків, в яких є вакантне для покупця житло за доступною ціною.

Наприклад, ціни на квадратний метр квартир в зданому ЖК «Коцюбинський», який знаходиться в екологічно чистому районі недалеко від станції метро «Академмістечко», варіюються від 6 до 10 тисяч гривень, а аналогічна вартість вторинної нерухомості зазвичай стартує з 12 тисяч. Звичайно, в нових будинках квартири без внутрішньої обробки. Однак, компенсацією витрат на ремонт стане відсутність проблем з комунікаціями і утепленням. Ще одним плюсом є, що практикується в більшості випадків, вільне планування. Так само нове житло нерідко включає в свою структуру підземні паркінги і зручні транспортні розв'язки. І при цьому, повторимося, продаж квартир в нових будинках на увазі на порядок меншу вартість.

Безумовно, вибір нерухомості - це питання індивідуальне. Але слід пам'ятати, що вторинний ринок не завжди гарантує відсутність проблем, так само як і продаж квартир первинної нерухомості не обов'язково має на увазі ризик вплутатися в аферу.



Контакти



На карті


BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online